2013/03/18 21:01:01 21:01:01
deepsorrow: Svetlana taip manot, nes turėjote vaikų iš buvusios santuokos. Tiems kas neturi, bet nori ir tikisi, tai kartais svarbu
Be abejo taip. Juk ir sakiau, tiems, [b:22gyt31d]kas nepalanuoja vaikų[/b:22gyt31d], santuoka nebūtina. Dėl vaikų ir dabar tuokčiausi, bet jų jau nebus...viskam savo metas.
2013/03/18 21:02:54 21:02:54
svetlana: deepsorrow: Svetlana taip manot, nes turėjote vaikų iš buvusios santuokos. Tiems kas neturi, bet nori ir tikisi, tai kartais svarbu
Be abejo taip. Juk ir sakiau, tiems, [b:3smq0uzc]kas nepalanuoja vaikų[/b:3smq0uzc], santuoka nebūtina. Dėl vaikų ir dabar tuokčiausi, bet jų jau nebus...viskam savo metas.
Čia nuskambėjo kiek kategoriškai, bet pabrėžiu - tai tik [b:3smq0uzc]mano[/b:3smq0uzc] nuomonė ir jokiu būdu ne aksioma. Santuoka man gražu visų amžių žmonėms, bet gyvenimas pakoreguoja.
2013/03/18 21:08:14 21:08:14
svetlana:
Čia nuskambėjo kiek kategoriškai, bet pabrėžiu - tai tik [b:80e63pij]mano[/b:80e63pij] nuomonė ir jokiu būdu ne aksioma. Santuoka man gražu visų amžių žmonėms, bet gyvenimas pakoreguoja.
O aš kadangi kategoriškas tai pasakysiu, kad vaikas turi augti santuokoje, dėl savęs tai mes ten galim gyvent ir susimetę, bet vaikas turi matyti šeimos modelį ir nepatirt nuoskaudų ar keistų žvilgsnių iš kitų - tavo tėvai kažkokie keisti, jų pavardės nevienodos ir tt.
labaivairuojanti
L
354 įrašai
2013/03/18 21:30:16 21:30:16
deepsorrow: Svetlana taip manot, nes turėjote vaikų iš buvusios santuokos. Tiems kas neturi, bet nori ir tikisi, tai kartais svarbu
Jaunam vyriškiui viskas priešaky, tačiau brandaus amžiaus vyras, neturėjęs vaikų ir jų norintis, turėtu rinktis gerokai jaunesnę moterį, kuri galėtų tai padovanoti abiems.
2013/03/18 22:02:30 22:02:30
labaivairuojanti: deepsorrow: Svetlana taip manot, nes turėjote vaikų iš buvusios santuokos. Tiems kas neturi, bet nori ir tikisi, tai kartais svarbu
Jaunam vyriškiui viskas priešaky, tačiau brandaus amžiaus vyras, neturėjęs vaikų ir jų norintis, turėtu rinktis gerokai jaunesnę moterį, kuri galėtų tai padovanoti abiems.
Gerokai jaunesne noretu taip pat gerokai jaunesnio vyruko, nuo kurio norisi gimdyti, kam jai senas perdyla?
2013/03/18 22:12:42 22:12:42
Svečias: labaivairuojanti: deepsorrow: Svetlana taip manot, nes turėjote vaikų iš buvusios santuokos. Tiems kas neturi, bet nori ir tikisi, tai kartais svarbu
Gerokai jaunesne noretu taip pat gerokai jaunesnio vyruko, nuo kurio norisi gimdyti, kam jai senas perdyla?
Čia žiūrint kokiam kainų, oi atsiprašau amžiaus, diapazone disponuojame. Ar malalietkom, kur vaikas garantuoja senų pirdylų turtus ar jau giliam desperacijos periode, kur reikia tik pasidaryt vaiką nuo jauno ir visada ištroškusio sekso.
2013/03/18 22:34:24 22:34:24
deepsorrow: svetlana:
Čia nuskambėjo kiek kategoriškai, bet pabrėžiu - tai tik [b:1cv9e8f4]mano[/b:1cv9e8f4] nuomonė ir jokiu būdu ne aksioma. Santuoka man gražu visų amžių žmonėms, bet gyvenimas pakoreguoja.
O aš kadangi kategoriškas tai pasakysiu, kad vaikas turi augti santuokoje, dėl savęs tai mes ten galim gyvent ir susimetę, bet vaikas turi matyti šeimos modelį ir nepatirt nuoskaudų ar keistų žvilgsnių iš kitų - tavo tėvai kažkokie keisti, jų pavardės nevienodos ir tt.
Turi matyt šeimos modelį, matyt tik heteroseksualus aplinkui, taip pat nematyt smurto, televizijos, ar neduokdie keistų žvilgsnių iš kitų
2013/03/18 22:58:16 22:58:16
medutis:
Turi matyt šeimos modelį, matyt tik heteroseksualus aplinkui, taip pat nematyt smurto, televizijos, ar neduokdie keistų žvilgsnių iš kitų
O tai kas vaiką augina tu ar aplinkiniai, televizija, kaimynai. Dėl hetero - turiu ir kitokių pažįstamų pastojusių dėl reikalo bet šiaip Lietuvoje jos vis dar laikomos vienišomis mamomis. O kitos brutalesnės lyties neteko turėti pažinties ir nemanau kad galėčiau tam pritarti - motina, kuri gimdo turi glaudesni ryšį su vaiku, kažkaip manau geriau dvi mamos, o kartais geriau viena arba vienas
2013/03/19 09:09:54 09:09:54
deepsorrow: medutis:
O tai kas vaiką augina tu ar aplinkiniai, televizija, kaimynai. Dėl hetero - turiu ir kitokių pažįstamų pastojusių dėl reikalo bet šiaip Lietuvoje jos vis dar laikomos vienišomis mamomis. O kitos brutalesnės lyties neteko turėti pažinties ir nemanau kad galėčiau tam pritarti - motina, kuri gimdo turi glaudesni ryšį su vaiku, kažkaip manau geriau dvi mamos, o kartais geriau viena arba vienas
Tai būtent tą ir norėjau pasakyt, sarkastiškai. Jei auklėja tėvai, tai aš kaip tėvas manau puikiai sugebėsiu išaiškint vaikui, kas yra gėjai, kas yra religija, kodėl kai kurie gyvena nesusituokę. Vaikams smalsu, jie klausinėja, o kai tėvai, patys kaustomi visokių dogmų, prigąsdina juos visokiais baubais, tai iš to ir atsiranda patyčios.
2013/03/19 10:22:17 10:22:17
medutis:
Tai būtent tą ir norėjau pasakyt, sarkastiškai. Jei auklėja tėvai, tai aš kaip tėvas manau puikiai sugebėsiu išaiškint vaikui, kas yra gėjai, kas yra religija, kodėl kai kurie gyvena nesusituokę. Vaikams smalsu, jie klausinėja, o kai tėvai, patys kaustomi visokių dogmų, prigąsdina juos visokiais baubais, tai iš to ir atsiranda patyčios.
Nesakyk op, Meduti, neperšokęs per duobę.
Pasidomėk pirmiau iš kur atsiranda patyčios.
Šiaip nevisi vaikai klausinėja tėvų. Tiksliau mažuma.
Užeik į temą "neramu dėl paauglių jausmų pasiskaityk laiko turėdamas.'
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume