Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → Nėra kur toliau eiti

Nėra kur toliau eiti

ieva

I

96405 įrašai

2013/03/18 14:45:41 14:45:41

Kiekvienas uz save masto.

ieva

I

96405 įrašai

2013/03/18 18:51:29 18:51:29

Svečias: Kiekvienas uz save masto.

Tik mąstymas neatsiejamas nuo žodžio ir kalbos. Tai padeda pažinti aplinką ir adaptuotis prie jos

ieva

I

96405 įrašai

2013/03/18 19:13:44 19:13:44

Svečias:
Tik mąstymas neatsiejamas nuo žodžio ir kalbos. Tai padeda pažinti aplinką ir adaptuotis prie jos

kaip dabar jautiesi?

deepsorrow

D

1894 įrašai

2013/03/18 19:51:01 19:51:01

Svečias:
Mano manymu, nėra taip svarbu ar buvo planuojama santuoka ar ne, juo lab jei tai nebe pirmoji- pora jau brandesnio amžiaus. Be to tokia dilema, kaip supratau iš autorės, tarp jų nebuvo iškilus. Jei neplanuojama bendra buitis, vaikai - antros santuokos įforminimas gal nekiekvienam reikalingas, na nebent to nori abi puses. Noras kurti darnius santykius, turėti savo antrą puselę, kai nemažą praeities ir amžiaus bagažą jau turime, yra normalus, tačiau dėl santuokos - tai tegu kiekvienas pats sau turi nuomonę. O kitą vertus jei net automobiliui vairuoti reikalingas dokumentas, tai negi gyvenime galime gyventi belekaip? čia pamąstymui.

Tai čia gal ir problema, kad neplanuojama? Koks tada tikslas - tipo ai pabūsim kartu kol gerai ir tiek? čia gal kelis mėnesius tokia ideologija vadovaujantis ir galima "pasitampyt" bet ne ilgesnį laiką ir ypač vyresniame amžiuje, kai tas laikas ir taip yra ribotas, ypač moterims mastančioms apie vaikus.

Svetlana

S

980 įrašai

2013/03/18 19:53:21 19:53:21

be saibu:
svetlana:
Taip, man per kovo 8-ą iš tikrųjų užvažiavo Be Šaibų smarkokai, bet aš pripratau neįsižeisti. Psichologo darbas ir mokslas užgrūdino. Atsiprašymą priimčiau maloniai . Ačiū, Labaivairuojanti. Džiūgu matyti protingus, mandagius pačios postus. Visų kitų svečių, kurių yra tokie -irgi.

Vakar buvo kovo 17 ty devynios dienos praėjo. Dar nešiojiesi visa tai.
Primink man tą vietą kurioje įsižeidei.

Gal žinai kodėl autorė pasakė tai ko tu nesakei?

Vėl ir vėl tau reikai pasakyti, priminti, surasti tą vietą, kur tu bandei įžeisti (neįžeidei). Tikrai nesirausiu visose pastarosiose temose. Jei tą nešiočiausi- tikrai žinočiau kur ir kaip. Nesureikšminu, bet kiti žmonės pastebėjo, ir atsakiau.
Kodėl autorė pasakė tai, ko aš nesakiau? Klausimas verta milijono . Arba kaip mano dukra sako: už "protingą " klausimą 20 litų. Bet smalsiam Kodelčiukui galiu atsakyti nemokamai: čia daugybė žmonių pasako tai, ko aš nesakiau. Nes jie yra jie, o aš esu aš. Kartais nuomonės sutampa, kartais skiriasi.

ieva

I

96405 įrašai

2013/03/18 19:53:33 19:53:33

Svečias:
Svečias:

kaip dabar jautiesi?

Ačiū, vakaroju, toks mielai rūpestingas klausimas

Tuo pačiu to paties paklausiu

Svetlana

S

980 įrašai

2013/03/18 19:56:04 19:56:04

be saibu: :mrgreen:
Nesakysiu ir nekalbėsiu su tavimi.

Mažiuko vaiko reakcija

Mumyse nuolat gyvena mažas vaikas...

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2013/03/18 20:15:21 20:15:21

deepsorrow:
Svečias:
Mano manymu, nėra taip svarbu ar buvo planuojama santuoka ar ne, juo lab jei tai nebe pirmoji- pora jau brandesnio amžiaus. Be to tokia dilema, kaip supratau iš autorės, tarp jų nebuvo iškilus. Jei neplanuojama bendra buitis, vaikai - antros santuokos įforminimas gal nekiekvienam reikalingas, na nebent to nori abi puses. Noras kurti darnius santykius, turėti savo antrą puselę, kai nemažą praeities ir amžiaus bagažą jau turime, yra normalus, tačiau dėl santuokos - tai tegu kiekvienas pats sau turi nuomonę. O kitą vertus jei net automobiliui vairuoti reikalingas dokumentas, tai negi gyvenime galime gyventi belekaip? čia pamąstymui.

Tai čia gal ir problema, kad neplanuojama? Koks tada tikslas - tipo ai pabūsim kartu kol gerai ir tiek? čia gal kelis mėnesius tokia ideologija vadovaujantis ir galima "pasitampyt" bet ne ilgesnį laiką ir ypač vyresniame amžiuje, kai tas laikas ir taip yra ribotas, ypač moterims mastančioms apie vaikus.

Ištiesų,sutikčiau, jog retai kuriai vyresnio amžiaus moteriai, mąstančiai apie vaikus, tiktų "pasitampymo" variantas. Biologinis laikrodis savo diktuoja. O santuokos planavimas - tai visų pirma tinkamo žmogaus atradimas.

Svetlana

S

980 įrašai

2013/03/18 20:36:35 20:36:35

Galiu atsakyti kaip vyresnė moteris - man santuoka yra nebūtina, nors ir myliu savo žmogų, o jis - tikėtina, myli mane. Vaikų tikrai nebus - ir čia pagrindinė priežastis. Buvau santuokoje, buvo ir jis - tai neišsprendė nieko dėl mūsų,o tik dėl vaikų. Vaikams saugiau augti santuokoje. Suaugusiems santuoka garantijų neduoda, o skyrybos dažnai skausmingos finansiškai ir morališkai. Nusvilusiems sunku pasitikėti ir vėl įsipareigoti. Galiausiai įsipareigojimas yra ir partnerystėje, tik be tokių skaudžių pasekmių. dar yra toks banalus dalykas kaip kompensacijos už šildymą, juokas juokais, o kai kurie nesituokia dėl jų, nes tektų visą algą pakloti, o atskirai vienišiams nuolaida. LT realijos -gyvenant čia reikia viską pasverti.. Tai tik mano nuomonė, įdomu išgirsti kitų, ir be abejo autorės.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2013/03/18 20:50:29 20:50:29

Svetlana taip manot, nes turėjote vaikų iš buvusios santuokos. Tiems kas neturi, bet nori ir tikisi, tai kartais svarbu

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume