Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Testamentas

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/31 06:34:03 06:34:03

samanta:
aukso pjuvis: SAMANTAI

Jei parašytum ..., gal suapvalintume kampus

Mielai parašyčiau. Tik aš tolima. Ir skype pas mane užimtas dukros.

Nu jo. O kas tas internetas? ir as parasyciau bet prie kompo pas mane, oi as neturiu kompo.
Kam cia ta vata vynioti?!

aukso pjuvis

A

128 įrašai

2010/03/31 06:46:37 06:46:37

Brangūs DėPistai ir DėPistų pakalikai

Jūsų pageidavimu sukūriau specialų skyrelį, kur galėsire lieti visą tulžį mano adresu.
Diterambusų tikriausiai nebus

Tema "TESTAMENTAS" sukurta visiems protingiems ir nusivylusiems, gal labiau pasimetusiems DP paistaluose, ir nebežinantiems kaip toliau elgtis DP atžvilgiu. Tat būkit tokie geri, ir patraukit savo purvinas letenas nuo to ko nesuprantate!
Testamentas skirtas busimoms DP kartoms, jei tokių iš vis bebus.

Pagarbiai,

Visų keikiamas ir niekinamas, sutryptas ir apspjaudytas, bet nepraradęs savigarbos ir orumo Aukso Pjūvis

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/03/31 08:02:24 08:02:24

Krizė - daug mokslų daktarų liko be daro, be pragyvenimo šaltinio, todėl ir kaltina visą pasaulį, ypač damas, pamiršę savo mamytes, kad tos jiems kai ko pagailėjo. Endlich der Frühling kommt in die Vilniusstadt! Su tuo ir sveikinu pikčiurnas, nors ir pats esu piktas, kaip sako mano pažįstami. Nemėgstu daktarų ir ypač kvailų docentų.

aukso pjuvis

A

128 įrašai

2010/03/31 08:55:01 08:55:01

Visokie „proto bokštai“ mane koneveikia už ... netaktą. Pažiūrėkime kas vyksta FORUME!
Tokia forumo tema: „Nėra net su kuo kavos išgerti“. O „teta“ susirūpinusi: „Kas moka už „kava“?“. TAIP. Vaizdelis kontraversiškas...

Pamenate tokią dainelę „turėjo bobutė žilą oželį...“, sakyčiau „žilą ožkytę“- savo dukrytę (na, tokią senmergę...). Pati bobutė jauna būdama, per „dangaus malonę“, o gal apsirikimą, įsitaisė vaiką. Kaip žinia, obuolys nuo obels toli nerieda. O be to, ir jos dukrelė, kaip ir tas obuolys riedėjo tik žemyn. Senoji per gyvenimą šį bei tą supratus, pati pradėjo ieškoti dukrelei jaunikio (nusenusio jaunikio – kitokio neprikalbinsi). Vadovaudamasi šūkiu, kad „kare ir meilėje visos priemonės galimos“, ko ne aistringai beldžiasi į potencialių žentų širdis. O visus dvasinius skrupulus ir kitokius nepatogumus pridengia Jėzuitų ordino įkūrėjo Ignacijaus Lojolos tvirtinimu, kad „tikslas pateisina priemones“!

Kaip žinia, kelias į vyro širdį eina per pilvą... tad senoji visaip glosto gurmaniškus vyrų poreikius, kad tik jos dukrelė neliktų SENMERGE. Regis ir klausimas, “kas moka už kava?”- atpuola. Už kavą moka uošvė (...būsimoji uošvė/ esamoji uošvė) Štai jums eksperto atsakymas, su kuo gerti kavą ir kas už ją moka.

Yra dar viena kategorija neva norinčių susipažinti. Tai tokios padlos nesikuklinančios palėbauti už dyką, o tiksliau iš vyrų kišenės; ...duoda pažinčių skelbimą... nenuovokūs kavalieriai jas vaišina... ir taip smagus pobūvis kas savaitę, o karts ir kelis kartus per savaitę UŽ DYKĄ- mat vaišina koks nevykėlis, save laikantis džentelmenu. Ir taip, tokia siurbėlė / erkė „mėgaujasi gyvenimu“, o forume apgailestauja, kad „... neliko tikrų vyrų“. Suįžūlėjusi gyvatė, kitaip ir nepavadinsi.

Suma sumarmu: [u:1mjs6xk0]bet kuriuo atveju už kavą moka kvailiai ir nevykėliai!!![/u:1mjs6xk0]

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/31 09:18:53 09:18:53

ja ja, o tie kurie pasisalina nesusimokeja-issiblaskeliai

Jurgis MX

J

3 įrašai

2010/03/31 12:20:36 12:20:36

Su pačio testamentu tokia pat bėda, kaip ir su ta sutepta patalyne, kaip čia rašo vienas bachūrėlis nuo mamos pasislėpęs ar iš pamokų pabėgęs, "kad jam sekso metu gerokai išsitepa patalynė, o tiksliau - užtiesalas. Mat dalis vyro sėklos išteka iš mano vaginos ant patalynės. Ką daryti?", klausia bachūrėlis, gal patartum? Galėtum dar ir į kitą jo klausimėlį atsakyti, už ką pats moki?

Jurgis MX

J

3 įrašai

2010/03/31 12:26:15 12:26:15

Dar AisčioM mama prašė paklausti ar pats stipriai perdi testamentus rašydamas?

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/01 07:57:35 07:57:35

Pagaliau to Aukso pjuvio nematyti, gal uzbanino DP, valio valio valio!!!

Viešnia

V

281 įrašai

2010/04/01 09:07:36 09:07:36

Bet jis gi daug ir karčios tiesos pasako. Va, Borgia, tai reiktų užbanyti, o tai įgrįso juodai.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/01 19:21:36 19:21:36

Svečias:
Jei parašytum ..., gal suapvalintume kampus

Mielai parašyčiau. Tik aš tolima. Ir skype pas mane užimtas dukros.[/quote]
Nu jo. O kas tas internetas? ir as parasyciau bet prie kompo pas mane, oi as neturiu kompo.
Kam cia ta vata vynioti?![/quote]
Atstumas daro savo poveikį. Nebent rašytis ir niekada nesusitikti. 300 km argi ne kliūtis??

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume