Per nepilnus metus toje DP, (o gal PD) man visiskai tapo aisku, kad sitas "kromelis"... "kvailiu kvailyste kvailiams kvailinti". Nuolatiniai svetaines atnaujinimai, tik blogina svetaines darba... jokios pazangos... "zingsnis pirmyn- du atgal". I bet kokius patarimus ar prasymus visiskai neisiklausoma, ir nekreipiama demesio. Prie komentaru sypseneliu issokantys uzrasai ("debeseliai") nelietuviski!!!
Galiu drasiai teigti, jog si "kontora"- savivaliavimas savisalpos pagrindais.
Man gaila prarasto laiko, sumoketu pinigu, o labiausiai apmaudu... kad patikejau G.Navaicio propaganga. Siekiant objektyvumo, dera pastebeti, kad tokio pobudzio svetainiu daugiau LT padangeje neradau... tai tikrai butu pati rimciausia pazinciu tarnyba, bet del tragiskai blogo tinklapio veikimo (o DP kaltina tik mano kompa), del visisko neatsizvelgimo i interesantu poreikius, bei pageidavimus dristu visa sita "reikaliuka" prilyginti PASITYCIOJIMUI !!!
Manau, kad tarp sios "faunos" (DP nariu), yra zmoniu kurie gali suorganizuoti kur kas rimtesne paslauga... o siaip tikrai nepakenktu po DP langais surengti mitinga, piketa, gal net bado streika... Apgailestauju, bet svelnesniu budu jau nebezinau, kadangi i kitokius (zodinius ir rastiskus) pareiskimus-prasymus-pageidavimus visiska tyla, ar net priekaistu lavina su nekorektiskais pasiulymais (nedelsiant kreiptis i psichoterapeuta, ar...) , girdi netrikdyk "sventuju" rimties.
Visiems dera susitelkti ir sita DP-PD "prispausti"- uzteks volioti durniu !!!
P.S. uz tikrai rimtus pasiulymus konkreciai pazinciai sutinku moketi po 500-700 litu, o ka jus manote. (O gal jums paskutinis vienatves desimtmetis pigiau kainavo !? A!? )