Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumDarnipora.lt - mums ir apie musForumo veikimas - klausimai, pasiūlymai → Nuolat ieškoti naujų su manimi suderinamų narių.

Nuolat ieškoti naujų su manimi suderinamų narių.

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/07 22:23:08 22:23:08

Bet man nereikia jokiu suderinamu nariu ir "pauksciukas" nustatymuose nuimtas. Ir gyvenama vieta tokiam pasaulio kraste pazymeta, kad tikrai poruotis niekas nebandys. NEREIKIA!. Bet as tuos narius(es) gaunu. 100 tusciu vilciu susipazinti atsiusta. Kam apgaudinejate zmones ir kiek tokiu vilciu issiunciate kitiems, kurie to nepageidauja? Juk jei nebera kam siusti, tai taip ir sakykit: vyrai ar moterys baigesi. Psio. Basta!
Gal todel cia visi skundziasi, kad niekas nebendrauja.
Ir dar. Kodel prisijungus nuolat mirksi "pakartokit testa". Koks kieno reikalas ir kaip pasalinti ta langa? Gal as sau patinku su savo aprasymu, gal mano testas man patiko, o gal man isviso nusispjaut ant tu testu? Tai ne- pakartokit...

Samantta

S

481 įrašai

2009/11/07 22:29:01 22:29:01

Išmokite nesinervinti dėl tokių smulkmenų. Yra ir svarbesnių dalykų. Nemanau, kad dėl to čia nebendraujama. Kas nori - tas bendrauja ir suderinamumai netrukdo.

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/07 22:36:30 22:36:30

Zinot, ne mano tai problema. Gaila zmoniu kuriuos man siuncia, juk kazkas iesko tikisi, laukia tu "suderinamu".

Samantta

S

481 įrašai

2009/11/08 10:27:09 10:27:09

Svečias: Zinot, ne mano tai problema. Gaila zmoniu kuriuos man siuncia, juk kazkas iesko tikisi, laukia tu "suderinamu".

O jūs esate nusistatę tik prieš atsiustus suderinamus narius? Jei taip, tai galiu jus nuraminti: gailėti jų nereikia, jie patys pasirenka, ar rašyti jums, ar ne. O jei pasirenka - tai be abejo, yra pasiruošę neigiamam ar jokiam atsakymui. Jie patys atsakingi už tai, ką renkasi. Ne visos durys, į kurias beldžiamės, atsidaro. O gal jums ir patiks kas nors iš tų suderinamų - nežinome, kur mus laimė laukia . Sėkmės:).

sirdute

S

3 įrašai

2009/11/08 12:27:45 12:27:45

Svečias: Zinot, ne mano tai problema. Gaila zmoniu kuriuos man siuncia, juk kazkas iesko tikisi, laukia tu "suderinamu".

o tai gal gali paaiskinti kodel uzsiregistravai, jei bendraut nenori, ieskoti irgi..jei jau viskuo patenkintas ir savo laime radai..gal nebeverta gaisti laiko ciao megautis ta laime..

Ona

O

3 įrašai

2009/11/08 13:18:58 13:18:58

sirdute:

o tai gal gali paaiskinti kodel uzsiregistravai, jei bendraut nenori, ieskoti irgi..jei jau viskuo patenkintas ir savo laime radai..gal nebeverta gaisti laiko ciao megautis ta laime..

O gal galite paaiškinti, kodėl tikitės, ka visi turi elgtis taip, kaip jūs norite ir perdėm griežtai ir rimtai žiūrėti į kažkieno susikurtas taisykles?
pvz.: taisyklė, kad jei užsiregistravai pažinčių puslapyje, būtinai atkakliai ir desperatiškai ieškoti pažinčių, arba visiems nesudominusiems rašyti "atleisk, nebendrausiu su tavimi, kadangi tu man nepatikai nes..." ?

daivaxx

D

18 įrašai

2009/11/08 18:38:14 18:38:14

Kas šitame portale ne naujokas- niekas labai nieko nelaukia. Cia kaip politikoj- tie patys asmenys,tik kitais vardais ir naujom anketom O jei jau rimtai,tai jei man labai reikia ir įdomu,jei aš noriu bendrauti,tai būdamas auksiniu nariu (na,nereikia pagaileti nors mėnesiuką tų kelių litų) peržiūri visas anketas ir nereikia cia nieko laukti.Turintis troškimus ir tikslus žmogus,ras kaip juos ir įgyvendinti. O jei įdėjo anketą šiaip sau, laiko praleidimui, tai tokiam ne "nuostolis',jei ir atsiųs nebendraujancio ar neegzistuojancio,ar kitokio tokio " ne"anketą. Ir apskritai šitas suderinamumas-tai tik iliuzija.

gintauteg

G

27 įrašai

2009/11/09 06:47:26 06:47:26

Sutinku. Budamas cia, nieko per daug nesitiki. Kaip ir stovedamas maximoje prie kasos suvoki, kad nebutinai tuo momentu pamatysi idomu zmogu . Tiesiog buvimas ten (maximoje) ir cia, poroje, - tai [b:1ec8r1d3]dar viena galimybe[/b:1ec8r1d3] pabendrauti su zmonemis, turinciais panasiu tikslu.

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/09 08:47:49 08:47:49

man idomu, kam reikalingi tie nuostatu pasirinkimai, jei jie neveikia?

martaM

M

87 įrašai

2009/11/09 09:13:45 09:13:45

Hmm , o man labai įdomu kodėl užsiregistravai pažinčių portale? "Kai nieko neturi ,tai ir nereikia nieko..."

Aš noriu , bet man nesiunčia Ir ką daryt ? Belieka Radžio paklausti

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume