Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Meiles kaina

Danielius

D

407 įrašai

2011/03/19 19:11:56 19:11:56

Aciu, Pavasare, uz palinkejimus, shirdele didele ir be meiles ishtvers, nes kiek matau meiliu kainos, man asmenishkai per aukshtos, bet vistiek aciu uz teigiamas bangas...

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/19 19:20:04 19:20:04

Atrodo, kad čia pasisakantiems vyrams, meilė nėra vertybė...

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/19 19:39:21 19:39:21

ugnelė.: O kaip Jūs, Pavasare, gyvenote savo santuokoje iki sutikote dabartinį draugą? Kokie buvo Jūsų santykiai šeimoje?

Aciu, uz klausima, Ugnele, ..taip ir pamaniau, kad tas uzklius. Bet pasakojimas issitempe, nenorejau plestis dar labiau..Net nezinau, jauni lb buvom, tuokemes "is reikalo'.Jis buvo reiklus, tylus, mazakalbis.Atrode patikimas.Apie meile kazkaip nepagalvojau..Nemylejau manau..Mes susikureme tikrai gera buiti, buvom darbstus.Bet..nesusikalbejome jau is pradziu.Buvau namu seimininke labai ilgai.Tik namai, vaikai, jo tevu ukis, pagalba jam , versliuke ir siaip visokie papildomi darbai neiseinant is namu.Kai pradejau kazko noreti daugiau-prasidejo nesusikalbejimai.As neturejau DRAUGO, mylimojo-jis buvo man tarsi tevas.Buvau trecias vaikas, ne lygiaverte partnere, patareja..Be nuomones..Manau atsakiau.Apie seksa-minejau.Nezinojau, ka reiskia geisti vyro, patirti palaima...Man buvo kancia.Asaros ir pykciai.Tai vadinau "seimynine prostitucija" , arba psichologiniu teroru.Jeigu negaudavo sekso kiek jam reikia, namuose vyraudavo kapu tyla ir pyktis.Jis tapdavo piktas ir nedarbingas.Ant mano peciu buvo uzkrauta jo darbingumas ir nuotaika..Slogi atmosfera atsiliepdavo dukroms, todel "pasirasydavau" del sventos ramybes ir dar labiau jo imdavau, netgi- nekesti..Jis saltas, racionalus, darbaholikas.Nerukantis ir beveik negeriantis.Visai nelankstus, vienisius.Mes niekur nevaziuodavom, nepoilsiaudavom-tik dirbdavom..Nebuvo kada, anot JO.(3 dienos per metus prie juros-viskas)Jis nera blogas zmogus-tiesiog mes vienas kitam netikome.Bet tikra veida parode tik dabar, pasakes, kad neparnesdama atlyginimo,kol buvau namu seimininke, as neturiu teises i musu turta..reikalauja, kad savo puse, uzrasyciau jam, uz "moralines kancias"....Todel nepasiraso skyrybu dokumentu, nors tikina, kad skirtis sutinka:) Siaip, kaip tevas dukroms, jis pakankamai geras.Buvo neistikimybiu-su kaimyne, broliene..O kiek nezinojau ir nenorejau zinoti.Zodziu, maniau, kad gyvenimas toks ir buna.Taip-20 metu..Uzaugo vaikai, as istojau mokytis, baigiau, gavau darba-jis siuto..Slydau is po jo pado..O tada pasirode JIS..GAL taip BUVO LEMTA? Nezinau..kaip ir nezinau, ar laiminga bus, sios liudnos dramos (pasaka pavadint negaliu) pabaiga..

Pavasarė

P

8 įrašai

2011/03/19 19:46:13 19:46:13

Danielius: dar isiterpsiu... cia galima smerkt, palaikyt ir t.t. sheip situacija ne ish paprastuju.... Vat sakot del meiles ten reikia kovot, aukot bla bla bla.... ok, tada palyginimas, toks nelabai vykes lyginamas, nes tai skirtingi dalykai, bet esme tapati, gal ryshkiau eis suprasti... kiek supratau autorei to palyginimo nereikia, nes ji jau kovoje ir kova jau ishsikerojusi, keisti kazka kaip ir velu, auku yra.... cia gal tiems, kurie tuos karus dar kurstys....
Palyginsiu su narkotikais(dar karta, cia tik palyginimas, sorry jai netikes): tarkim zmogenas narkomanas turi rinktis: NARKOSHINTIS AR GYDYTIS? Ir savo noru pasirenka narkoshintis iki ishjungimo ish tinklo(mirties), viskas ok, jis pats to nori, tokiu atveju ponulis turetu: atsisakyti ankstesnio(kol nebuvo ziaurus narkomanas) gyvenimo, atsisakyti tevu, zmonu, vaiku, giminiu, draugu galu gale savo namu negriztamai, neatsisukdamas atgal nei akimirkai... Kodel? Todel, kad supantys, ji mylintys zmogenai del tokio pasirinkimo nekalti ir neturi buti verciami kenteti kancias, kurios skirtos tik JAM VIENAM(kartoju, JIS taip pasirinko PATS, niekas neverte).... taip, kad jai jau del SAVO(egoistishkos) laimes pasiruoshes atsisakyti visko negriztamai? valio, bet jai tenkindamas savo norus kankini kitus, net urodelio vardo nesi vertas.....
Pasikartosiu(nes cia daznai taip reikia) netaikau autorei, taikau pradedantiesiams....

..Supratau minti.Esi velniskai teisus..

Pavasarė

P

8 įrašai

2011/03/19 20:03:04 20:03:04

svetlana: Mieloji Pavasare, tu pati zinai visus atsakymus. Graudu buvo skaityti ... Stebiuosi zmoniu besirdiskumu...ir tavo draugo silpnumu. Svarbiausia yra meile bet kokia kaina, nes vaikai nenugyvens uz tevus ju gyvenimo. Santazas ir melavimas - kriterijai kad nera jokios meiles toj "seimoj":. Gyventi su zmogumi is isskaiciavimo, "del vaiku?!" man atrodo tolygu...prostitucijai (tebunie man atleista). Sioks toks patarimas: oficialiai skirtis tikrai nebutina kad zmones butu laimingi. Pakanka negyventi kartu, nepasiduoti buvusios "puses" (abe santazui, vilionems. Zodziu, TVIRTAI ZINOTI KO NORI, siuo atveju jusu draugas. Nes jus apsisprendete. Jus drauge galite tai pasiekti, nes judvieju gyvenimai priklauso TIK JUMS VIENIEMS,ir nereikia klaidingai suprasti pareigos!Jus nepaliekate nepilnameciu vaiku,o suauge puikiai gali savim pasirupinti. Jusu draugui reikia suaugti, kad jis suvoktu, jog JO GYVENIMAS YRA JO GYVENIMAS - ne zmonos ar vaiku . Sekmes,kantrybes, isminties, meiles .

Aciu labai, Svetlana uz nuomone ir Tau...as sita pati suvokiu lygiai taip pat, deja..Man sunku TAI perduoti JAM.Jis skaitys, TAI, todel labai norejau, kad isgirstu kitu nuomone, nesalisku zmoniu, kurie musu nepazista.Jis ir jo zmona, man kartoja, kad naudoju psichologini spaudima, versdama rinktis, antraip paliksiu pati..As pavargau kartotis, kad rinkimasis is dvieju-nera spaudimas.Jo zmona, vercia rinktis tik JA.Labai daug yra patareju, kurie, is jos aplinkos ir aisku, ne mano naudai.Jis, girdedamas ta pati, man pateikia vis naujus ir naujus, argumentus.Pavargau gincytis, irodineti.Jam geriausia, kad butu namai ir as.Jo zmona netgi savotiskai sutinka ,kad mes kartais susitiktume ir tik laukia, kol as pavargsiu ir neapsikentusi pati spjausiu i viska.O jam, savo ruoztu, visai naudinga NESKUBETI.Juk gal ivyks koks stebuklas, kad savaime viskas issispres..Ji man pasake toki dalyka "Tu ji palik, o jau as, su juo susitvarkysiu".Visos meiles jam isdulkes.Liudniausia, kad viskas susije tik su ambicijomis ir niekaip nepasidalijamu turtu.Noriu savotiskai pasiteisinti-nors ir smerkiu ji, bet zinau, kaip jam sunku, palikti savo rankomis statytus namus.Ten yra salygos dirbti jam reikalinga darba.Ji ta zino, todel diktuoja salygas..Zodziu, padetis tokia, kurioje iki "damkes', niekaip neina prisikasti.O dar tos ligos.Siena auga, kaip mielemis dauginama..Tokia tiesa.

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/03/19 20:10:42 20:10:42

Pasikartosiu - visada manau, kad žmogus pats atsakingas už savo gyvenimą ir laimę.
O kodėl jūs nesiskyrėte, kai vyras buvo neištikimas šeimoje, juolab jums nebuvo šeimoje gerai? Nes visada galima inicijuoti skyrybas esant sutuoktinio neištikimybei, smurtui arba alkoholizmui.
Be to, keista, kad abiejose šeimose, kur neva nėra didelės meilės, taip įnirtingai būtų bandoma sulaikyti sutuoktinius.
Ir ar labai daug būtų nutolta nuo teisybės, jei jūsų draugo žmona dabar pasakytų: ,,pragyvenau santuokoje ~25 metus laimingai, užauginau 2 dukras, su vyru viską susikūrėme, pasistatėme, ir kaip iš giedro dangaus atsirado Meilužė, kuri per pustrečių metų viską sujaukė, išardė šeimą, atėmė vyrą, įvarė man vėžį... Na, sugadino juodai gyvenimą. Vyras nenori šeimos palikti, bet Meilužė visomis išgalėmis ardo, o aš vis kovoju, kovoju, kovoju...''
Sutikite, kad anoji moteris visą situaciją nušviestų būtent taip...
Ginkdie, nenoriu nei įžeisti, nei pasišaipyti. Bet paskaitykite kad ir čia, forume, kiek nuskriaustų moterų sakosi buvę išduotos, paliktos, įskaudintos... Ir kaip sunku spręsti, išklausius tik vieną pusę.
Prisipažįstu, kad nesu mylėjusi vedusio vyro. Bet esu už tai, kad žmonės būtų laimingi ir mylimi.

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/19 20:30:51 20:30:51

ugnelė.: Pasikartosiu - visada manau, kad žmogus pats atsakingas už savo gyvenimą ir laimę.
O kodėl jūs nesiskyrėte, kai vyras buvo neištikimas šeimoje, juolab jums nebuvo šeimoje gerai? Nes visada galima inicijuoti skyrybas esant sutuoktinio neištikimybei, smurtui arba alkoholizmui.
Be to, keista, kad abiejose šeimose, kur neva nėra didelės meilės, taip įnirtingai būtų bandoma sulaikyti sutuoktinius.
Ir ar labai daug būtų nutolta nuo teisybės, jei jūsų draugo žmona dabar pasakytų: ,,pragyvenau santuokoje ~25 metus laimingai, užauginau 2 dukras, su vyru viską susikūrėme, pasistatėme, ir kaip iš giedro dangaus atsirado Meilužė, kuri per pustrečių metų viską sujaukė, išardė šeimą, atėmė vyrą, įvarė man vėžį... Na, sugadino juodai gyvenimą. Vyras nenori šeimos palikti, bet Meilužė visomis išgalėmis ardo, o aš vis kovoju, kovoju, kovoju...''
Ginkdie, nenoriu nei įžeisti, nei pasišaipyti. Bet paskaitykite kad ir čia, forume, kiek nuskriaustų moterų sakosi buvę išduotos, paliktos, įskaudintos... Ir kaip sunku spręsti, išklausius tik vieną pusę.
Prisipažįstu, kad nesu mylėjusi vedusio vyro. Bet esu už tai, kad žmonės būtų laimingi ir mylimi.

Esi teisi, ji TAIP ir sake..Ir labai logiskai ir teisingai pastebejai-ji tikrai turi daug argumenu.Bet, ji pamirso, kad laimingoje seimoje . niekas nieko neiesko ir vyro nepaima siaip sau "is oro".Kad buna priesistore.Beje, jis pries mane, yra turejes moteri.Ne as, ta "piktoji vienintele":).Jo problemos su potencija ir zmonos nenuovokumas, priverte ji ieskoti kazkokios pagalbos...Bet ten viskas nutruko, dar jai nesuzinojus...Jis pasinere i darbus ir galvojo, kad gyvenimas taip ir prabegs.Bet kaip pats pripazino-sirdies kamutyje, vylesi, kad kazkas dar turi ivykti..
O mano seimoje, jeigu mes neissiskyreme seniau, gal vien todel, kad niekas manes nelauke, kad seima paeme virsu.As, be gero issilavinimo ir darbo, neturejau kur eiti..Atsakomybe, priesaika ir tikejimas, kad visur tas pats.Mazi vaikai..Jo zmona, argumentuoja tuo, kad buvo tikrai neteisi daug kur, bet..pasitaise ir turi gauti dar viena sansa.O kovoja JIE uz mus todel, kad mes buvome tiesiog "patogus".

Pavasarė

P

8 įrašai

2011/03/19 20:32:05 20:32:05

Svečias:
ugnelė.: Pasikartosiu - visada manau, kad žmogus pats atsakingas už savo gyvenimą ir laimę.

Esi teisi, ji TAIP ir sake..Ir labai logiskai ir teisingai pastebejai-ji tikrai turi daug argumenu.Bet, ji pamirso, kad laimingoje seimoje . niekas nieko neiesko ir vyro nepaima siaip sau "is oro".Kad buna priesistore.Beje, jis pries mane, yra turejes moteri.Ne as, ta "piktoji vienintele":).Jo problemos su potencija ir zmonos nenuovokumas, priverte ji ieskoti kazkokios pagalbos...Bet ten viskas nutruko, dar jai nesuzinojus...Jis pasinere i darbus ir galvojo, kad gyvenimas taip ir prabegs.Bet kaip pats pripazino-sirdies kamutyje, vylesi, kad kazkas dar turi ivykti..
O mano seimoje, jeigu mes neissiskyreme seniau, gal vien todel, kad niekas manes nelauke, kad seima paeme virsu.As, be gero issilavinimo ir darbo, neturejau kur eiti..Atsakomybe, priesaika ir tikejimas, kad visur tas pats.Mazi vaikai..Jo zmona, argumentuoja tuo, kad buvo tikrai neteisi daug kur, bet..pasitaise ir turi gauti dar viena sansa.O kovoja JIE uz mus todel, kad mes buvome tiesiog "patogus".

Praeivė

P

63 įrašai

2011/03/19 20:35:45 20:35:45

baisiausia, kad jis nesuvokia, kad jo dabar laukia nebe gyvenimas, o istisa atgaila....
zmona ji trauke i savo puse tik tol, kol gris...o ar jis suvokia, kad visa likusi gyvenima tebus istisas edimas uz "isdavyste"?
manau, kad karta isejus, kelio atgal nebera. neverta, nes netrukus, jis pajus, kad su juo prades elgtis kaip su benamiu suniu, kuriam suteike malone ir kampa.
ir jus padaret klaida, kad grizot! suprantu, sunku buvo, bet reikejo atsilaikyti, ieskoti pigesnio varianto, bet nebegrizti, kur jus uzes.
Kartais, is tiesu ateina i musu gyvenimus zmones, kurie isjudina "uzsistovejusius vandenis", pelke, kur gyvybes nebera. jie neatnesa mums garantiju ir geroves, bet atnesa laisves gurskni, vilti, kad galima gyventi kitaip! tos permainos ivyksta viduje, ikvepus oro, nebesinori murkdytis pelkeje. kai kam to uztenka, kad keisti viska is pagrindu, kiti sutike pirmus sunkumus ar pasipriesinima, grizta ten, kur stabilu...bet tai saviaupgaule!!! ten nebera stabilu! ir nebebus niekada!
jei jus norit patarimo, mano butu toks: neremkit jo prie sienos, tegu renkasi pats. bet kol pati turit tikejimo, ryzto, noro - keiskit viska! tik meile privercia suktis pasauli, tai labai pozityvi energija, isnaudokite ja, kad pakeisti viska is pagrindu SAU, del SAVES

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/03/19 21:29:24 21:29:24

svetlana:
senas hrienas:
svetlana: [color=#0000FF:rl7rmqlo]Gyventi su zmogumi is isskaiciavimo, "del vaiku?!" man atrodo tolygu...prostitucijai [/color:rl7rmqlo](tebunie man atleista).

Atsiprasau, bet visiskai nesutnku su tamstos nuomone. Santuoka jus laikote prostitucija...!!??
Nenoriu nieko kritikuoti, bet manau, kad tas "medaus menuo" ir buvo prostitucija
Kiekvienas mes turime tai ko nusipelneme. O tai kad pamirstameme savo "nuopelnus" neatleidzia nuo atsakomybes. O del meiles bet kokia kaina.... Meile gi visokia buna ir visaip pasireiskia, neretai ir labai iskreipta forma. Gal seksualines manijos apimti mes ir trokstam kartais tokios meiles bet kokia kaina, bet aciu Dievui retas sutinka uz tai sumoketi tokiu budu.

O jie turi tai ko ir nusipelne. O jei nesi laimingas gal geriau reiketu patyrineti save, bet nekaltinti artimo savo. Blogiausiu atveju bus lygiosios.

O is pradziu taip norejosi tai moteriskei "ikresti" tik kad as toks pat nesusipratelis...vis dar.
Neturiu moralines galios "taip skant"

Ne santuoka prostitucija, o [color=#0000FF:rl7rmqlo]Gyventi su zmogumi is isskaiciavimo, "del vaiku?!" man atrodo tolygu...prostitucijai [/color:rl7rmqlo] - juk tai labai skirtingi dalykai, nemanote?
Del meiles bet kokia kaina.Patikslinu: jei abu tikrai vienas kita myli,o ne vienpusiai - tas jausmas yra sventas, del jo verta ir reikia kovoti! Tai reta nuostabi gyvenimo dovana,ir jos atsisakyti - tolygu spjauti gyvenimui i akis.. Ju seimose ("teisetose") meiles jau seniai nebera, o vargu ar ir buvo. O ka duos tie tyrinejimai (lygiosios-nelygiosios)?Meile sugriz, ar kaltes jausmas uzes?Kam reikalinga 4 zmoniu beprasme kancia??Gal tegul jie buna visi laimingi susirade savuosius? Mao giliu isitikiimu:ZMOGUS TURI TEISE I LAIME.

Mes gerai zinom savo teises, bet pamirstam pareigas.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume