Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → Kaip nuslėpti savo neištikimybę nuo žmonos?

Kaip nuslėpti savo neištikimybę nuo žmonos?

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/28 12:38:05 12:38:05

[quote:ykwt8li3] Suprantama, kad dailiosios lyties atstovės po fizinio suartėjimo laukia pasitikėjimo, ilgalaikių santykių, tuo tarpu vyrai gali paprastai pasimylėti ir su kita ir nieko.[/quote:ykwt8li3]
Kas per kvaili stereotipai! Moterys, kaip ir vyrai, puikiai skiria seksa nuo santykiu. Ilgalaikiskumas gal tik tame, kad kartais nera salygu kito meiluzio ieskoti, todel bendrauja su tuo paciu. Be to, kam keist meiluzi, jei seksas su juo geras ir dar nenusibodo?

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/28 19:07:06 19:07:06

Meilužiškiems santykiams būdinga aistra, draugiškumas ir gerų progų nepraleidimas. Įsigykite spy recorder - jie būna usb pelės, usb raktai, žiebtuveliai ir pan. Ir tada dieną ar dvi kaip nors nepaleisk žmonos iš akių, kad neturėtų progos ir vieną vakarą tyčia kelioms valandoms suplanuok kokį išvažiavimą iš namų - pas kokį kitą svarbų draugą ar šiaip svarbiu reikalu. Pasakyk, kad nebus tavęs porą valandų. Įjunk įrašymą ir išvažiuok, kai grįši po kelių valandų, pasiimk savo slaptą įrangą ir kitą dieną peržiūrėk ir perklausyk ir pamatysi savo mieląją visame neištikimybės gražume. Taigi sužinosi ar tavęs laukia siurprizas arba ne...

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/29 08:00:37 08:00:37

Iš savo gyvenimiškos patirties galiu pasakyti štai ką, kad aš su žmona priėmiau savo draugą laikinai pagyventi pas save, žodžiu, užleidome laisvą kambarį jam, nes buvo iškeldintas iš buto dėl nesėkmės versle. Ir po kiek laiko man pasidarė neramu dėl mano žmonos elgesio, pagražėjo, atjaunėjo, suspindėjo visomis veido šviesomis, kol galiausiai parėjęs namo vieną dieną iš darbo anksčiau randu juos lovoje. Na ir ką patartumėte daryti tokiu atveju? Žmona skirtis nenorėtų.Toliau gyventi ar išsiskirti, nes aš ją labai myliu?

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/29 09:26:02 09:26:02

Svečias: Iš savo gyvenimiškos patirties galiu pasakyti štai ką, kad aš su žmona priėmiau savo draugą laikinai pagyventi pas save, žodžiu, užleidome laisvą kambarį jam, nes buvo iškeldintas iš buto dėl nesėkmės versle. Ir po kiek laiko man pasidarė neramu dėl mano žmonos elgesio, pagražėjo, atjaunėjo, suspindėjo visomis veido šviesomis, kol galiausiai parėjęs namo vieną dieną iš darbo anksčiau randu juos lovoje. Na ir ką patartumėte daryti tokiu atveju? Žmona skirtis nenorėtų.Toliau gyventi ar išsiskirti, nes aš ją labai myliu?

Ar tikrai radai lovoj, ar tik galvoji, kad taip buvo. Turit vaiku ar ne ir t.t. Turi pats nuspresti, bet patarti galiu tiek, kad gal reiketu pagyventi jums atskirai kuri laika, menesi, gal tris ar dar ilgiau, lengviau butu paciam ,o ir sprendima tinkama lengviau butu rasti per ta laika. Issiskirt visada suspesi, bet palikt kaip yra butu dar blogiau.

Aiskiarege

A

1 įrašai

2012/03/29 17:17:33 17:17:33

Svečias:
Svečias: Iš savo gyvenimiškos patirties galiu pasakyti štai ką, kad aš su žmona priėmiau savo draugą laikinai pagyventi pas save, žodžiu, užleidome laisvą kambarį jam, nes buvo iškeldintas iš buto dėl nesėkmės versle. Ir po kiek laiko man pasidarė neramu dėl mano žmonos elgesio, pagražėjo, atjaunėjo, suspindėjo visomis veido šviesomis, kol galiausiai parėjęs namo vieną dieną iš darbo anksčiau randu juos lovoje. Na ir ką patartumėte daryti tokiu atveju? Žmona skirtis nenorėtų.Toliau gyventi ar išsiskirti, nes aš ją labai myliu?

Ar tikrai radai lovoj, ar tik galvoji, kad taip buvo. Turit vaiku ar ne ir t.t. Turi pats nuspresti, bet patarti galiu tiek, kad gal reiketu pagyventi jums atskirai kuri laika, menesi, gal tris ar dar ilgiau, lengviau butu paciam ,o ir sprendima tinkama lengviau butu rasti per ta laika. Issiskirt visada suspesi, bet palikt kaip yra butu dar blogiau.

as ir siulau: jus su zmona pagyvenkit atskirai,o tas draugas tegul pagyvena su ja kuri laika. Ir paskui jos paklauskit, su kuriuo ji nori gyventi. Kuri ji pasirinks, to ta boba ir bus.Juk su tamsta ji nespindejo, nepagaraejo, neatjaunejo.Reiskia jus jos nevertas

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/29 19:09:08 19:09:08

Ir as pritariu. Jei moteris salia vyro nespindi, tai nafig ta vyra

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/30 09:20:27 09:20:27

Bet ji yra davusį priesaiką iki grabo lentos Bažnyčioje. Kaip tada?

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/30 10:25:13 10:25:13

Svečias: Bet ji yra davusį priesaiką iki grabo lentos Bažnyčioje. Kaip tada?

, tada kasdien lupi kaip suni, kad durnos mintys I galva nelystu ir nesi savo kryziu iki grabo lentos, arba prasai baznycios kad isskirtu.

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/30 13:22:17 13:22:17

Na jau, aš rankos prieš moteris nekeliu, nors kartais ir paniežti, kai iš kantrybės išveda. Geriau išeinu ir pasigeriu po vyšnia ar obelimi, jei vasara. Blogiau, žinoma, žiemą.

gycius67

G

76 įrašai

2012/03/31 21:22:00 21:22:00

Tau gerai, o Tavo žmona, man atrodo, viską žino

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume