Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → Ar verta toliau tęsti bendravimą.

Ar verta toliau tęsti bendravimą.

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/17 08:20:15 08:20:15

Svečias: Tikrai baisus vyro elgesys,tokį būčiau tą pačią minutę palikusi.Juk su tokiu tik laiko gaišimas!Nepagarba absoliuti.Bet kiek patyrimas mano rodo,tokie vyrai turi labai daug rimtų problemų.

Pritariu.Susitikinėjau su tokio elgesio vyru,ilgainiui paiškėjo,kad jis jau nieko negali...Tai manau tokiu būdu jis stangiasi slėpti savo kompleksus.

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/17 10:13:59 10:13:59

Paskaičiau pasisakymus ir galvoju,kiek veltui laiko ir sveikatos išeikvota dėl netinkamų vyrų.Mano manymu bendrauti turi vienodi žmonės.

Dvejojančioji

D

2 įrašai

2011/12/17 10:41:43 10:41:43

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Tegul ,tai smulkmenos,bet ar tai nerodo,kad asmuo nepatikimas,nors labai rimti laiškai buvo,taip pat ir anketa,bet realybėje kitoks elgesys.Kitu atveju,aš būčiau apsisukusi ir nuėjusi visiems laikams,bet mes puikiai visi žinome kaip sunku surasti žmogų ,kuris patiktų.

Užmėtikite mane akmenimis piktosios svetės. Nesuprantu aš kai kurių jūsų.
Geriau būti su bet kuo ir dėtis nelaiminga.
Nu trukt plyšt, reik turėti...

Ne man taip nėra buvę. Ne neverta gaišti laiko.

Ačiū už komentarą,bet tas vyras nėra bet kas.Ir man nereikia dėti pastangų dėl jo turėjimo ar neturėjimo,jis atakuoja mane visomis priemonėmis,bet jo elgesys man nepriimtinas.Čia pagrinde norėjau sužinoti,ar tokio tipo vyrai elgiasi taip visą laiką,ar tik pirmą kartą norėdami pasirodyti.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/12/17 13:47:25 13:47:25

Dvejojančioji:
Ačiū už komentarą,bet tas vyras nėra bet kas.Ir man nereikia dėti pastangų dėl jo turėjimo ar neturėjimo,jis atakuoja mane visomis priemonėmis,bet jo elgesys man nepriimtinas.Čia pagrinde norėjau sužinoti,ar tokio tipo vyrai elgiasi taip visą laiką,ar tik pirmą kartą norėdami pasirodyti.

O koks skirtumas jei jau dabar jis nepriimtinas?!

Tiesiogiai atsakant į klausimą, visokių yra.

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/17 14:40:00 14:40:00

Paskaičius šios temos pavadinimą pasakysiu iš savo patirties.Geriau likti vienai,negu su tokiu,nes laimės su juo nebus.Tarkim,kad jis norėjo pasirodyti, bet tokiu būdu gero parnerio tikrai nepritrauks ,kad ir šiuo atveju.Kam lįsti į tokius santykius ,o paskui kentėti ir galvoti,o gal jis toks ir anoks,o gal jis taip ir taip...Argi kas nori tokių santykių?
Man pačiai buvo toks atvejis,aš labai norėjau susipažinti su užsieniečiu.Išsirinkau gerokai vyresnį,pagalvojau,na jau vyresnis tai bus rimtas ir visoks kitoks geras.Susitikau.Net dabar nemalonu prisiminus.Prisimelavęs pradedant nuotrauka ir baigiant laiškais.Elgėsi nesantūriai, matosi,kad dirbtinai nori pasirodyti esąs macho,užkabinėjo moteris,tiesiog apžiūrinėjo demonstatyviai,komentavo jų išvaizdą ir t.t.Daugiau aš su juo nesusitikau.Na, ir ką jūs galvojate,nepalieka manęs ligi šiol ramybėje,net nesuprato,kad negarbingai elgėsi.Tai taip ,kad spręskite pati ar toks jums tinkamas.Nes čia ir taip viskas aišku.As suprantu,aš irgi ieškojau pateisinimo,gal ,kad smulkmena,gal nekreipti dėmesio,bet jeigu vyras taip daro,tai iš jo nieko gero nebus.

Dalia

D

99 įrašai

2011/12/18 15:53:32 15:53:32

Tarkim,kad jis norėjo pasirodyti

Negali būti jokių "pasirodyti" kai kalba eina apie du SUAUGUSIUS žmones:) pasirodyti nori PAAUGLIAI,kai tik ima ieškoti savęs,savo vietos gyvenime,tuomet labai norisi pritapti,nes kitaip nesusirasi draugų,draugai juoksis ir panašūs dalykai. Bet kokie "pasirodyti" gali būti,kai žmogus suaugęs,subrendęs(???), ieško gyvenimo partnerio?:) ir ko vertas žmogus,kuris BIJO parodyti save tokį,koks yra,juk kiekvienas protingas supranta,kad vaidinti ir "laužti" tokio,koks nesi,ilgai nepavyks?:) tai taip vaikiška ir nebrandu,kad net graudu..

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/18 16:50:04 16:50:04

Dalia: Tarkim,kad jis norėjo pasirodyti

Negali būti jokių "pasirodyti" kai kalba eina apie du SUAUGUSIUS žmones:) pasirodyti nori PAAUGLIAI,kai tik ima ieškoti savęs,savo vietos gyvenime,tuomet labai norisi pritapti,nes kitaip nesusirasi draugų,draugai juoksis ir panašūs dalykai. Bet kokie "pasirodyti" gali būti,kai žmogus suaugęs,subrendęs(???), ieško gyvenimo partnerio?:) ir ko vertas žmogus,kuris BIJO parodyti save tokį,koks yra,juk kiekvienas protingas supranta,kad vaidinti ir "laužti" tokio,koks nesi,ilgai nepavyks?:) tai taip vaikiška ir nebrandu,kad net graudu..

O man tai atrodo tikriausias variantas,kad tas vyras ne pasirodyti norėjo,o jis yra nerimtas labai labai.Nes tokį negarbingą būdą gali naudoti tik žmogus žemos moralės.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume