Svečias: Tik interneto naujokai raso tikrus vardus ir pavardes. Supraskit jus, registruotis gali bet kas ir jus apziureti. Kuo pasikeicia paprastas pilietis tapdamas DP nariu? Ogi niekuo. Siandien ne narys, rytoj narys, poryt vel nebe. Nors kita vertus, as savo nuotraukas dedu internete. Tik ne i si saita. Ir nieko.
nereikia sirgti paranoja ir mastyt, kad tave kazkas seka ir tu kazkam esi idomus... registruojasi aibe zmoniu, nebevienetai... milijonai yra vartotoju... tai kam gali buti idomi kokia nors viena zemes kirmele? pavardes nebutina rasyt... jos retai kur praso (tik viena atveji atsimenu is pazinciu svetaines)... o su vardais? tai ka uzrasai viena varda, o poto kiekviena karta susipazines prisistatinesi kitu? ka apie tave galvos? kiek dar ko nuslepei ir nera ne tikra? butent, taip masto kaip svecias pradedantys, kad cia reikia kazko bijoti ir taves seka, suseks ir dar kas nors panasaus ivyks... man ta paieska visiskai nereikalinga per google, nezinau ko ten ieskot... jei man ko reikes ieskosiu per DP paieska, kur rodo pilnas anketas su nuotraukom, o ne negriaucius per google
man asmeniskai keistuoliai atrodo kurie slepias ir bijo net savo savo tikra isirasyt:) nematau ko cia slepti, kam ta painiava? o beto is nemazos praktikos galiu pasakyt, kad tokiu atvejai gan retoki - slepimasis po kitu vardu