Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Mane paliko

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/30 22:06:28 22:06:28

tablecikiu raminanciu pavartot reikia. nesveika chemija, bet padeda.

keliauninkė

K

5 įrašai

2011/12/31 11:02:48 11:02:48

Svečias: tablecikiu raminanciu pavartot reikia. nesveika chemija, bet padeda.

Na ir cinizmas prie to blogio priprast galima. O skaudančia širdim tuo labiau. Arba... Sauja tablečikių išspręstų visas problemas, a? Netinka man tas variantas. Man tas žmogus mirė. Dingo iš gyvenimo. Nukirtau. Neverksiu, nebeskambinsiu, neterorizuosiu - ištryniau visus kontaktus. Buvau be galo įskaudinta, gavau toki naujametinę "dovanėlę", kad nė vienam nepalinkėčiau - žmogus, kurį mylėjau, pasipiršo. Ne man, žinoma. Bet visut visko, kas buvo gražaus - o juk buvo - nesistengsiu ištrrint iš atminties, tik kur nors giliau "užkast". Tik kai tau jau seniai ne -niolika, gyvenimas iš tiesų nebeatrodo toks gražus ir geras....

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/31 11:36:26 11:36:26

keliauninkė:

Na ir cinizmas prie to blogio priprast galima. O skaudančia širdim tuo labiau. Arba... Sauja tablečikių išspręstų visas problemas, a? Netinka man tas variantas. Man tas žmogus mirė. Dingo iš gyvenimo. Nukirtau. Neverksiu, nebeskambinsiu, neterorizuosiu - ištryniau visus kontaktus. Buvau be galo įskaudinta, gavau toki naujametinę "dovanėlę", kad nė vienam nepalinkėčiau - žmogus, kurį mylėjau, pasipiršo. Ne man, žinoma. Bet visut visko, kas buvo gražaus - o juk buvo - nesistengsiu ištrrint iš atminties, tik kur nors giliau "užkast". Tik kai tau jau seniai ne -niolika, gyvenimas iš tiesų nebeatrodo toks gražus ir geras....

o tai kaip cia gali buti, kad su tavim buvo, o kitai pasipirso? Nu tikrai - Kaledos stebuklu metas...

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/31 12:08:59 12:08:59

keliauninkė:

Neišreikštos neigiamos emocijos - skrandyje skylę pasidarysi.
Nevaidink kad jis mirė, pyk ant jo, rėk. Išsirėksi - gyvensi savo gyvenimą toliau, O ar po poros mėnesių, ar apsimetinėdama kad jis mirė - po penkmečio - tau rinktis.

keliauninkė

K

5 įrašai

2011/12/31 13:19:35 13:19:35

Nesirengiu savęs gailėt, raudot, nesirengiu ant jo rėkt - kontaktus ištryniau, nesižeminsiu. Prievarta nieko neduos, o išsirėkus kas pasikeis? Nieko. Nei jis grįš, nei benorėsiu jį priimt. Skaudu, bet ko jau ko, veidmainystės atleist negaliu... Taip, kalėdos stebuklų metas, tikrai... ypač bendraujant per atstumą.

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/31 13:28:34 13:28:34

keliauninkė: Nesirengiu savęs gailėt, raudot, nesirengiu ant jo rėkt - kontaktus ištryniau, nesižeminsiu. Prievarta nieko neduos, o išsirėkus kas pasikeis? Nieko. Nei jis grįš, nei benorėsiu jį priimt. Skaudu, bet ko jau ko, veidmainystės atleist negaliu... Taip, kalėdos stebuklų metas, tikrai... ypač bendraujant per atstumą.

Matyt, labai smarkiai ta kita mylejo, jei net zenijasi... Zinot, kaip dabartiniai vyrai - nei uz ka i zaksa Ir kokius konfliktus vargselis turejo viduj spresti, kai tiek ji mylinciu aplink Nu gal db ramybe suras

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/31 13:51:09 13:51:09

as tai visada sakiau, kad sitoj svetainej vien tik visokie sukciai ir apsimeteliai susirinke, makaronus kabina keliom is karto ir jiems nusispjaut, kad suteikia moterims taip begale skausmo. Nesupranta, kad moterims sirdis plysta is skausmo tokias apgavystes suzinojus... Ka daugiau ir besakyt... Kiaules yra kiaules Nesigrauzk mieloji, kiaules dar nesinyksta, ne sita, tai kita uzaugs

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/31 13:59:57 13:59:57

Neisileiskite i sirdi ir neatverkite sirdies.. Tik zaiskite.., viliokite ir.. pacios palikite.. .

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/31 16:16:57 16:16:57

Aš taip ir padariau. Buvau įsimylėjusi iki "ausų".Jis tai jautė.Susitikome. Tiek savimi pasitikintis,kad vaidino "erelį",elgėsi arogantiškai nežiūrint tai ,kad aš gražutė,dailutė,o jis man per prastas...Tada jau aš jo pradėjau nebenorėti,o jis mane įsimylėjo.Dabar jis man "kurpia" aistringus meilės laiškus,o atsakymo iš manęs nesulaukia.Štai kaip žmogaus elgesys nužudo jausmus.
O tau pasakysiu tik tiek.Tu pati kalta,nes 8 m., ne 8 dienos,kad tu būtum negalėjusi jausti kad kažkas ne taip.Nenorėjau-štai tau ir rezultatas! Jis jau seniai turėjo,nes piršimasis ne vienos dienos bendravimas.

Svetlana

S

980 įrašai

2011/12/31 16:29:35 16:29:35

keliauninkė:

Gyvenimas bet kada gali tapti gražus ir geras. Mieloji Keliauninke, leiskite sau tik tuo patikėti. Gyvenimas juda į priekį ir atneša naujų galimybių, naujų susitikimų.. Tereikia įsileisti. Tam laikas gal dar neatėjo, tad linkiu jums įsileisti gyvenimo gėrį ir grožį tada, kai jau busite tam pasirengusi - o tai gali įvykti bet kada. Likite stiprybėje .

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume