Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumDarnipora.lt - mums ir apie musApie DarniPora.lt → Ar darnioje poroje dirba kompetetingų programuotojų?

Ar darnioje poroje dirba kompetetingų programuotojų?

egis

E

73 įrašai

2008/09/03 14:40:22 14:40:22

Siulyciau pagrindiniame puslapyje daugiau vietos skirti aktyvioms temoms. Siuo metu matomos tik 7 temos, o daugiausia vietos uzima nuorodos i subforumus (kurios maziausiai idomios) ir tusti tarpai.

Mantaz

M

9 įrašai

2008/09/03 17:22:53 17:22:53

Darnipora.lt komanda: padetis tokia !
Susiresinejau su 10 merginu kurios pagal nuotaika keite laisku temas (normalu ar ne?)
To pasekoje rezultatas 8 puslapiai laisku.
Noriu padaryti tvarka jog reikalui esant pats nepasimesciau ir susirasciau tinkama info.
antrame laisku puslapyje yra neatsakytas laiskas su tel Nr.
1. einu i 2 puslapi i laukiu kol ji uzkraus( kas dazniausiai vyksta ~3sec), ten randu 4 ieskomo zmogaus laiskus.
2. atidarau pirma, ne tas einu atgal ir vel laukiu 3 sec kol uzkraus. einu i kita laiska tas pvz su tel Nr, arba eilerasciu.. Atsakau zmogui ! Mane perkelia i isiustus laisku???:/

3. vel einu i gautus laiskus, einu i
4.i 2 puslapi, ir vel randu 4 laiskus to zmgaus laiskus. kadangi sugaisau koki 15 sec nebeatsimenu kuris is ju su telefonu.
Atidarineju laiskus ir vaikstau su Back bandydamas rasti tinkama.
Tam gaistamas mano laikas ir jusu duomenu srautas.
Todel SIULAU arba perkelti i sekanti laiska arba leisti paciame laiske ji istrinti.
Idealu butu jog padarytumete jog galima atsakyti tiesiog tam paciam laisku lange.
Teko naudojis draugas, pazintis, pazintysxxx ... ten labai greitai ir patogiai valdosi, Jei sugaistu daug laiko atlikdamas mazai naudingo darbo man atsiranda diskomfortas cia bendraujant.
Nerasyciau cia pasiulymu jei Jusu puslapis man nepatiktu, todel ne tik parasau bet ir paremiu jus :)

Irmantas DarniPora.lt

I

41 įrašai

2008/09/08 09:26:40 09:26:40

Na, problema lyg ir supratome. Galbut nepadarysim butent taip kaip siulote, bet perziuresime laisku skaitymo ir atsakinejimo langus.

Pirma mintis, kuri mums atejo tam, kad ir vilkas sotus butu ir avis sveika, tai butu galimybe pasizymeti laiskus kaip svarbius ir pakeisti laisku rusiavimo tvarka, rusiuojant ne pagal pirma zinute, o pagal paskutine. Tai nepaskutiniai sprendimai, bet, kaip supratote, imsimes kazko :)

DarniPora.lt komanda

D

114 įrašai

2008/09/11 08:35:20 08:35:20

Kadangi musu foruma jau pamego ivairiausi siuksliu robotai, uzverciantys foruma siukslemis, todel sugrazinome kodus, kuriuos reikes ivesti, kad atsirastu irasai.

Atsiprasome uz nepatogumus, bet tai tik musu bendrai gerovei :)

niekutis

N

1 įrašai

2008/09/11 08:54:54 08:54:54

gerai

Irmantas DarniPora.lt

I

41 įrašai

2008/09/16 09:47:29 09:47:29

Dainele,

Atleiskite uz problemas. Siandien musu svetaine sulauke tokio populiarumo, kokio buvo netgi sunku tiketis ir musu serveriai jau daro klaideliu. Paziuresime kuo galime padeti. Perdaviau Jusu anketos duomenis geriau sita reikala ismanantiems asmenims...

Irmantas DarniPora.lt

I

41 įrašai

2008/09/16 09:57:10 09:57:10

Beje rekomenduociau pabandyti vakare perpildyti savo duomenis ir pries spaudziant issaugoti nukopijuoti juos i Notepad ar word programa, kad is naujo nereiketu rasyti...

dainelė

D

1512 įrašai

2008/09/16 13:41:21 13:41:21

Labas vakaras,
labai malonu sulaukti atsiprašymo. Iškart pyktis išgaruoja. Ačiū už patarimą, pasinaudojau juo, bet šįkart jau tekstas nebeprapuolė.
Hm... ir aš norėčiau mokėt atsiprašyti už tai, dėl ko nesijaučiu esanti kalta.

dainelė

D

1512 įrašai

2008/09/20 12:59:57 12:59:57

Kilo man tokia PROBLEMA:
žiūrėdama į auksinės narystės kainas metams, pusmečiui ir ketvirčiui, suabejojau savo matematiniais sugebėjimais... Turbūt reiks ieškotis asmeninės psichoterapeutės savivertei atstatyti (čia prisiminiau berods Agnės pamąstymus apie drovumo silpnybę :))
Pagal mėnesio mokestį pigiausia užsisakyti metams, o pagal bendrą sumą - pusmečiui. Na, padauginkit ar padalinkit, kaip gali išeiti 29, jei 5,9 padauginsim iš 6 ??? :)))

irmanttas

I

66 įrašai

2008/09/22 11:30:20 11:30:20

Aciu :))) Juokinga situacija :) Pataisem :) Bet del sios klaidos vieninteliai nukenteje esame mes patys :)

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume