Nu, keisti jūs žmonės.
Ar matote, kur Svečio klausimas įrašytas: skyriuje "Darnipora.lt - mums ir apie mus" - jis ne apie bendravimą, o apie DP sistemos veikimą!
Įsivaizduokite, spaudžiate namie elektros jungiklį, o šviesa neužsidega ar neužgęsta.
Jūs klausiate namiškių - KODĖL NEVEIKIA JUNGIKLIS?
O namiškiai, užuot patyrinėję, gal lemputė perdegė, gal kamščius išmušė, gal kontakto jungiklyje nėra, gal pelė laidą sugraužė, ima jūsų klausinėti: o kodėl tu nori užgesinti, arba - tai smulkmena, išmok nekreipti dėmesio, arba - kodėl nenori su mumis bendrauti, kam čia apskritai gyveni, arba - ai, čia ir kiti jungikliai neveikia, mes jau išmokome jais nesinaudoti ir pan.
Atsakyčiau Svečio vardu - NE JŪSŲ REIKALAS, kodėl man nereikia, kad siųstų suderinamus narius ir kodėl esu užsiregistravęs šitoje svetainėje.
Svečias irgi galėtų nekreipti dėmesio į tuos siunčiamus narius (ir primygtinai siūlomą pakartoti testą). Betgi rašo aiškiai, kad BLOGAI FUNKCIONUOJANTI SISTEMA KLAIDINA IR KITUS - siunčia jiems narį, kuris sąmoningai apsisprendęs nebendrauti.
Asmeniškai aš nenoriu tokių narių gauti. Aišku, jei Svečias būtų dar labiau altruistiškas, galėtų tiems visiems atsiųstiems nariams parašyt vienodo turinio pranešimą "Aš neieškau bendravimo", kad tie žmonės neturėtų lūkesčių. Bet juk tai turėtų padaryti DP mygtukų sistema!
Jei nuimta varnelė nuo nustatymo "Nuolat ieškoti suderinamų narių", kodėl ieškoma ir siunčiama???
Manote, šita betvarkė "jūsų neliečia"?
Galbūt minimo nustatymo funkcija kita, tik mes nežinome?
Gal Svečiui reiktų ieškoti kitos išeities, pvz., paslėpti anketą - girdėjau gandą, kad tokia galimybė yra...
Svečio paprašyčiau parašyti čia, jei gali, savo vartotojo vardą - pažiūrėčiau savo suderinamų sąraše, ar tokio nėra atsiųsta.