Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumDarnipora.lt - mums ir apie musForumo veikimas - klausimai, pasiūlymai → Nuolat ieškoti naujų su manimi suderinamų narių.

Nuolat ieškoti naujų su manimi suderinamų narių.

dainelė

D

1512 įrašai

2009/11/09 10:28:51 10:28:51

Nu, keisti jūs žmonės.
Ar matote, kur Svečio klausimas įrašytas: skyriuje "Darnipora.lt - mums ir apie mus" - jis ne apie bendravimą, o apie DP sistemos veikimą!

Įsivaizduokite, spaudžiate namie elektros jungiklį, o šviesa neužsidega ar neužgęsta.
Jūs klausiate namiškių - KODĖL NEVEIKIA JUNGIKLIS?
O namiškiai, užuot patyrinėję, gal lemputė perdegė, gal kamščius išmušė, gal kontakto jungiklyje nėra, gal pelė laidą sugraužė, ima jūsų klausinėti: o kodėl tu nori užgesinti, arba - tai smulkmena, išmok nekreipti dėmesio, arba - kodėl nenori su mumis bendrauti, kam čia apskritai gyveni, arba - ai, čia ir kiti jungikliai neveikia, mes jau išmokome jais nesinaudoti ir pan.
Atsakyčiau Svečio vardu - NE JŪSŲ REIKALAS, kodėl man nereikia, kad siųstų suderinamus narius ir kodėl esu užsiregistravęs šitoje svetainėje.
Svečias irgi galėtų nekreipti dėmesio į tuos siunčiamus narius (ir primygtinai siūlomą pakartoti testą). Betgi rašo aiškiai, kad BLOGAI FUNKCIONUOJANTI SISTEMA KLAIDINA IR KITUS - siunčia jiems narį, kuris sąmoningai apsisprendęs nebendrauti.
Asmeniškai aš nenoriu tokių narių gauti. Aišku, jei Svečias būtų dar labiau altruistiškas, galėtų tiems visiems atsiųstiems nariams parašyt vienodo turinio pranešimą "Aš neieškau bendravimo", kad tie žmonės neturėtų lūkesčių. Bet juk tai turėtų padaryti DP mygtukų sistema!
Jei nuimta varnelė nuo nustatymo "Nuolat ieškoti suderinamų narių", kodėl ieškoma ir siunčiama???
Manote, šita betvarkė "jūsų neliečia"?
Galbūt minimo nustatymo funkcija kita, tik mes nežinome?
Gal Svečiui reiktų ieškoti kitos išeities, pvz., paslėpti anketą - girdėjau gandą, kad tokia galimybė yra...
Svečio paprašyčiau parašyti čia, jei gali, savo vartotojo vardą - pažiūrėčiau savo suderinamų sąraše, ar tokio nėra atsiųsta.

martaM

M

87 įrašai

2009/11/09 11:59:07 11:59:07

Gerai ,kad nors Jūs viena šiame keistuolių susiėjime supratote ko nori "svečias" . O man ,kaip ir daugumai - "nedašuto" Pasirodo viskas daug paprasčiau nei paprasta - sėdžiu niekam nieko nerašau , nieko neprašau , nieko man nereikia tik leiskite pabūti DP pažinčių portale .O koks pasibuvimo tikslas ? Et tiek to ,koks mano reikalas

Monika||DP komanda

M

56 įrašai

2009/11/09 13:14:05 13:14:05

Svečias: Bet man nereikia jokiu suderinamu nariu ir "pauksciukas" nustatymuose nuimtas. Ir gyvenama vieta tokiam pasaulio kraste pazymeta, kad tikrai poruotis niekas nebandys. NEREIKIA!. Bet as tuos narius(es) gaunu. 100 tusciu vilciu susipazinti atsiusta. Kam apgaudinejate zmones ir kiek tokiu vilciu issiunciate kitiems, kurie to nepageidauja? Juk jei nebera kam siusti, tai taip ir sakykit: vyrai ar moterys baigesi. Psio. Basta!
Gal todel cia visi skundziasi, kad niekas nebendrauja.
Ir dar. Kodel prisijungus nuolat mirksi "pakartokit testa". Koks kieno reikalas ir kaip pasalinti ta langa? Gal as sau patinku su savo aprasymu, gal mano testas man patiko, o gal man isviso nusispjaut ant tu testu? Tai ne- pakartokit...

Sveiki! Jusu problema uzfiksavome ir pasistengsime greitu laiku isspresti. Taciau mums reikalingas Jusu vartotojo vardas, kad patikrintume, ar si problema kazkaip susijusi su Jusu anketa, ar ji didesnio masto. Laukiame tikslesniu Jusu duomenu adresu [email protected].

Kitas svečias

K

23 įrašai

2009/11/11 21:03:12 21:03:12

Didesnio didesnio masto sita problema, ir man yra taip pat. Nuemiau pauksciuka, o vistiek siuncia.

Monika||DP komanda:
Svečias: Bet man nereikia jokiu suderinamu nariu ir "pauksciukas" nustatymuose nuimtas. Ir gyvenama vieta tokiam pasaulio kraste pazymeta, kad tikrai poruotis niekas nebandys. NEREIKIA!. Bet as tuos narius(es) gaunu. 100 tusciu vilciu susipazinti atsiusta. Kam apgaudinejate zmones ir kiek tokiu vilciu issiunciate kitiems, kurie to nepageidauja? Juk jei nebera kam siusti, tai taip ir sakykit: vyrai ar moterys baigesi. Psio. Basta!
Gal todel cia visi skundziasi, kad niekas nebendrauja.
Ir dar. Kodel prisijungus nuolat mirksi "pakartokit testa". Koks kieno reikalas ir kaip pasalinti ta langa? Gal as sau patinku su savo aprasymu, gal mano testas man patiko, o gal man isviso nusispjaut ant tu testu? Tai ne- pakartokit...

Sveiki! Jusu problema uzfiksavome ir pasistengsime greitu laiku isspresti. Taciau mums reikalingas Jusu vartotojo vardas, kad patikrintume, ar si problema kazkaip susijusi su Jusu anketa, ar ji didesnio masto. Laukiame tikslesniu Jusu duomenu adresu [email protected].

Samantta

S

481 įrašai

2009/11/11 22:29:13 22:29:13

Mano nuomone, jei taip rimtai į viską žiūrėti, galima senais niurgzliais pavirsti. Buvimas DP gali netekti žaismingumo, netikėtumo... Aišku, rimtuolių neįtikinsiu. Ko stebėtis, kad šitiek vienišų - prigalvota visokių tabu, taisyklių. Sistemos klaidos - ne tokios apmaudžios ir ne su tokiom pasekmėm nervams, kaip elektros jungiklio neveikimas - čia jau smarkiai sutirštintos spalvos . Be to, ar forumo dalyviai yra įgalioti taisyti sistemos klaidas? Atsakymas: tikrai ne, todėl temos autoriaus kreipimasis išeitų ne pagal adresą, ir jis gavo tokių atsakymų iš forumo dalyvių, kokius ir turėjo gauti - veidrodžio efektas (kaip mano situacija atrodo kitiems). Dainele, atrodei man anksčiau žaismingesnė, lankstesnė .

Dd

D

50 įrašai

2009/11/12 11:16:48 11:16:48

Senstu, Samantta...

O jei rimtai: erzinuos, kai randu neveikiantį mygtuką (nesvarbu, realų ar virtualų)

Ir bandau pataisyti. Manau, verta stengtis, kad tokie dalykai funkcionuotų pagal paskirtį, antraip gyvensim absurdo pasaulyje.

• dainelė -

Trolis

T

213 įrašai

2009/11/12 16:47:40 16:47:40

Tikrai yra begale sios svetaines veikimo trukumu.
Kad ir funkcija 'atstatyti nutraukta pazinti'. Nors esu auksinis narys, sistema to padaryti neleidzia ir tvirtina, kad tam reikia buti auksiniu nariu.
Pastabele buvo nusiusta svetaines administratoriams, aciu uz atsakyma, kad si klaida tvarkoma. Deja deja. Jau keli menesiai, kai pusvalandzio laika uzimintis darbelis taip ir nepadarytas.
Manau kad tie ir tos, kas cia ne pirmas menuo, tikrai pastebejo trukumu ir noretu ne vieno pakeitimo ar valdymo supaprastinimo.
Tik, matyt, buvimas seimo nariu kur kas idomesnis ir naudingesnis, nei rupestis simtais ir tukstanciais kazko besitikinciu zmoniu, juolab, kad pinigeliai uz pazadetaji 'auksa' byra...
Zodziu, pasigendam Jusu demesio klienturai, mieli svetaines savininkai.

Tas pats svecias

T

3 įrašai

2009/11/12 17:50:49 17:50:49

Samantta brangute, negi taip sunku tavo smegenelem suprast, kad skyrius "Darnipora.lt - mums ir apie mus" yra skirtas DP svetaines veikimo problemoms viesai kelti ir viesai kreipiantis i administracija, prasyti jas pasalinti.
Na pabandyk pamastyti, pasistenk...

Samantta

S

481 įrašai

2009/11/12 18:24:19 18:24:19

Tas pats svecias: Samantta brangute, negi taip sunku tavo smegenelem suprast, kad skyrius "Darnipora.lt - mums ir apie mus" yra skirtas DP svetaines veikimo problemoms viesai kelti ir viesai kreipiantis i administracija, prasyti jas pasalinti.
Na pabandyk pamastyti, pasistenk...

Tiek dar aš ir pati be raginimų suprantu . Reikėjo tada tiesiai DP komandai rašyti, o ne viešai - ir niekas iš dalyvių nekomentuotų - suprantate? . Man pvz. [b:1psxnliv]vienas iš šios svetainės didelių trūkumų [/b:1psxnliv]- tai begalė bevardžių "svečių", "tokių pačių svečių", "svetys-ų" ir panašių anonimų, kurie gali būti net ir vienas tas pats asmuo. Svečiai, jūsų taip čia daug ir niekas jūsų nepažįsta - tarytumei rytietiškose vestuvėse .Kodėl jūs bijote viešumo?

Juna1

J

6 įrašai

2009/11/13 11:32:16 11:32:16

o kam tada čia registruotis jei nervina tie "suderinami nariai", testai ir kt.) juk portalas vadinasi DARNI PORA ...tai gal reiktu ne į toki registruotis arba išvis išsiregistruoti iš čia???

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume