Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → Ar verta toliau tęsti bendravimą.

Ar verta toliau tęsti bendravimą.

Dvejojančioji

D

2 įrašai

2011/12/16 13:17:15 13:17:15

Susipažinau su vyru per internetą.Vienas kitam labai patikome iš pirmo pamatymo nuotraukos ir laiškų.Kai susitikome jis buvo sužavėtas manimi, o mane jo išvaizda nuvylė,nes jis nebuvo toks patrauklus kaip nuotraukoje,atrodė vyresnis,stambesnis,na bet vistiek man jis patiko,jeigu ne vienas bet...Jis būdamas su manimi užkabinėja kitas moteris nežiūrint nei amžiaus ,nei išvaizdos.Sakyti aš jam nesakiau,nes tai gali būti įvardinta kaip pavydas,taip pat aš į tai prie jo nekreipiu dėmesio,tarsi nematyčiau kas vyksta,bet pati būdama išvaizdi aš dėl jo elgesio jaučiuosi blogai ir nesaugiai,taip pat jis nuolat kalba ir apie kitas moteris,kai kada neišpildo ką pažada,atrodo,kad jis pamiršta.Tegul ,tai smulkmenos,bet ar tai nerodo,kad asmuo nepatikimas,nors labai rimti laiškai buvo,taip pat ir anketa,bet realybėje kitoks elgesys.Kitu atveju,aš būčiau apsisukusi ir nuėjusi visiems laikams,bet mes puikiai visi žinome kaip sunku surasti žmogų ,kuris patiktų.Norėčiau išgirsti nuomonę ,gal kam taip buvo ar yra,nes dabar aš dvejoju ar verta toliau plėtoti bendravimą.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/12/16 13:37:49 13:37:49

Tegul ,tai smulkmenos,bet ar tai nerodo,kad asmuo nepatikimas,nors labai rimti laiškai buvo,taip pat ir anketa,bet realybėje kitoks elgesys.Kitu atveju,aš būčiau apsisukusi ir nuėjusi visiems laikams,bet mes puikiai visi žinome kaip sunku surasti žmogų ,kuris patiktų.

Užmėtikite mane akmenimis piktosios svetės. Nesuprantu aš kai kurių jūsų.
Geriau būti su bet kuo ir dėtis nelaiminga.
Nu trukt plyšt, reik turėti...

Ne man taip nėra buvę. Ne neverta gaišti laiko.

Dalia

D

99 įrašai

2011/12/16 16:26:14 16:26:14

Taip,būtent tai ir reiškia. Pati supratote juk:)
Visų pirma,normalus,protingas vyras,niekada nė nepaminės kitos moters jūsų akivaizdoje,nes tuo metu kai yra su jumis,jo dėmesys yra jūsų.Juolab per pirmą pasimatymą:)
Antra,toks jo elgesys rodo jo vidinę ne brandą.
Trečia-tai DIDŽIULĖ ne pagarba jums,kaip moteriai.
Ketvirta-susitikus ir pajutus bent kokią simpatiją,stengtumėtės kuo daugiau pažinti vienas kitą,o ne dairytis į kitus. Tikrai situacija atrodo ne kaip.

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/16 16:52:31 16:52:31

Tikrai baisus vyro elgesys,tokį būčiau tą pačią minutę palikusi.Juk su tokiu tik laiko gaišimas!Nepagarba absoliuti.Bet kiek patyrimas mano rodo,tokie vyrai turi labai daug rimtų problemų.

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/16 17:21:33 17:21:33

Man buvo toks atvejis,bet aš toliau net jokių minčių neturėjau pratęsti bendravimą.Bet paskui sužinojau,kad elgėsi dėlto,nes norėjo jau labai "šūstras" pasirodyti ,nes pasijautė prastesnis,bet tai nepateisinama.Normalus vyras elgsis normaliai.Nieko baisiau nėra už nepatikimą šalia esantį žmogų.

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/16 18:36:13 18:36:13

Dvejojančioji: Susipažinau su vyru per internetą.Vienas kitam labai patikome iš pirmo pamatymo nuotraukos ir laiškų.Kai susitikome jis buvo sužavėtas manimi, o mane jo išvaizda nuvylė,nes jis nebuvo toks patrauklus kaip nuotraukoje,atrodė vyresnis,stambesnis,na bet vistiek man jis patiko,jeigu ne vienas bet...Jis būdamas su manimi užkabinėja kitas moteris nežiūrint nei amžiaus ,nei išvaizdos.Sakyti aš jam nesakiau,nes tai gali būti įvardinta kaip pavydas,taip pat aš į tai prie jo nekreipiu dėmesio,tarsi nematyčiau kas vyksta,bet pati būdama išvaizdi aš dėl jo elgesio jaučiuosi blogai ir nesaugiai,taip pat jis nuolat kalba ir apie kitas moteris,kai kada neišpildo ką pažada,atrodo,kad jis pamiršta.Tegul ,tai smulkmenos,bet ar tai nerodo,kad asmuo nepatikimas,nors labai rimti laiškai buvo,taip pat ir anketa,bet realybėje kitoks elgesys.Kitu atveju,aš būčiau apsisukusi ir nuėjusi visiems laikams,bet mes puikiai visi žinome kaip sunku surasti žmogų ,kuris patiktų.Norėčiau išgirsti nuomonę ,gal kam taip buvo ar yra,nes dabar aš dvejoju ar verta toliau plėtoti bendravimą.

Man taip yra buvę.Vyrukas dažnai kalbėjo apie kitas moteris, kalbėjosi su jomis, bet su reikalu, tik labai jau įkyriai kaip man pasirodė. man nepatiko toks jo elgesys, ne kartą jam užsiminiau, o jis dar labiau mane erzino . išsiskyrėme,bet ne dėl to, tiesiog viskas krovėsi...Paklausk jo dėl tokio elgesio, pasakyk galiausiai kad tai nepagarba tau, kad tau nepatinka toks elgesys. gal jis tiesiog išdykęs ir tik bando tau parodyti koks jis geidžiamas. keista, bet jie taip dažnokai daro, vaidina mačo .

Praeivė

P

63 įrašai

2011/12/16 19:36:26 19:36:26

Dvejojančioji: Susipažinau su vyru per internetą.Vienas kitam labai patikome iš pirmo pamatymo nuotraukos ir laiškų.Kai susitikome jis buvo sužavėtas manimi, o mane jo išvaizda nuvylė,nes jis nebuvo toks patrauklus kaip nuotraukoje,atrodė vyresnis,stambesnis,na bet vistiek man jis patiko,jeigu ne vienas bet...Jis būdamas su manimi užkabinėja kitas moteris nežiūrint nei amžiaus ,nei išvaizdos.Sakyti aš jam nesakiau,nes tai gali būti įvardinta kaip pavydas,taip pat aš į tai prie jo nekreipiu dėmesio,tarsi nematyčiau kas vyksta,bet pati būdama išvaizdi aš dėl jo elgesio jaučiuosi blogai ir nesaugiai,taip pat jis nuolat kalba ir apie kitas moteris,kai kada neišpildo ką pažada,atrodo,kad jis pamiršta.Tegul ,tai smulkmenos,bet ar tai nerodo,kad asmuo nepatikimas,nors labai rimti laiškai buvo,taip pat ir anketa,bet realybėje kitoks elgesys.Kitu atveju,aš būčiau apsisukusi ir nuėjusi visiems laikams,bet mes puikiai visi žinome kaip sunku surasti žmogų ,kuris patiktų.Norėčiau išgirsti nuomonę ,gal kam taip buvo ar yra,nes dabar aš dvejoju ar verta toliau plėtoti bendravimą.

mano buves vyras taip elgesi daugybe metu. na, bent jau pradzioje visas demesys buvo man, nes tikrai buvo isimylejes ir atkakliai sieke. o paskui, pradejo flirtuoti su visomis moterimis, kiek sutinka, pastoviai akys begioja ir iesko velnias zino ko. MAN isreiksdavo susizavejima jomis, MAN sakydavo komplimentus ju adresu...nezinau, manau, kad cia kazkoks kompleksas, taip stengesi pakelti savo verte mano akyse.
Nu, ir kad nebeliktu iliuziju del tokio tipo...kai sutikdavo tokia pacia moteriske, akutemis saudancia i visas puses - romanas garantuotas!
Taip kad spreskit pati, ar jums to reikia.
Net pagalvojau, kad cia gali buti mano buves, nenustebciau:)

Svetlana

S

980 įrašai

2011/12/16 19:46:21 19:46:21

Dvejojanti, manau kad šis vyras turi tam tikrų nesubrendimo problemų. Pasvarstykite, kiek jūs pati galite priimti tokį jo elgesį. Kad sunku sutikti žmogų, kuris patiktų? - vadinasi jis jums patinka? tai ir įvertinkite, ar pakankamai jis jums patinka, kad taikytumėtės su jo elgesiu. Kartais toks vyrų elgesys užveda moterį, įneša pikantiškumo į santykius - bet tik ne per pirmus pasimatymus, o tada kai aistra pradeda blėsti.

MeT

M

6 įrašai

2011/12/16 21:51:46 21:51:46

Skaitant jusu komentarus, kyla klausimas ka isvis NORMALIU VAIKINU/VYRU nebeliko, jie kaip dinozaurai mire ar ka ?

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/17 07:49:11 07:49:11

praeive:

mano buves vyras taip elgesi daugybe metu. na, bent jau pradzioje visas demesys buvo man, nes tikrai buvo isimylejes ir atkakliai sieke. o paskui, pradejo flirtuoti su visomis moterimis, kiek sutinka, pastoviai akys begioja ir iesko velnias zino ko. MAN isreiksdavo susizavejima jomis, MAN sakydavo komplimentus ju adresu...nezinau, manau, kad cia kazkoks kompleksas, taip stengesi pakelti savo verte mano akyse.
Nu, ir kad nebeliktu iliuziju del tokio tipo...kai sutikdavo tokia pacia moteriske, akutemis saudancia i visas puses - romanas garantuotas!
Taip kad spreskit pati, ar jums to reikia.
Net pagalvojau, kad cia gali buti mano buves, nenustebciau:)

Ir man taip buvo bet tik vieną kartą -daugiau nesileidau šalia tokio būti,kad ir kaip patiko virtualiai.Susitikome susipažinę per internetą.Negalėjau suvokti,kad tokie nuostabūs laiškai,o ir vyras labai patrauklus,o susitikus "gyvai",tai buvo nepanašus nei išvaizda,nei pagal laiškus ir dar be to kaip rašo moterys norėdamas pakelti savo vertę kabino kitas moteris, šaudė i kiekvieną akimis.Bet nei viena į jį nekreipė dėmesio,tai man buvo tiesiog nemalonu žiūrėti į jo pastangas.Prie viso šito jis dar apkalbinėdavo kitas moteris,kad ta tokia ,ta anokia.Man to užteko,dingau visiems laikams.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume