Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → Kaip nuslėpti savo neištikimybę nuo žmonos?

Kaip nuslėpti savo neištikimybę nuo žmonos?

agnytė

A

3 įrašai

2012/04/01 08:27:31 08:27:31

Protingos zmonos viska zino, bet atleidzia, nes yra gailestingos.

jaucianti

J

452 įrašai

2012/04/01 14:44:23 14:44:23

Agnyte: Protingos zmonos viska zino, bet atleidzia, nes yra gailestingos.

Bet nepamiršta

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/02 16:09:49 16:09:49

Felix: Turiu dvi fainas, jaunas meilužes, bet bijau, kad žmona nesužinotų, nes prarasti galėčiau labai daug. Man 42 metai. Meilužės žino, kad esu vedęs ir turiu vaikų, bet joms tai nelabai svarbu. Joms svarbu meilė, išmintis, patirtis ir parama, be abejo. Ką galėtumėte patarti, kad žmona nesužinotų mano meilužių? Kas šiandien neturi meilužių? Beveik visi. Taip, taip, beveik visi gyvename dvigubą gyvenimą ir nieko. Neištikimybės paaiškėjimas nebūtų mano vienintelis nuopuolis žmonos akivaizdoje. Pasaulio pabaiga gal man dar neateitų…

Gal žinai kokius nepakartojamus neištikimybės nuslėpimo triukus? Mane tai žmona dažnai pagauna.

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/02 20:21:04 20:21:04

Svečias:
Felix: Turiu dvi fainas, jaunas meilužes, bet bijau, kad žmona nesužinotų, nes prarasti galėčiau labai daug. Man 42 metai. Meilužės žino, kad esu vedęs ir turiu vaikų, bet joms tai nelabai svarbu. Joms svarbu meilė, išmintis, patirtis ir parama, be abejo. Ką galėtumėte patarti, kad žmona nesužinotų mano meilužių? Kas šiandien neturi meilužių? Beveik visi. Taip, taip, beveik visi gyvename dvigubą gyvenimą ir nieko. Neištikimybės paaiškėjimas nebūtų mano vienintelis nuopuolis žmonos akivaizdoje. Pasaulio pabaiga gal man dar neateitų…

Gal žinai kokius nepakartojamus neištikimybės nuslėpimo triukus? Mane tai žmona dažnai pagauna.

Kastracija

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/03 13:40:32 13:40:32

O ką, moteriškėm pradeda patikti kastratai? Bedarbiai irgi ištikimi, taip kad nesnauskit - griebkit.

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/04 08:13:23 08:13:23

Manau, kad tikras vyras, solidus vyras, per savo gyvenimą turi apturėti kokias penkias žmonas ir tuziną meilužių. Gyvenkite taip, kaip Sinatra gyveno ir būsite laimingi - moterų apsupti ir pagerbti iki gyvenimo pabaigos.

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/04 08:31:25 08:31:25

Svečias: O ką, moteriškėm pradeda patikti kastratai? Bedarbiai irgi ištikimi, taip kad nesnauskit - griebkit.

Nezinau, ar patinka, bei cia kause , kaip nuslepti neistikimybe, kad zmoka nieko neitartu...

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/04 08:33:01 08:33:01

Agnyte: Protingos zmonos viska zino, bet atleidzia, nes yra gailestingos.

Nesamone. Moterys nieko nesako, kai ir pacios eina i kaire... juk labai puikus pasiteisinimas: "ir tu taip darai"

Antiborga

A

1 įrašai

2012/04/04 10:22:01 10:22:01

Manyčiau, kad artėja seksomanijos pabaiga. Jei anksčiau poros santykiuose vyravo akimirkos geismas – tai dabar jis yra labai stipriai prigesęs. Ateityje, be jokios abejonės, keisis žmonijos požiūris į seksą – moterys ir vyrai nebegyvens kartu, o atskirai. Vaikus augins valstybė konvejerio principu. Žinot, Pūro tipo psichiatrai jau seniai pranašauja, jog žmogus, naudodamasis asmenine laisve, propaguodamas sekso viešumą, lytinę neištikimybę, atmesdamas su seksu susijusias emocijas, siekdamas akimirką trunkančio fizinio akto bet kokiais būdais ir su bet kuo, pasieks savo – seksas taps nebereikalingas, nuobodus, įgrisęs, palaimos nebeteikiąs, veiksmas. Jau dabar juntamas begalinis trisdešimtmečių nuobodulys nuobodulys, atsiranda ir atgrasumas seksui ir moterims. Ką jau bekalbėti apie aistrą ar geismą. Juk tikram meilės aktui būtina glamonių preliudija, pamažu atskleidžiama paslaptis. Tik toks seksas teikia palaimingo suartėjimo jausmą. Kai to nėra, pamažu dingsta ir skirtingų lyčių sekso poreikis ir didėja babkių svoris. Šiandien akimirkos geismą lengva patenkinti ir masturbuojantis prie kompo, ir su tos pačios lyties asmeniu, ir dar kokiais nors būdais. Tam nereikia jokio subtilumo. Nieko nebereikia varžytis anei raudonuoti. Išliberalėjusi neatsakinga visuomenė vis sparčiau toleruoja reiškinius, dėl kurių dažnai nereikia nė varžytis: interneto erdvėje teikiamas sekso paslaugas, demonstruojamus neįtikimiausius seksualinio pasitenkinimo būdus, iškrypimus, smurtą, kuriuos retas išdrįstų pakartoti su partneriu. Neturintiems babkių ir nevisaverčiams arba tiesiog iškrypėliams, negalintiems natūraliai realizuoti savo seksualinių poreikių, tokios paslaugos – kaip tik! Seimo narių nuomone, šeimose gyvenantiems vyrams jau gerokai įgrisę moterų sekso žaidimai, kuriais jos bet kada manipuliuoja. Ir kai jai iš vyro nieko nereikia, ir kai ji nori partnerį nubausti arba paerzinti. Vyrams atsiranda poreikis ieškoti meilės kitur arba kitokiais būdais seksualiai pasitenkinti. Protingiausia būtų vertinti tai, kas natūralu, kas teikia abipusį džiaugsmą, kelia ne tik aistrą, bet ir švelnius meilės jausmus. Tai būtina vertinti, nes priešingu atveju seimūnai pranašauja greitą sekso saulėlydį.

jaucianti

J

452 įrašai

2012/04/04 11:18:00 11:18:00

Antiborga: Manyčiau, kad artėja seksomanijos pabaiga.

Seimo narių nuomone, šeimose gyvenantiems vyrams jau gerokai įgrisę moterų sekso žaidimai, kuriais jos bet kada manipuliuoja. Ir kai jai iš vyro nieko nereikia, ir kai ji nori partnerį nubausti arba paerzinti. Vyrams atsiranda poreikis ieškoti meilės kitur arba kitokiais būdais seksualiai pasitenkinti. Protingiausia būtų vertinti tai, kas natūralu, kas teikia abipusį džiaugsmą, kelia ne tik aistrą, bet ir švelnius meilės jausmus. Tai būtina vertinti, nes priešingu atveju seimūnai pranašauja greitą sekso saulėlydį.

Vau, tai Seimo vyrai gal sudarė kokią komisiją (kas vadovauja? ), kuri nustatė, kaip moterys žaidžia sekso žaidimus su šeimose gyvenančiais vyrais??? Reikia suprasti, kad ta sekso manipuliacija nusibodo tik ŠEIMOSE GYVENANTIEMS vyrams? Kitiems viskas ok? Seimūnai pranašauja sekso saulėlydį....... Na, su jų gebėjimu naktim greituoju būdu spręsti kylančias problemas tas saulėlydis turbūt tikrai ateis

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume