Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → NETURIU SAVO VAIKO,BET NEREIKALINGAS IR TAVASIS

NETURIU SAVO VAIKO,BET NEREIKALINGAS IR TAVASIS

Elžbietav

E

16 įrašai

2011/05/29 20:26:53 20:26:53

Bet reiktų pagalvoti kaip jausis jūsų sūnus.. Man pačiai kai buvo 16 metų teko išsikraustyti iš namų savo noru nes nesutariau su patėviu. Bet pagalvoju jei mama būtų pasakius eik iš čia tai būtų labai didelis smūgis tuolabiau, kad nuoskauda dar iki dabar yra. Todėl ir mastymas keičiasi, visada galvoju kad kai turėsiu savo vaikų, joks kitas vyras nepriverstų manęs rinktis tarp jo ir vaiko nesvarbu kiek vaikui bebutų metų.

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/29 20:36:10 20:36:10

Aha, todėl vaikai dabar tokie žiaurūs. Vieni pradinukai va neseniai apipylė jaunesnę mergaitę benzinu ir padegė iš tos didelės mamų meilės jiems. Nieko gero nebus, kol vyrai nebus vėl sugrąžinti į šeimą.

Igni

I

29 įrašai

2011/05/29 21:37:11 21:37:11

Man teko kažkada išeiti iš mamos namų. Nors buvau jau suaugusi, bebaigianti aukštąją, bet kai išgirdau mamos užuominas, kad turiu galvoti kur toliau gyventi, buvo labai skaudu. Suprantu, kad ji neatlaikė patėvio ir jo giminės spaudimo. Augino mažą mano seserį ir jautėsi pažeidžiama.
Jeigu vyras reikalauja sūnaus išėjimo kaip vedybų sąlygos - tai nėra geras žmogus. Nusileisi dabar - seks kiti reikalavimai. Jis tikrina, kiek gali tave valdyti, kur tavo ribos. Gal tiek trokšti vedybų, kad sutiksi su viskuo. Liūtas poruodamasis su nauja patele užmuša jos jauniklius. Taviškis draugas elgiasi švelniau, jis tik nori pašalinti tavo sūnų iš tavo namų. Pats užimdamas tą vietą.

tikrealussusitikimai

T

6 įrašai

2011/05/30 02:51:14 02:51:14

visai teisingas noras, juk jei vyras su savu vaiku pas tamsta butu irgi manau raukytumeisi, kazkaip moterys budamos su savais vaikais save pateisina ir laiko tai kaip nedaloma gyvenimo dalimi, o vyras su vaikais yra nepageidaujamas.. tokioj situacijoj manau man tas pats butu.

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/30 05:29:49 05:29:49

Svečias: Aha, todėl vaikai dabar tokie žiaurūs. Vieni pradinukai va neseniai apipylė jaunesnę mergaitę benzinu ir padegė iš tos didelės mamų meilės jiems. Nieko gero nebus, kol vyrai nebus vėl sugrąžinti į šeimą.

Nu, ir vėl vargšiukai tie vyrai - juos sugrąžinti reikia. Klausimas kur jie patys dingo? Gal pramiegojau biologinį karą kur visi vyrai žuvo ir liko ant žemės tik moterys?

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/30 05:51:13 05:51:13

Svečias: Aha, todėl vaikai dabar tokie žiaurūs. Vieni pradinukai va neseniai apipylė jaunesnę mergaitę benzinu ir padegė iš tos didelės mamų meilės jiems. Nieko gero nebus, kol vyrai nebus vėl sugrąžinti į šeimą.

Nemeluok, ne benzinu apipylė ta liberali Alizavos miestelio Kupiškio rajono mažvaikių chėbrytė, o acetono skysčiu. Mažametės, aštuonerių metukų, sesutės egzekucijoje dalyvavo net broliukas. Oi graži mus Lietuva, tikrai graži. Pargriovė chebrytė mergytę, apipylė acetonu ir padegė dėl pramogos, nes norėjo matyti gyvą degantį fakelą kaip degančią Žaną d‘Ark. Taip panašiai elgiasi ir nekurie laisvūnai iš spec. tarnybų, kai kurie policininkai ir mafija su plaštakėmis, bet, ačiū Dievui, tik nepadeginėja, nebent mafija, – pargriauna, duoda snukin ir patvarko dykai. O vėliau eina gaudyti kitas plaštakes(jaunas studentes), apsimetę dorais, sąžiningais įstatymų sergėtojais.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/05/30 07:20:53 07:20:53

Svečias: Nu, ir vėl vargšiukai tie vyrai - juos sugrąžinti reikia. Klausimas kur jie patys dingo? Gal pramiegojau biologinį karą kur visi vyrai žuvo ir liko ant žemės tik moterys?

Kad pramiegojai butu stipru.
Klausimas ne kur vyrai dingo? bet kuo moteris virto?!

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/30 07:33:58 07:33:58

Svečias:

Nu, ir vėl vargšiukai tie vyrai - juos sugrąžinti reikia. Klausimas kur jie patys dingo? Gal pramiegojau biologinį karą kur visi vyrai žuvo ir liko ant žemės tik moterys?

Matyt, kad pramiegojai, kai uspaskiai su bosais, avuliais ir šedžiais, ir kitais šaunuoliukais daugelį vyrų ant minimumo adatos pastatė, o jūs, moterytės, visas savo gražias subinytes jiems atkišote, laukdamos stiprių, konkurentabilių genų papildymo. Taip ir nebeliko vyrų - pražuvo, degradavo, prasigėrė, nusinarkošino arba pasikorė.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/05/30 07:35:51 07:35:51

ELITA: Situacija tokia-jis atejo i mano(musu) gyvenima,kai sunui buvo 16m.Aisku,sunaus reakcija rode nepasitenkinima visa galia,Laikui begant viskas,kaip ir susideliojo i savas vezias.Sunus uzaugo,dirba,bet gyvena sykiu su mumis(butas 2 kambariu).Mano draugas ir as nusprendem savo gyvenima kartu_iteisinti!...ir dar besiruosiant tam zingsniui jis prabyla:_as noriu,kad Tavo sunus iseitu gyventi atskirai!...Meile ir vaikai yra neatsiejamas dalykas,bet kai klausimas pakrypsta tokia linkme,susimasciau_ar verta toliau sieti gyvenima su tokiu zmogumi,kuris reikalauja tokiu ejimu...mane,kaip mama,tai labai izeide.Juk,ateis laikas ir vaikas pats paliks savo lizda!Negaliu ir nenoriu vaiko varyti is namu!Noreciau,kad parasytu tie kuriems buvo panasiu situaciju.Aciu.

Tada kai buvo sunui 16 reikejo spresti problema. Siandiena tai tik tos problemos testinumas. Greiciausiai "kova" pogrindyje.
Ultimatumai reiskia, kad "seimoje" nesikalbama arba negirdima.

Jei jus nenorite to daryti tai ir nedarykite. Gyvenkite su sunumi. Kai jis iseis (jei iseis) susirasite sau kita vyra.
Dar galit pabandyti isijausti i vyro vaidmeni, jo ir jusu sunaus karo fronte.

Praeivė

P

63 įrašai

2011/05/30 08:22:24 08:22:24

Na žinot atsiprašau, juk ne apie kūdikį eina kalba. o apie suaugusį dirbantį vyrą...
Va todėl tokie ir ale vyrai Lietuvoj... .
Klausimas , kas jiems tokiems padėjo tapti? Ogi Brangios mamytės, kurios negali, nedrįsta, arba joms nepatogu (kadangi tas vaikas neusivokia pats, kad jis užaugo) priminti, pasakyti savo suaugusiam vaikui, kad laikas kurti savo gyvenima..

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume