Sveiki,
Labai atsiprašau, jog tik dabar atsiliepiu į šią diskusiją: nuo praėjusio ketvirtadienio iki būsimo pirmadienio laisvos dienos ir "Darnios poros" administracijoje, tad dauguma mūsų komandos ne prie kompiuterių.
Paaiškinsiu, kaip yra su anketomis, kurias radote paieškos sistemose:
Rugsėjo pradžioje buvo paleista atnaujinta DarniPora.lt svetainė. Jos paleidimo tikslas buvo įnešti į Darnią porą daugiau atvirumo, jog žmonės matytų, kad jie čia ieško ne vieni, jog tikrai yra daug kitų ieškančių narių. Nes anksčiau sulaukdavome daug laiškų ir skambučių, kuriuose žmonės skundėsi,kad nerodome, kas dar dalyvauja projekte, kad dėl to sunku mumis pasitikėti ir patikėti faktu, jog svetaine naudojasi tikrai daug narių. Todėl ir buvo suplanuotas atnaujinimas, kuriame turėjo būti įdiegta narių paieška ir minimalus informacijos rodymas apie sistemoje esančius narius tiems, kurie dar svarsto apie prisijungimą prie svetainės. Po Darnipora.lt atnaujinimo vidinė narių paieška veikė iškart, o apribotų anketų rodymas buvo užbaigtas ir paleistas spalio mėnesį. Ir prie "Mano nustatymai" esantis punktas "Rodyti mano anketą viešoje narių paieškoje" buvo skirtas apimti šias abi galimybes, t.y. jį pažymėjus anketa buvo įtraukiama į narių paiešką tiek svetainės viduje, tiek išorėje. Tačiau per išorinę paieška (per paieškos sistemas, pvz. google) rastos anketos ne Darnipora.lt nariams rodomos apribotos, t.y. jose nerodomos jūsų nuotraukos, vartotojo vardas, pavardė, jokia kontaktinė informacija ar kitokia, pagal kurią Jus būtų galima atpažinti ar susieti su realiu žmogumi. Tap pat nerodomi charakterio aprašymai ir t.t. Tačiau tokia anketa, nors iš jos ir išbraukta daug informacijos, dažnai sudomina mūsų projekte dar nedalyvaujančius narius ir jie užsiregistruoja, kad galėtų užmegzti pažintį su sudominusios anketos savininku. Po atviresnės politikos Darnipora.lt narių skaičius auga apie tris kartus greičiau negu anksčiau ir vis daugiau žmonių čia randa artimą sielą. Nes į tai, kas visiškai slepiama, žmonės linkę žiūrėti įtariai todėl ir keitėmės. Pasilikus prie ankestesnio labai didelio uždarumo mums būtų tapę sunku Jums užtikrinti pakankamą pasirinkimą antros pusės paieškai. O juk "Darnios poros" pagrindinis tikslas - padėti jums rasti.
Tačiau, kaip dabar matau, apie pasikeitimus Jums tikrai pasakojome per mažai. Labai už tai atsiprašome. Mūsų komandai Darnipora.lt ir jos pakeitimai jau tapę tokiu savaime suprantamu dalyku, kad kartais užsimirštame, jog ne visi apie juos žino tiek, kiek mes. Tikrai taisysimės ir apie galimybes bei planus ateičiai Jums pasakosime daugiau.
Kaip supratau iš komentarų, punkto "Rodyti mano anketą viešoje narių paieškoje" paskirtį turėjome paaiškinti plačiau. Todėl pavogiau iš atosotogų mūsų programuotoją ir pakeitėme, jog dabar nustatymuose yra du punktai "Rodyti mano anketą viešoje narių paieškoje" ir "Rodyti apribotą mano anketą neregistruotiems nariams". Padėjus varnelę ties "Rodyti mano anketą viešoje narių paieškoje", Jūsų anketa įtraukiama į Darnipora.lt registruotų narių atliekamos paieškos rezultatus. Padėjus varnelę ties "Rodyti apribotą mano anketą neregistruotiems nariams", jūsų apribota anketa pasiekiama ir dar neregistruotiems DarniPora.lt nariams. Apribotos anketos pavyzdį galite pamatyti čia:
http://www.darnipora.lt/dovile-vilnius-lietuva-31.html
(anketą žiūrėkite atsijungę nuo savo DarniPora.lt anketos, kitaip ją matysite kaip registruotas narys, t.y. skirtingai nei rodoma neregistruotiems)
Joje informacijos kiekį dar labiau sumažinome, o norėdami papildomai paslėpti kažkurį iš rodomų laukelių, tiesiog tai pakeiskite skiltyje "Mano duomenys" nuimdami varnelę ties "Rodyti".
Dar kartą atsiprašau visų narių, kuriems kilo nepatogumų dėl šių pakeitimų. Jei norėtumėte savo anketoje turėti papildomų nustatymų, suteikiančių galimybę apriboti priėjimą prie kažkurios informacijos ar kitokių pasiūlymų, būtinai čia rašykite ir mes pildysime "Darnios poros" sistemą.
Nuoširdžiai,
Dovilė
DarniPora.lt komanda