Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → atrodo kad buciau atstumtasis

atrodo kad buciau atstumtasis

nesugadintas

N

9 įrašai

2012/05/27 07:07:36 07:07:36

labas noreciau siek tiek apie save papasakoti ir sulaukti jusu nuomones ,Ar gyvenimo patirtis neturejus nieko ateiciai ,neturejau to ka vadiname pirmoji meile jaunyeteje, buvau sutikes tik viena moteri ir seis metais siek tiek bandem eit i prieki patyriau ir jausmu ir kitokios patirties (manau suprasit ) visada buvau kaip juodas anciukas tarp visu kaip atstumtasis ,del bendravimo kad mikcioju, dabar galvoju ar moterims patinka nepatyre vyrai? tiek sexsualine prasme tiek niekad netureja rimtu santykiu nors to troksta visa sirdim ir nori rast ta zmogu ta vienintele

Be saibu

B

623 įrašai

2012/05/27 08:16:42 08:16:42

nesugadintas: :) labas noreciau siek tiek apie save papasakoti ir sulaukti jusu nuomones ,Ar gyvenimo patirtis neturejus nieko ateiciai ,neturejau to ka vadiname pirmoji meile jaunyeteje, buvau sutikes tik viena moteri ir seis metais siek tiek bandem eit i prieki patyriau ir jausmu ir kitokios patirties (manau suprasit ) visada buvau kaip juodas anciukas tarp visu kaip atstumtasis ,del bendravimo kad mikcioju, dabar galvoju ar moterims patinka nepatyre vyrai? tiek sexsualine prasme tiek niekad netureja rimtu santykiu nors to troksta visa sirdim ir nori rast ta zmogu ta vienintele

Ir as taip jauciausi, kaip bjaurusis anciukas. Tada atrode kaip netobulumai. Dabar kaip isankstines nuostatos.
Isties jaunysteje atrode, kad joms svarbu -esnis. Dabar taip nemanau.
Su visa pagarba Ugnelei. Vienoje temoje Ji esa issireiske, kad moterims patinka labiau subrende. As sutikciau su tuo tada kai moteris samoningai ar pasamoningai iesko tevo.

Galvos daktarai, krypsta link vienos nuomones. Zmones pasamoningai jaucia vienas kito DNR, o patyres ir nepatyres mazai teturi itakos. Vyro testerono kiekis moteris veikia jos vaisingiausio ciklo dienomis.
Stiprink ne seksualine patirti, o islaisvink gautus talentus. Is ju gausi pasitikejima savimi. Savimi pasitikintys vyrai traukia moteris kaip magnetas.

Linas3

L

100 įrašai

2012/05/27 11:12:03 11:12:03

Pazystama man tai

nesugadintas

N

9 įrašai

2012/05/27 12:30:36 12:30:36

Be saibu:
nesugadintas: :) labas noreciau siek tiek apie save papasakoti ir sulaukti jusu nuomones ,Ar gyvenimo patirtis neturejus nieko ateiciai ,neturejau to ka vadiname pirmoji meile jaunyeteje, buvau sutikes tik viena moteri ir seis metais siek tiek bandem eit i prieki patyriau ir jausmu ir kitokios patirties (manau suprasit ) visada buvau kaip juodas anciukas tarp visu kaip atstumtasis ,del bendravimo kad mikcioju, dabar galvoju ar moterims patinka nepatyre vyrai? tiek sexsualine prasme tiek niekad netureja rimtu santykiu nors to troksta visa sirdim ir nori rast ta zmogu ta vienintele

Ir as taip jauciausi, kaip bjaurusis anciukas. Tada atrode kaip netobulumai. Dabar kaip isankstines nuostatos.
Su visa pagarba Ugnelei. Vienoje temoje Ji esa issireiske, kad moterims patinka labiau subrende. As sutikciau su tuo tada kai moteris samoningai ar pasamoningai iesko tevo.

Galvos daktarai, krypsta link vienos nuomones. Zmones pasamoningai jaucia vienas kito DNR, o patyres ir nepatyres mazai teturi itakos. Vyro testerono kiekis moteris veikia jos vaisingiausio ciklo dienomis.
Stiprink ne seksualine patirti, o islaisvink gautus talentus. Is ju gausi pasitikejima savimi. Savimi pasitikintys vyrai traukia moteris kaip magnetas.

su ta moterim as pradejau savim pasityketi gal dabar biski nelabai bet laikui begant reikia susitaikyti ,dekui

Ugnelė.

U

506 įrašai

2012/05/27 13:08:12 13:08:12

Be saibu:

Šitas teiginys, kad moterims patinka labiau subrendę, yra ištrauktas iš konteksto. Kiek pamenu, rašiau, kad besimokant institute pradiniuose kursuose, mes nežiūrėjome į savo grupiokus, nes jie, bendraamžiai, mums tada atrodė (atleiskit už išsireiškimą, bet mes taip juos tada vadinome) piemenys. O jau bent pora metų vyresni atrodė subrendę, labiau viską žinantys. Nebūtinai seksualinėje srityje, bet apskritai. Tai liečia - pasikartosiu - amžių apie 18-19-20.
O tėvo ieško, kai domina tokie jau bent 10 metų vyresni. Aš apie šitą variantą nekalbu.

Ir patarimas, kurį tau davė dėl pasitikėjimo - labai vykęs. Kad savimi pasitikintys vyrai traukia moteris kaip magnetas - auksiniai žodžiai. Mano galva 80 procentų vyro žavesio sudaro jo pasitikėjimas savimi.
Sėkmės:)

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/27 17:00:42 17:00:42

Ugnelė.: Nebūtinai seksualinėje srityje, bet apskritai. Tai liečia - pasikartosiu - amžių apie 18-19-20.

as kalbejau subjektyviai. Apie 20 branda vienoda, apie atskirus atvejus nekalbu. Tavo minetame amziuje kodel ziuredavome i jaunesnes, todel, kad jos naivios. Kodel svetima pieva skanesne, anuo metu nedasilo.
Manau partneriai turi buti lygiaverciai, o metai ne rodiklis.

Temos autoriui lyg 21.

Ps atsiprasau, kad ne i tema

Kirkė.

K

14 įrašai

2012/05/27 17:27:24 17:27:24

Svečias:
Ugnelė.: Nebūtinai seksualinėje srityje, bet apskritai. Tai liečia - pasikartosiu - amžių apie 18-19-20.

Temos autoriui lyg 21.

Aš dabar irgi manau, kad partneriai turi būti lygiaverčiai. Ir prieš 10 metų taip maniau.
Bet labai gerai atsimenu kai kuriuos (ne visus:) savo nebūtinai teisingo mąstymo ypatumus tam tikrais savo amžiaus laikotarpiais. Ir visai neakcentuočiau jų, jei tai būtų tik mano vienos toks ,,teisingas" mąstymas. Mes grupėje buvome 9, šnekėdavomės apie daug ką. Bendrabučio kambaryje 4 metus gyvenome 3, taipogi kalbėdavomės... Pagaliau turiu savo dukras jau net išaugusias iš tokio amžiaus. Mačiau ir girdėdavau jų drauges ir moksladrauges. Ir drįstu teigti, kad kas yra dėsninga. Yra kai kas, kas su amžiumi ateina ir praeina. Bet tam tikrame amžiuje tai būdinga.
Dabar ne į temą.
Žmonės iš knygų gauna tik dalį informacijos. Didesnę dalį gauna iš gyvenimo, iš sutiktų žmonių stebėjimo, jų patirties analizavimo. Visi mes norėtume, kad gyvenimas būtų gražus ir tobulas, o visi žmonės mąstytų teisingai, bet taip nėra.
Tad ar ne geriau priimti kai ką, kad tai, nors ir ne visai teisinga, bet taip yra? Tada lengviau bus daug ką suprasti.
Beje, mano sūnui dabar irgi 21...

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/27 19:03:19 19:03:19

Kirkė.:
Žmonės iš knygų gauna tik dalį informacijos. Didesnę dalį gauna iš gyvenimo, iš sutiktų žmonių stebėjimo, jų patirties analizavimo. Visi mes norėtume, kad gyvenimas būtų gražus ir tobulas, o visi žmonės mąstytų teisingai, bet taip nėra.
Tad ar ne geriau priimti kai ką, kad tai, nors ir ne visai teisinga, bet taip yra? Tada lengviau bus daug ką suprasti.

O ho
Jei nera vieno kelio teisingo, tai veltui as cia ir veltui bet kuris kitas ausina.

Ugnelė.

U

506 įrašai

2012/05/27 19:10:54 19:10:54

Svečias:
Kirkė.:

O ho
Jei nera vieno kelio teisingo, tai veltui as cia ir veltui bet kuris kitas ausina.

Čia ilga diskusija...
Kelias turėtų būti vienas, bet ...
Gyvenime daug ką supranti ir pradedi teisingai elgtis kartais tik į amžiaus galą:)
Beje, aš kažkada irgi bandžiau artimą bausti nekalbadieniu. Todėl puikiai žinau, kas tai yra ir kiek tai kainuoja.
Bet tam irgi reikėjo pereiti per savo pačios klaidas...

nesugadintas

N

9 įrašai

2012/05/28 05:49:53 05:49:53

Svečias:

as kalbejau subjektyviai. Apie 20 branda vienoda, apie atskirus atvejus nekalbu. Tavo minetame amziuje kodel ziuredavome i jaunesnes, todel, kad jos naivios. Kodel svetima pieva skanesne, anuo metu nedasilo.

Temos autoriui lyg 21.

Ps atsiprasau, kad ne i tema

temos autoriui 27m

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume