buvo ir mano gyvenime panasi istorija Isdave vyras, labai kankinausi, bet vistiek su juo susitaikiau, nors nebuvo nei meiles, nei pasitikejimo. Isvaziavau padirbeti i uzsieni, kol dirbau, vyras isitaise dar viena "drauge". Man taip pat pasiseke sutikti zmogu, kuri pamilau. Na zodziu, maniau gyvenimas po truputi sustatys viska i savo vietas, busiu gal laiminga, nes vyro jau irgi nrbemylejau, per daug buvau iskaudinta. Viena problema, kad mano mylimasis buvo oficialiai neissiskyres, tik su zmona negyvo. Kai jos paprase skyrybyu, jinai labai pasipriesino, pasitelke tokias priemones- as nusizudysiu, nematysi vaiko ir t.t. Vaika jis labai mylrejo, na o tos zmonos, pagal jo pasakojimus, tiesiog nekente. As neturejau jokiu abejoniu. kad jie issiskirs, ir mes busim kartu. Deja...man isvaziavus i tevyne, per atostogas zmona suspejo jam apsukti galva taip, kad jis pradejo vel su ja gyventi...Man beliko tik prisiminimai apie musu meile, nes as atgal nebegryzau...praejo 5 metai, su vyru is kart gryzus issiskyriau, bet per ta laika nieko taip ir nesugebejau pamilti...nors buvo ir draugu ir gerbeju...sirdy jis man tebera tas vienintelis mylimasis...ir kartais labai pasigailiu, kad negryzau ir nekovojau uz savo meile, nes esu ysitikinusi, kad mes abu mylejom, jam paprasciausiai buvo "uzlipta ant galvos"...ir dar turiu svajone ten sugryzti ir paziureti jam i akis...
temos autorei linkiu nenuleisti ranku, nepasiduoti, gyvenimas tik vienas, bukit ryztinga,nesuabejokit, tikiu, kad jums pasiseks !