Monika||DP komanda
M
56 įrašai
2009/01/15 11:27:21 11:27:21
dainelė: Man gerai būtų, kad interneto svetainės sistema reaguotų [u:lma3tbpa]ne į kompiuterį, o į vartotoją - registruotą narį[/u:lma3tbpa]. Nesu "susižadėjusi" su vienu asmeniniu kompiuteriu, naudojuosi bent penkiais, iš kurių per tą patį User'į internete savo reikalais naršo dar keli (namie) ar net nesuskaitoma aibė nepažįstamų asmenų (darbo vietose ir skaitykloje). Taigi kiekvienas iš tų penkių kompiuterių rodo skirtingai naujas temas ir pan.
Tai būtų smulkmena. Blogiau, kai parašius ką nors tinklaraščio ar žurnalo komentaruose (nesvarbu, prisijungus ar ne), lieka niekaip neištrinamos užpildytos mano vardo ir el.pašto eilutės, suprask, naujam komentarui - kad nereikėtų naujai pildyti, jei rašai neprisijungęs. Kas tik pirmas po manęs atsidaro tą DP žurnalo ar tinklaraščio langą, taip ir randa mano vardą ir el.paštą... Ačiū Dievui, kol kas nieks nepiktnaudžiavo tuo. Bet nelabai malonu. Jei noriu tuos užsilikusius duomenis pakeisti, turėčiau rašyti komentarą fiktyviu vardu ir el.paštu. Išvada: geriau būtų, jei jūsų sistema nepaliktų nereikalingų likučių kompiuteriuose.
Sakysit, įsigyk asmeninį kompiuterį, ir baigsis bėdos. Bet viešose vietose naršau tikrai ne aš vienintelė.
Dainele, si Jusu pageidavima itraukeme i savo artimiausiu darbu sarasa. Kai tik patobulinimas prades veikti, butinai pranesime.
Monika||DarniPora.lt komanda
M
11 įrašai
2009/01/15 12:17:51 12:17:51
Danute, is savo jau puses sutvarkeme, kad nebebutu paliekami Jusu duomenys po to, kai parasote komentara. Kaskart noredama rasyti komentara, turesite suvesti juos is naujo.
Danutės atsakymas
D
1 įrašai
2009/01/15 13:09:54 13:09:54
Monika||DarniPora.lt komanda: Danute, is savo jau puses sutvarkeme, kad nebebutu paliekami Jusu duomenys po to, kai parasote komentara. Kaskart noredama rasyti komentara, turesite suvesti juos is naujo.
Ką tik (kaip matote, neprisijungusi) iš vieno bendrai naudojamo kompiuterio pasižiūrėjau į tinklaraštį bei žurnalą - ten mano vardas ir el.paštas ir toliau paslaugiai manęs laukia, kada komentarą rašysiu... Taigi, kol kas situacija nepasikeitė. Galbūt kokį nors nustatymą kompiuteriuose reikėtų pakeisti?
2009/02/04 11:59:43 11:59:43
Prisiregistruoju prie Darnipora,bet kai noriu sudalyvaut forume, manes praso prisijungti.Kodel?
2009/02/04 23:23:17 23:23:17
viena diena eme forumas ir pakeite mano nika i anksciau buvusi happylady...bet as registruojos kaip adrijana...
nu zodziu kazkoks kosmaras ir nelogiska nesamone ka man daryt ????
2009/02/04 23:32:54 23:32:54
Monika||DP komanda: Visiems, kurie negalite rasyti zinuciu kaip prisijunge vatotojai:
siuo metu problema sprendziama ir tikrai darome viska, kad viskas griztu i senas vezes. Taciau kol kas galime tik paprasyti Jusu kantrybes.
Kiek dar reikės tos kantrybės?
2009/02/05 09:46:13 09:46:13
Beganti2: Monika||DP komanda: Visiems, kurie negalite rasyti zinuciu kaip prisijunge vatotojai:
siuo metu problema sprendziama ir tikrai darome viska, kad viskas griztu i senas vezes. Taciau kol kas galime tik paprasyti Jusu kantrybes.
Daug
2009/02/21 20:47:52 20:47:52
Turbūt iš naujo persiregistruoti bus paprasčiau negu sulaukti, kol problema bus išspręsta
2009/03/01 09:53:32 09:53:32
kiesux : Beganti2: Monika||DP komanda: Visiems, kurie negalite rasyti zinuciu kaip prisijunge vatotojai:
Daug
Kiek cia dar reikes laukti
2009/03/01 09:58:04 09:58:04
evita: Prisiregistruoju prie Darnipora,bet kai noriu sudalyvaut forume, manes praso prisijungti.Kodel?
Kiek laiko praejo,o dar neveikia Liudna...jei ir kiti taip i savo darbus ziuretu...
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume