Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumDarnipora.lt - mums ir apie musApie DarniPora.lt → Klausimai apie svetainės veikimą

Klausimai apie svetainės veikimą

vy7au7as1317918250_db

V

2 įrašai

2009/12/22 00:04:07 00:04:07

Sveiki,
Pries savaite i savo e-mail gavau pakvietiman prisiregistruoti DP. Susidomejes ir nesivarzydamas paklausiau patarimo ir jau savaite domiuosi sitos svejaines malonumais. Kadangi esu jaunas zmogus man yra smalsu is kur as sita pakvietima gavau? Man smagu butu, kad suzinociau ar tai buvo zmogaus kuris DP jau yra prisiregistraves pakviete mane anonimiskai ar tai atsitiko nuo kokio kito ivikio? Kreipiuosi i DP komanda su prasimu atsakyti i mano klausima. Prasyciau, kad atsakyti kuo greiciau ir bent su uznuominomis ar nurodyti kelius kuriais galeciau pasiekti norimos informacijos. Aciu uz demesi ir laukiu greito atsakymo.

Monika||DP komanda

M

56 įrašai

2009/12/22 09:38:52 09:38:52

Nezinant, koks tiksliai buvo laisko turinys, sunku atsakyti - tai galejo buti ir asmeninis kvietimas, ir tiesiog reklaminis kvietimas. Reklaminius kvietimus gavo kai kuriu musu partneriu registruoti nariai. Tad galbut esate uzsiregistraves pavyzdziui mokslai.lt puslapyje, ir butent todel galvote reklama. Na o jeigu kvietimas asmeninis, paprastai nurodomas ir siuntejo vardas, el. pasto adresas, mat yra galimybe siusti kvietimus draugasms per savo darnipora.lt anketa. Jeigu turetumete daugiau klausimu, rasykite [email protected].

domina

D

176 įrašai

2010/02/24 05:35:39 05:35:39

Sveiki!
labai noreciau paprasyti DP komandos nariu nesiulyti i suderinamus tu zmoniu ,kurie jau po puse ir daugiau metu nebuvo prisijunge.Beviltiskas reikalas.Jau geriau nieko.Jei zmogus nerodo aktyvumo ,tai tegu ir toliau sedi pogrindyje,nereiketu tokiu niekam siulyti.Gal ju jau net gyvuju tarpe nebera (neduok Dieve).

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2010/02/24 07:27:08 07:27:08

domina: Sveiki!
labai noreciau paprasyti DP komandos nariu nesiulyti i suderinamus tu zmoniu ,kurie jau po puse ir daugiau metu nebuvo prisijunge.Beviltiskas reikalas.Jau geriau nieko.Jei zmogus nerodo aktyvumo ,tai tegu ir toliau sedi pogrindyje,nereiketu tokiu niekam siulyti.Gal ju jau net gyvuju tarpe nebera (neduok Dieve).

O jūs laiškus rašykit, jei žmogus nekiurkso kasdien svetainėje, tai dar nereiškia, kad "negyvas", gal naudojasi galimybe gauti pranešimą el.paštu, apie gautą laišką DP.

ieva

I

96405 įrašai

2010/02/24 08:44:24 08:44:24

rudnosiukas:
domina: Sveiki!

O jūs laiškus rašykit, jei žmogus nekiurkso kasdien svetainėje, tai dar nereiškia, kad "negyvas", gal naudojasi galimybe gauti pranešimą el.paštu, apie gautą laišką DP.

Na taip, sedi koks vyriokas ir laukia pranesimu i meila, kad juo moteriske susidomejo. O paciam i suderinamu sarasus pasiziureti per sudetinga? Tiek jam ir tereikia.

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/09 19:23:23 19:23:23

Gal pagaliau pakeistumete darnios poros titulini puslapi.......ikirejo per tiek metu iki skausmo.......platinat elergija....busim labai dekingi.....aciu!

MentalSymphony

M

2 įrašai

2010/03/22 16:45:21 16:45:21

Sveiki,

turiu problemą. Arba nemoku rasti, arba kažkas negerai. Pažinties vedlys. Siunčiau klausimus ne vienam nariui. Tačiau nė vienas man neatsiuntė atsakymų. Būtų galima manyti, kad nesusidomėjo, bet paskui gavau laišką, kad žmogus man siuntė atsakymus ir jam įdomu kodėl neatrašiau, kas nepatiko atsakymuose. Bėda ta, kad tų atsakymų man niekas ir per niekur nerodo. Prie žmogaus tik rašo: Laukiama nario veiksmų. Tai ar aš nerandu atsakymų ar čia kažkokios klaidos ir aš negavau žmogaus atsakymų.

Ačiū už informaciją.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/03/23 09:13:31 09:13:31

cha cha-prasom apsilankyti forume tema "nera net su kuo kavos isgerti" arba-"del kokios priezasties patrauklus vyrai neatsako i laiskus"-tada bus atsakyta i jusu klausima

MentalSymphony: Sveiki,

turiu problemą. Arba nemoku rasti, arba kažkas negerai. Pažinties vedlys. Siunčiau klausimus ne vienam nariui. Tačiau nė vienas man neatsiuntė atsakymų. Būtų galima manyti, kad nesusidomėjo, bet paskui gavau laišką, kad žmogus man siuntė atsakymus ir jam įdomu kodėl neatrašiau, kas nepatiko atsakymuose. Bėda ta, kad tų atsakymų man niekas ir per niekur nerodo. Prie žmogaus tik rašo: Laukiama nario veiksmų. Tai ar aš nerandu atsakymų ar čia kažkokios klaidos ir aš negavau žmogaus atsakymų.

Ačiū už informaciją.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/03/23 14:15:46 14:15:46

MentalSymphony: Sveiki,

Ačiū už informaciją.

Jis jums galėjo neišsiusti, pamiršo gal nuspausti mygtuką. O dauguma nemėgsta į vedlio klausimus atsakinėti. Pastebėjau, kad atsako tik tie, kurie labai suinteresuoti pažintim su tavim. Man tik tokie atsakė. Daugiau vedlių nesiunčiu, moku kai noriu ir pati prakalbinti .

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/23 20:04:10 20:04:10

Man vedlys is viso -paslauga nevykeliams. Rasyk pats ir gausi atsakyma. Aisku, jei susirasinejimo sistema veikia.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume