Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumDarnipora.lt - mums ir apie musApie DarniPora.lt → Ar darnioje poroje dirba kompetetingų programuotojų?

Ar darnioje poroje dirba kompetetingų programuotojų?

sunius

S

64 įrašai

2009/06/12 10:01:13 10:01:13

netyčia sumasčiau, ir aš... ir išties, ar darnioje poroje dirba kompetetingų programuotojų?

siūlymas būtų generuojant naujų anketų priminimus ir siunčiant juos el. paštu vartotojams, kiekvieną kartą sugeneruoti skirtingą "prisijungimo" kodą... o tai dabar generuoja... vieną ir tą patį.. visiškai nesaugu, jei atsidarai kažkokią anketą pvz. iš "bendro naudojimo kompo"... lieka istorija... kiti gali pasinaudoti...

elenka

E

2079 įrašai

2009/06/12 18:53:56 18:53:56

mirta: Nezinau, ar kam nors uzkliuvo, bet karsta vasara uzeini i darnipora.lt, o ten tave pasitinka liudna melancholiska susalusi porele su shuneliu. Ir vis ta pati, ta pati. Na, dvi poreles Jau geriau kokia nuotaikinga komercine agenturine nuotrauka idekit, akyse sviesiau bus

ag, gerroiau palme ir 2 nbezdzione idetu?

man taip smagu kartais paskaityt forumus.visiem gero vakaro

dainelė

D

1512 įrašai

2009/11/25 17:21:05 17:21:05

Gerbiamoji DP komanda,
kada gi pagaliau iš mano anketos išimsite aviną???

Rašiau jums ir prieš metus (tada sugebėjote jį pašalinti), rašiau ir prieš kelias savaites (lapkričio 3, lapkričio 7d.), kad zodiako ženklai nesuderinami su mano pasaulėžiūra.
Kodėl iki šiol nėra galimybės pasirinkti, ar rodyti tą, mano įsitikinimu, idiotišką dalyką, ar ne?

Yra čia KOMPETENTINGŲ programuotojų, ar ne?

dainelė

D

1512 įrašai

2009/12/12 12:12:54 12:12:54

Na, kadangi zodiako šioje svetainėje atsikratyti neįmanoma, tai pakeičiau savo gimimo datą. Ją, kaip ir lytį, XXI a. pakeisti nesunku

Sėkmės DP komandai siekiant nemelagingų santykių tarp DP narių.

Kai nuimsite tuos idiotiškus zodiakų apibūdinimus, atstatysiu savo anketoje teisybę.

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/12 15:29:28 15:29:28

Ar cia galima pasikeisti lyti? Geras. Einu dainelei parasysiu, jei pavyks.

Tiesa, jau kelinta savaite nerodo mano pasto dezes turinio. Yra kazkoks laiskelis, bet atidarius deze- baltas lapas.

Viešnia

V

281 įrašai

2009/12/12 17:04:55 17:04:55

Nagis, lytį pasikeist būtų neprošal - rasčiau čia daug puikių žmonų...

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/12 18:08:32 18:08:32

Svečias: Ar cia galima pasikeisti lyti? Geras. Einu dainelei parasysiu, jei pavyks.
Tiesa, jau kelinta savaite nerodo mano pasto dezes turinio. Yra kazkoks laiskelis, bet atidarius deze- baltas lapas.

Lyties pakeist nepavyko.
dainele, ka ir kur spaut?
O pasta seip ne taip atsidariau, laiskai kazkur apacioj, i kita puslapi nuslinke. Kai paziurejau ten ieskodama DP kontaktu- radau. Bet vel gi nesamone- tas vienetukas, kuri raudonai, kaip nauja laiska rodo, pasirodo, mano pacios rasytas laiskas, kurio kazkas neperskaite. Be reikalo apsidziaugiau

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/12 19:21:38 19:21:38

dainelė: Na, kadangi zodiako šioje svetainėje atsikratyti neįmanoma, tai pakeičiau savo gimimo datą. Ją, kaip ir lytį, XXI a. pakeisti nesunku

Kai nuimsite tuos idiotiškus zodiakų apibūdinimus, atstatysiu savo anketoje teisybę.

Dainele,
jeigu jūs netikite zodiakais ir jie tik erzina jus, ar nebūtų jums tas pats,ar jūs čia esate viename ar kitame zodiako ženkle? Gal visgi tikite zodiakais, jei jus trikdo avinas, o netrikdo pvz. šaulys? Kaip tada dėl galimo kandidato į porą, kuriam suderinamumas pagal zodiaka svarbus. Nemanote, kad atvirumo nebuvimas nepadeda kurti darnių santykių? Galiausiai juk ne DP komandos kaltė, kad gimetė avino ženkle? Su pagarba, nuoširdžiai.

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/12 19:41:44 19:41:44

samantta:
dainelė: Na, kadangi zodiako šioje svetainėje atsikratyti neįmanoma, tai pakeičiau savo gimimo datą. Ją, kaip ir lytį, XXI a. pakeisti nesunku

Dainele,
jeigu jūs netikite zodiakais ir jie tik erzina jus, ar nebūtų jums tas pats,ar jūs čia esate avinas, ar mergele, ar šaulys? Panašu, kad tikite zodiakais, jei jus trikdo jūsų avinas, o netrikdo pvz. šaulys? Atimate pasirinkimą iš galimo kandidato į porą, kuriam suderinamumas pagal zodiaka svarbus. Nemanote, kad atvirumo nebuvimas nepadeda kurti darnių santykių? Galiausiai juk ne DP komandos kaltė, kad gimetė avino ženkle? Su pagarba, nuoširdžiai.

na ir pagiežinga moteris ta samatta. a ko dabar ji tą Dainelę užsipuolė? kad bent į temą būtų pasisakiusi...

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/12 19:51:28 19:51:28

Nepatingėkite daugiau, svečias, paskaityti tos temos į viršų jei įdomu - suprasite . Pagiežingi yra bevardžiai kai kurie svečiai .

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume