Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumDarnipora.lt - mums ir apie musApie DarniPora.lt → Diskriminacija dėl seksualinės orientacijos?

Diskriminacija dėl seksualinės orientacijos?

Vieniša_siela

V

73 įrašai

2009/05/03 19:59:48 19:59:48

Šioje svetainėje neleidžiama žiūrėti savo lyties asmenų anketų, nurodant, kad jie nėra įtraukti į suderinamų narių sąrašą. Tad klausimas, ar neįtraukiant tos pačios lyties asmenų į suderinamų narių sąrašą (nesuteikiant galimybės susirasti tos pačios lyties partnerį) nėra vykdoma diskriminacija dėl seksualinės orientacijos?
Šis klausimas ypač įdomus dar ir dėl to, kad pats svetainės kūrėjas yra... Seimo narys, t.y. asmuo, kuris iš principo turėtų siekti bet kokios rūšies diskriminacijos eliminavimo, o ne platinimo. Ar tokios (galimai diskriminacinio pobūdžio) svetainės kūrimas ir administravimas yra suderinamas su Seimo nario pareigomis? Ir išvis - kaip reikėtų vertinti šią situaciją?
Klausimo dėl svetainėje teikiamų mokamų paslaugų aš nekelsiu, nes mačiau, kad jis jau iškeltas kitoje temoje. Bet kokiu atveju, vargu, ar KT sutiktų, jog čia "užmokestis už kūrybinę veiklą".

papartynas

P

483 įrašai

2009/05/03 20:02:44 20:02:44

O tau tai aktualu ? Man kaip tik taip patogiau - visiskai nenoriu, kad ieskant merginos man vyrai maisytusi. Svetaine skirta dauguma, o dauguma - normalus.

mirta

M

131 įrašai

2009/05/03 20:11:08 20:11:08

homoseksualams yra skirta specialiu svetainiu, kodel neuzejus ten? Pono Navaicio firma kazkada vadinosi (gal ir dabar vadinasi) "Santuoka", is jos, kaip suprantu, isplauke, sis portalas, padedantis ieskantiems antrosios puses su tikslu galbut susituokti, o del homoseksualu santuoku iteisinimu musu kraste patys zinote.

v

V

2 įrašai

2009/05/03 21:28:29 21:28:29

papartynas: O tau tai aktualu ? Man kaip tik taip patogiau - visiskai nenoriu, kad ieskant merginos man vyrai maisytusi. Svetaine skirta dauguma, o dauguma - normalus.

[url][/url]

Man aktualu TEISĖTUMAS ir TEISINGUMAS. Taip pat man aktualu, kodėl Valstybės atstovas nėra nuoseklus ir nesilaiko Valstybės propaguojamos politikos. Be to, ko kas nori (tu ar aš, o gal netgi ir pats Seimo narys G. Navaitis), yra dar tai, ką numato LR Konstitucija (ypač 25, 44 str.), tam tikri kiti įstatymai, galų gale, ir viršnacionalinės galios teisės aktai.
Jie nenustoja galioti priklausomai nuo to, kas ko nori.
Beje, tamstos žinutėje ir ypač skirstyme "normalūs - nenormalūs" taip pat jaučiama diskriminacija.
Nediskriminacijos pagrindas ir yra daugumos pakantumas mažumai. Manau.

Vieniša_siela

V

73 įrašai

2009/05/03 21:33:01 21:33:01

mirta: homoseksualams yra skirta specialiu svetainiu, kodel neuzejus ten? Pono Navaicio firma kazkada vadinosi (gal ir dabar vadinasi) "Santuoka", is jos, kaip suprantu, isplauke, sis portalas, padedantis ieskantiems antrosios puses su tikslu galbut susituokti, o del homoseksualu santuoku iteisinimu musu kraste patys zinote.

Abejotina versija. Tai, kaip kažkada vadinosi privataus asmens "firma", neturėtų įtakoti Seimo nario politikos Valstybės deklaruojamų vertybių atžvilgiu.
Aš dar suprasčiau, jei svetainę administruotų kitas asmuo. Bet Seimo nario padėtis nelabai... leidžia užsiiminėti diskriminacija.

papartynas

P

483 įrašai

2009/05/04 11:39:59 11:39:59

v:
Man aktualu TEISĖTUMAS ir TEISINGUMAS. Taip pat man aktualu, kodėl Valstybės atstovas nėra nuoseklus ir nesilaiko Valstybės propaguojamos politikos. Be to, ko kas nori (tu ar aš, o gal netgi ir pats Seimo narys G. Navaitis), yra dar tai, ką numato LR Konstitucija (ypač 25, 44 str.), tam tikri kiti įstatymai, galų gale, ir viršnacionalinės galios teisės aktai.
Beje, tamstos žinutėje ir ypač skirstyme "normalūs - nenormalūs" taip pat jaučiama diskriminacija.

Beviltiskas dalykas. Koks tikslas tuos 5 gejus, kurie GAL nores darnioj poroj savo ANTRA PUSE rast, cia itraukt ? Cia tavo kvailas uzsispyrimas, teoriskai aisku taip butu graziau ir bla bla, bet praktiskai toks dalykas patirtu fiasko

žž

Ž

1 įrašai

2009/05/04 12:32:58 12:32:58

v:
papartynas: O tau tai aktualu ? Man kaip tik taip patogiau - visiskai nenoriu, kad ieskant merginos man vyrai maisytusi. Svetaine skirta dauguma, o dauguma - normalus.

[url][/url]

kai [b:4lmuk53u]v[/b:4lmuk53u] tapsi svetainės registruotu nariu/e, galėsi siūlyt adminams kad atsižvelgtų į tavo norus,
o dabar [b:4lmuk53u]dink iš čia [/b:4lmuk53u]su savo superteisingom pažiūrom. Mums čia iškrypėlių nereikia, tegu dulkinasi kitur

kora

K

2495 įrašai

2009/05/05 10:27:26 10:27:26

Keista diskusija ir kaltinimai Seimo nariui

Kodel Gamtos jums nepaklausus Kodel Ji jus diskriminuoja, perspektyvos neduodama Gal issuki Jai meskit Ji Motina, o mes vaikai.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume