2012/01/31 07:25:18 07:25:18
Noriu pasidalinti savo nuomone apie vykstanti zaidima "Noriu pasimatyti". Pradzioje paciai buvo smagu perziureti anketas ir paspausti mygtuka "noriu", laikui begant ir savo anketoje pamaciau, kad ir su manimi nori pasimatyti vyrai, buvo smagu, ypac kai Ju skaicius isaugo iki 11 ir gavau pranesima, kad tai yra netiketina, kiek vyru troksta mano demesio ir jeigu as sumokesiu 5 lt ir galesiu pamatyti net 10 anketu. Ta ir padariau, ir pamaciau, kad su manimi nori pasimatyti vyrai , kurie nebuvo prisijunge puslapyje nuo 2010 metu. Stebuklingas zaidimas vyksta toliau, adminas dirba savo darba
2012/02/02 13:04:01 13:04:01
Pritariu. as katik tai pastebejau, gerai kad daugiau taip nedarysiu, tai juk žaidimas
2012/02/03 07:25:24 07:25:24
manau darys ir toliau, nes tokiu budu uzdirbti pinigu nori, parasiau laiska i [email protected], bet atsakymo ir paaiskinimo nesulaukiau. As tai dabar tuo zaidimu netikiu ir moketi nesiruosiu
2012/02/04 18:43:53 18:43:53
Nedrisciau teigti,jog pateiktus faktus butu galima pavadinti,kaip kaltinima "darnipora" komanda sukciavimu,taciau, teiginys vercia susimastyti ir jei tame,kas teigiama,yra tiesos,tai cia labai rimtas teiginys.Tai,kad "darnipora"administracija nesiteikia,kaip yra zadejusi,salinti "gyvu numireliu"anketas,vercia manyti,jog si "numireliu"kompanija jei yra labai naudinga.Cia gali buti panasi situacija,kaip su Gogolio "mirusiomis sielomis"...
2012/02/04 20:23:11 20:23:11
Man irgi taip pat buvo, pusmečio senumo anketa kažkokiu būdu paspaudė "taip" žaidime
2012/02/05 15:11:51 15:11:51
"darnipora" administarcija bendrai nera pratusi kaip supratau atsakineti i laiskus. Man taip pat netsake nors parasiau net kelis..., o kai paskambinau ir issakiau problema kad man is uzsienio nera kaip susimoketi tuo 3 Lt uz anketu atidaryma, tai nieko doro neapaaiskino. O jei dar kaip jus sakot cia dar ir kiti interesai isivele.. Rodos kad i sias "rimtas pazintis" rimtai ziuri tik patys vartotojai
2012/02/08 18:26:41 18:26:41
nesuprantu ir aš to fokuso su žaidimu... nei vienam tave atvertusiam nieko negali parašyt, tai kas iš to, kad jis ar ji su tavim nori susitikti... čia tipo tik pažiūri ir viskas ? kokia prasmė tokius žaidimus žaisti ? be to, kažkodėl labai jau didelis amžiaus skirtumas su tais kas tavo nuotrauką baksteli, panašu, kad jaunimėlis žaidžia, kas daugiau paspaus nuotraukų ir kokį prizelį laimės... ir dar, kam skelbtis, kad narystė ar tai dalyvavimas darnioje poroje nemokamas, jei už viską faktiškai turi susimokėt, nes kitaip tik su tau pasiūlytais gali bendraut ?
2012/02/13 18:48:52 18:48:52
.... keistai atrodo ir neaktyvūs vartotojai, bet labiausiai stebina, kad 70proc. visų "norinčių" susitikti moterų yra 5 - 26 metais vyresnės ... Matyt žaidimai ir lieka žaidimais.
2012/02/13 19:13:28 19:13:28
Kas nuostabaus? Juk ir per rinkimus mirusieji prisikelia balsuoti o čia į pasimatymą pakviesti..verta juk Lygiai tokia pati mistika su tais "peržiūrėjimais". Dešimtimis auga
2012/02/13 19:14:56 19:14:56
Nu kas gali rasyti tokiems pesimistams? Paskaitykit patys savo postus sioje temoje - nu viskas jums negerai. Susimokekit tuos kelis litus, pasidarysit auksiniais ir rasysit kam noresit ir jums rasys. PO tokiems nelaimingiems skregoms ubagams tai ir rasyt nesinori - kai zmogus uz savo nora tureti antra puse neisgali ar nenori ne keliu lituku sumoket, tai kam toks reikalingas??? Visi normalus zmones, kurie turi aiskius tikslus ateina cia ir randa tas savo antrasias puses, o luzeriai ir lieka luzeriais. Is kur jus istrauket, kad jums cia kazkas viska turi duoti dykai?
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume