Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → atrodo kad buciau atstumtasis

atrodo kad buciau atstumtasis

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/28 06:09:28 06:09:28

Ugnelė.:
O ho
Jei nera vieno kelio teisingo, tai veltui as cia ir veltui bet kuris kitas ausina.

Čia ilga diskusija...
Kelias turėtų būti vienas, bet ...
Gyvenime daug ką supranti ir pradedi teisingai elgtis kartais tik į amžiaus galą:)
Beje, aš kažkada irgi bandžiau artimą bausti nekalbadieniu. Todėl puikiai žinau, kas tai yra ir kiek tai kainuoja.
Bet tam irgi reikėjo pereiti per savo pačios klaidas...[/quote]
O aš ir nesakau, kad kuris nors stotų į mano kelią. Sakau pirmiau susirasti kelią ir pamatą ant kurio gyvenimą statys.
Nežinau kaip taikliau ir trumpiau išsireikšti. Nori nenori kuprotą Gyvenimo lazda ištiesins. Nebenorėčiau Ja dar karta gauti.
Į amžiaus galą tarkim mano amžiuje kai kurie dar tik pradeda gyventi. Kas diena vis šviesiau ir šviesiau. Ir DIDELIS AČIŪ DIEVUI, kad dabar, bet ne gyvenimo pabaigoje.

"Žmonės iš knygų gauna tik dalį informacijos. Didesnę dalį gauna iš gyvenimo, iš sutiktų žmonių stebėjimo, jų patirties analizavimo. Visi mes norėtume, kad gyvenimas būtų gražus ir tobulas, o visi žmonės mąstytų teisingai, bet taip nėra."
O kam Jums reikia visų? Jei tik dabar sutiktumėte tas pačias "devynias" (nebūtinai tas pačias) ir tarp Jūsų neliktu gėdos ir pavydo, jei nebijotumėte likti nesuprasta?! Jei galėtumėt dalintis savo mintimis, ar netaptu Jums lengviau tarp bendraminčių? jei taip kas diena? (labai maža dalis vyru tai gali daryti?! ar žinai kodėl?) Juk yra sakoma, kvailys jei nesimokina daro tas pačias klaidas, o protingas mokinasi iš jo klaidų.
Kodėl žmonės gauna iš tos pačios skaitytos knygos tik dalį informacijos, veikiau Jums užduodu klausimą nei aš pateiksiu atsakymą čia.

Kad vaikai Jūsų suago joks nerodiklis.

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/28 06:11:39 06:11:39

nesugadintas:
temos autoriui 27m

atsiprašau. Pats laikas veikti.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume