Cia ne vyrai, o vienas ... pilietis, kurio net vyru nesinori vadint

ieva
2012/01/10 12:46:40 12:46:40
Cia ne vyrai, o vienas ... pilietis, kurio net vyru nesinori vadint
Brooklyn master
2012/01/10 18:04:52 18:04:52
Meilužės, žema moralė, skyrybos, smurtas šeimoje jau tapo norma. Moralė šiais laikais visuomenėje labai pamirštama, žmonės dėl abejotino malonumo išduoda šeimas, vaikus ir visus principus. Nors esu jaunas, bet spėjau įsitikinti tuo, kai turėjau gerokai vyresnę meilužę, turinčią puikią šeimą ir vaikus. Naiviai patikėjau jos pasakėlėmis apie tai, kokia ji vieniša, kaip nesutaria su vyru, kokia ji nelaiminga. Susitikinėjom, mylėjom vienas kitą ir mums buvo gerai, kol... Meile jai pradėjo virsti pasišlykštėjimu. Įtartinai ir bjauriai pradėjo atrodyti jos pasakėlės apie tai, kaip negerai su vyru, kaip jis jai nerodo dėmesio, nepopina, neglosto... Ir tuo pačiu pasakoja, kaip vyras namie dirba darbus, išverda valgyti, nuveža ją visur ir t. t. Man iš tikrųjų net pagailo jos vyro. Tuo labiau, kad iš jos neišgirdau nei vieno pakankamai stipraus pateisinimo neištikimybei, išskyrus kažkokius neapibrėžtus "trūksta jausmu, meiles, dėmesio, be reikalo apsižodžiaujama". Ir tai rimta (bent jau save tokia laikanti) šeimos moteris laiko priežastimi neištikimybei? Aš dar suprasčiau – muša kaip daugelis ar spardo, geria ir todėl nėra gyvenimo. O čia - gyvena kartu, nesiskiria (jeigu būtų tikrai blogai, negyventų gi kartu) ir dar varo ant savo antros pusės, kuris, kaip suprantu, visai normalus, o tokie dalykai kaip jausmų ar sekso nebuvimas gyvenant daug metu kartu - čia normalus dalykas, dauguma porų taip gyvena – be sekso. Tuo pačiu, melavimas savo vaikams. Šlykštus reikalas ta neištikimybė, kaip nepažiūrėsi. Mano iniciatyva nutraukėme intymų bendravimą, likome draugais. Netikėkit moterimis ir jų ištikimybėmis, jokiu būdu, kad ir kokios nekaltos ir meilios jos atrodytu. Aš net būdamas jaunas įsitikinau, kad po gražia ir moralia išore gali slėptis moraliai kiaurai perpuvęs vidus, ir dėl meiles, sekso ir dėmesio kai kurios moterys gali išduoti viską, net kas svarbiausia gyvenime. Šlykštus vaizdas yra brandi moteris, turinti gyvenime praktiškai viską - vaikus, šeima, namus, išsilavinimą, darbą, gerbiama žmonių ir kaip mažas vaikas verkšlenanti, kaip jai maža jausmų ir gero sekso. Kaip išlepintas vaikas, turintis viska, bet isterikuojantis, kad negavo saldainio. Sakau, buvau naivus, kad tikėjau, netikėkit tokiomis meiliai besiglaustančiomis, moralizuojančiomis, viską žinančiomis ir sekančiomis pasakėles kaip joms blogai su jų nuosavais vyrais - būtų blogai, negyventų kartu. Dabar, kai nėra intymaus bendravimo su ja, jaučiuosi pagaliau susitaikęs su savo sąžine, bet prieš Dievą pradėjau jausti kaltę. Juk augau religingoje aplinkoje, kur morale ši bei tą reiškė. Ne taip mane tėvai auklėjo, kad dalyvaučiau neištikimybėje, bet gal man buvo reikalinga tokia pamoka... nuo šiol niekada neprasidėsiu su ištekėjusiomis, netikėsiu jomis, ir kitiems nepatariu. Čia yra purvinas, šlykštus, amoralus, pradžioje apgaulingai saldus, o paskui „š“ skonį paliekantis reikalas. Dėkoju Dievui, kad atvedė mane į protą, tikiuosi atves ir kitus panašius, turinčius meilužių, kurie nežino ką daro...Neskubėkite tikėti moterimis, nes jos meluoja geriau ir geriau įvaldžiusios mūsų psichologiją.
ieva
2012/01/10 18:55:21 18:55:21
Megstu ta pati ka ir tu:).
ieva
2012/01/10 18:57:58 18:57:58
Taip, aš Žiogas, o kas pati būsi? Aš mėgstu poeziją ir gerus žmones, o ką pati mėgsti? Skaitau Charles Pierre Baudelaire eilėraščius ir jaučiuosi laimingas. Myliu moteris ir gerus žmones. Kai turiu pinigėlių, užsuku ir į Moulin Rouge, o ką, blogai darau? Kad „apsispakajintum“, pateikiu jums jo, Bodlero, himną grožiui:
Hymne à la beauté
Viens-tu du ciel profond ou sors-tu de l'abîme,
Ô Beauté ! ton regard, infernal et divin,
Verse confusément le bienfait et le crime,
Et l'on peut pour cela te comparer au vin.
Tu contiens dans ton oeil le couchant et l'aurore ;
Tu répands des parfums comme un soir orageux ;
Tes baisers sont un philtre et ta bouche une amphore
Qui font le héros lâche et l'enfant courageux.
Sors-tu du gouffre noir ou descends-tu des astres ?
Le Destin charmé suit tes jupons comme un chien ;
Tu sèmes au hasard la joie et les désastres,
Et tu gouvernes tout et ne réponds de rien.
Tu marches sur des morts, Beauté, dont tu te moques ;
De tes bijoux l'Horreur n'est pas le moins charmant,
Et le Meurtre, parmi tes plus chères breloques,
Sur ton ventre orgueilleux danse amoureusement.
L'éphémère ébloui vole vers toi, chandelle,
Crépite, flambe et dit : Bénissons ce flambeau !
L'amoureux pantelant incliné sur sa belle
A l'air d'un moribond caressant son tombeau.
Que tu viennes du ciel ou de l'enfer, qu'importe,
Ô Beauté ! monstre énorme, effrayant, ingénu !
Si ton oeil, ton souris, ton pied, m'ouvrent la porte
D'un Infini que j'aime et n'ai jamais connu ?
De Satan ou de Dieu, qu'importe ? Ange ou Sirène,
Qu'importe, si tu rends, - fée aux yeux de velours,
Rythme, parfum, lueur, ô mon unique reine ! -
L'univers moins hideux et les instants moins lourds ?[/quote]
Taigi cia lelis Borgia
ieva
2012/01/10 20:23:10 20:23:10
tiksliai cia tas impotentas Borgia:lol:
Pigmaleonas
2012/01/11 08:39:15 08:39:15
Baikit, žmonės, bajerius ir nebesiriekit kaip žalčiai. Tai ne mano tema ir nesąmonė, kad tik vyrai yra poligamiški, o moterys ne - monogamiškos. Borgia seniai suprato, kad evoliucijos antropologų manymu, tiek vyrai, tiek moterys gali būti linkę į neištikimybę, o jūs kažin kodėl niekaip. Šiuolaikinis mokslas aiškinasi, kodėl galiausiai susiformavo monogaminė šeima ir kodėl kartais toje šeimoje gyvenantys žmonės yra linkę turėti nesantuokinių ryšių ir gavo atsakymą, kad abi lytys čia vienodos, tik demagogija skirtinga – makaroninimasis turi skirtingų atspalvių. Neištikimybė tapo norma, gyvenimo moto – varikliuku ar traktoriuku, vadinkite kaip norite. Moteriai reikia skirtingo nei vyrams, bet sėkmingo pasirinkimo. Žmogaus kūnas ir jo elgesys patyrė labai ilgą evoliuciją: žmonijos priešaušriu svarbiausia buvo pasirinkti tinkamą partnerį palikuonims susilaukti(dabar kažkodėl palikuonių nebereik, manosi mirsią iki 30 metų ir niekada nesensią?). Šiuo požiūriu pasirinkimą lemdavo geras genetinis palikimas ir garantijos, kad tuos gerus genus paveldėjusiu palikuonimi bus tinkamai pasirūpinta. Va, Lelis Borgia, būdamas bedarbiu, kaip teigia čia superinės visa ko žinovės, to padaryti negali, todėl ir tupi amžinai prie kompo ir šiuolaikines davatkas nervina. Moteriškės, jūs nesuprantate, kad esminis dalykas, geri genai, biologiniu požiūriu nebūtinai siejasi su gebėjimu gerai prižiūrėti palikuonį – rūpintis juo, saugoti jį, maitinti, auklėti, globoti. Pavyzdžiui, stiprios sveikatos, gerai atrodantis vyras kaip Uspaskis su Bosu arba banko „Snoras“ šaunuoliukai, gerai prasčiokėlius ir kvailus pensininkus patvarkę ir graži, daili, seksualiai nudūkusi moteris nebūtinai turės tokių savybių kaip švelnumas, prieraišumas, rūpestingumas, gebėjimas mylėti ir globoti. Pasirinkimo mechanizmai yra įvairūs ir gana sudėtingi. Per tūkstančius ar net milijonus metų vyrai suprato, kokios kūno formos ir dydžio moteris, žodžiu, blondinė barbė, yra optimali. Taip pat ir moterys padarė savo išvadas apie optimalų vyrą. Ne veltui vėliau atsirado tokios sąvokos kaip tipiška vyro ir moters figūra, o patikimas ir tvirtas vyras tegali būti tik bankininkas arba teisėjas ir abu jie nekuria nacionalinio produkto, o tik eikvoja prasčiokų suneštą biudžetą. Kvaili nusmurgėliai niekaip šito nesupranta, kodėl taip yra, kodėl perspektyviausi vyrai yra vyrai, nekuriantis Bendrojo nacionalinio produkto, o tik eikvojantys, parazituojantys, plėšiantys, kariaujantys, bet užtad moterims greitai orgazmą sukeliantys – tikri drėkintuvai.Tyrimais įrodyta, kad tam tikro kūno sudėjimo žmogus turi didesnį imunitetą, yra atsparesnis ligoms. Bent anksčiau, tolimais mūsų protėvių laikais, sveikesni, pavyzdžiui, buvo vyrai, turintys platesnius pečius, daugiau raumenų ir kitų vadinamųjų vyriškų bruožų, gebančių užmušti kitą vyrą ir pasiglemžti ne tik jo turtą, bet dar ir jo žmoną į namus parsivaryti kaip kumelę ir paversti nauja sugulove guolyje šalia žmonos. Visus dabartinius žmones žemėje galime pavadinti sėkmingų sekso, o kartais ir žmonių išgalvotos, susikurtos iliuzijos, vadinamos meile, meilės istorijų žmonijos priešistorėje rezultatu, nes iki žmogaus protėvio tapimo vadinamuoju protinguoju žmogumi galėjo būti įvairiausių, net labai keistų ir atgrasių, dabartinio žmogaus akimis, būtybių ir lytinių santykių. Sėkmingas pasirinkimas lėmė, kad dabar žmonija yra būtent tokios fizinės būklės kokios ji yra. Šiuolaikinė populiacija išsikristalizavo per kelis milijonus metų. Grubesni, žiauresni, amoralesni, veidmainiškesni demagogai, turintys daugiau androgeniškų, t. y. vyriškų savybių turintys vyrai galėjo geriau aprūpinti palikuonis, nes buvo stipresni, sveikesni, atsparesni ligoms. Moterys, turėjusios daugiau moteriškų bruožų, taip pat buvo tinkamesnės poruotis. Stipresnis ir atsparesnis ligoms barbės organizmas garantavo, kad jos galėjo sėkmingiau pastoti, išnešioti vaiką, jį pagimdyti ir išmaitinti savo pienu, kol dar nebuvo prijaukintos karvės ar kiti naminiai gyvūnai.
Pigmaleonas
2012/01/11 09:06:20 09:06:20
Be abejo, mano oponentės, kad poroje geriau, bet joje pabostama, atsiranda pabodimo ir atmetimo sindromas, kurio problemą vienaip ar kitaip beveik kiekviena šeima sprendžia, privalo išspręsti. Be žmonių, tik kelios vabzdžių, žuvų, žinduolių ir daugiausia paukščių rūšių tegyvena monogamišką gyvenimą. Argi jūs šito nežinote? Gyvūnų populiacijose dažniausiai dominuojančiam patinui leidžiama poruotis su daugeliu patelių. Žinoma, kad monogaminiai santykiai saugiausi palikuoniui. Žmogus gi yra dviejų tolygių genetinių kombinacijų mozaika. Pusę genų mes gauname iš mamos, kuri man, sakykime, buvo šventa, nesupraskite mane tik pažodžiui ir tiesmūkiškai, pusę - iš tėvo, todėl abiejų tėvų rūpestis - tą palikuonį išsaugoti, kitaip sakant, išsaugoti savo genus. Bet dabar atsiranda gudručių vyrų, tokių pupuliukų, kurie tai pamiršta arba taip netinkamai tų pačių moterų taip yra išauklėti, išpopinti – išlepinti ir demoralizuoti, kad vaikais tik motina teturi rūpintis, bet ne mamyčiukas, gražuoliukas, šaunuoliukas ir pats pasaulyje geriausias egoistukas, teroristas banditukas – seneliukas. Vyras gi suinteresuotas, kad moteris būtų patikima ir iš šono nepriklystų kitų genų, o jųdviejų vaikas būtų gerai prižiūrimas. Moteriai gyvenimas poroje taip pat optimalus variantas, nes tik jos vaikui atitenka visa vyro sukuriama gerovė. Bet šiandien vyrai nebesukuria tos gerovės, o dalis išvis nebekuria ir yra išlaikomi moterų arba motinų, senelių iki „smerties“. Tiek moteris, tiek vyras turėtų vienodai investuoti, įnešti savo indėlį į vaiką ir nebūtinai savo. Moteris, gimdydama kūdikį, maitindama ir prižiūrėdama jį, atrodo, daugiau investuoja to proceso metu, o vėliau turėtų susilyginti ir vyras privalėtų įnešti savo dalį. Anksčiau ji būdavo didesnė už moters, o dabar atvirkščiai. Dabar išsigimėliai liberalūs bachūriukai gali savo trijų mėnesių dukrytes lupti arba užtvatyti negyvai, nes vaikas, atseit verkia, ir trukdo ereliui - mamyčiukui, raumeningam jaunam pupuliukui miegoti kaip tame Kaune kad nutiko. Žodžiu, tėvas parūpina maisto kūdikį maitinančiai motinai, o vėliau - ir ūgtelėjusiam vaikui. Šiais laikais akivaizdu, kad skyrybų ir naujos santuokos atveju vyro materialiniai ištekliai išsibarsto arba jie juos per rinkos ekonomiką ir bankų šustriakus prarado. Ne šiaip sau Sigita Snorienė gi sulaikyta klykė, kad nevykėlius vyrus reikia šaudyti, šaudyti ir dar kartą šaudyti, persigandusiam Kubiliui tylint, reikia šaudyti eilinius Lietuvos pareigūnus, nes jie netikėliai, nes jie be babkių – jie ne vyrai, o mazgotės. Pasirodo, ir prieš porą milijonų metų moteriai buvo nenaudinga, kad vyro sugautos, sumedžiotos, prikauptos gėrybės būtų išsidalytos per kelias vietas. Todėl ilgainiui imta tiesiog nebeprisileisti tokių vyrų, kurie jau turi kitų moterų, kurie turi savybę nukrypti į šoną. Pastarųjų metų evoliucinės antropologijos tyrimai rodo, kodėl kartais nesuderinami geri genai ir apsirūpinimas materialinėmis gėrybėmis. Evoliucijos priešaušriu šios savybės, pasak mokslo vyrų ir moterų, ėjo labiau greta viens kito, nes geri genai reiškė stiprią sveikatą ir fizinį pajėgumą, stiprų kumštį – smūgį nevykėliui. Tačiau čia yra dar vienas toks paradoksas. Manoma, kad fiziškai patrauklūs ir stiprūs vyrai, optimalūs pagal biologinius vyriškus požymius giminei pratęsti, dažniausiai buvo kur kas agresyvesni, turėjo didesnį kovos jausmą, bet taip pat ir polinkį lupti savo vaikų motinas, žmonas, gimdytojas vien dėl to, kad jos fiziškai silpnesnės. Tokio stipriai androgenizuoto charakterio vyrai nelinkę į monogaminius santykius šeimoje, nes jaučia savo biologinę vertę ir nori kuo plačiau pasėti savo genus. Ar gali Banko, verslo ir politikos klasės vyrai būti lytiškai ištikimi? Aišku, kad negali. Be meilužių jų prestižas kristų ir būtu išmesti iš savo, pasaulį valdančiojo, luomo kaip musė iš barščių.
ieva
2012/01/12 12:51:46 12:51:46
Čia yra purvinas, šlykštus, amoralus, pradžioje apgaulingai saldus, o paskui „š“ skonį paliekantis reikalas. Dėkoju Dievui, kad atvedė mane į protą, tikiuosi atves ir kitus panašius, turinčius meilužių, kurie nežino ką daro...Neskubėkite tikėti moterimis, nes jos meluoja geriau ir geriau įvaldžiusios mūsų psichologiją.[/quote]
Susidūrė jaunuolis su žiauria gyvenimo realybe. O dabar kitus moko... Kaip tu nepasimokei (va, kiti tai pamena), taip ir kiti nepasimokys. Kiekvienam savos klaidos. O šiaip tai jokio skirtumo, muša, rėkia, nėra jausmų ar šiaip užniežėjo, neištikimybė yra neištikimybė. Tavo dievas net ir smurtui esant neištikimybės nepateisina - nežinojai? Pagal dievą santuoka, vyras ir moteris vienas kitam turi būti pirmi ir paskutiniai, ir visam gyvenimui. O tu, mat, atsiradai kaip koks šventas Petras, manei, padėsi moteriai?
ieva
2012/01/12 13:40:24 13:40:24
Nesvaik, aš buvau pasimatyme kartą su Borgia ir joks jis ne impotentas, o - išprusęs keistuolis.
ieva
2012/01/12 17:46:27 17:46:27
ir jis tau nesiule zenytis????? ir neverte i lova uz babkes???