Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Likimo ironija

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/10/14 09:46:28 09:46:28

Svečias: Nebuna pas mus jokiu barniu. Namus tvarkom kartu ir vakariene is mano puses buna kartais. Restoranai, smulkmenos, geles, kailiniai, zvaigzdes, sms, remontai taip kaip ji nores ir tt. Pasiuntinukai su gitarom ir gelemis i darba. (kai dirbo). As nezinau ko dar truksta???
Silumos stengiausi kaip ismanau....

Tai gal tu jos tiesiai ir paklausk - ar ji žino, kodėl ji nelaiminga?

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/14 09:47:55 09:47:55

sakosi laiminga

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/10/14 09:51:15 09:51:15

Nusivylusi vyrais: Oi, neklausykite jūs tos ištvirkėlės, kuri čia pasileidusią ir svetimų vyrų viliotoją vaizduoja. Jai dar atsirūgs visa tai. Dabar kaip maras išplito virtualus ženotų vyrų seksas su tokiomis, kaip ši pasileidėlė. Ištekėjusios moterys nebežino ką daryti, kad jų teisėtų vyrų seksualūs pokalbiai su kitomis moterimis internetu užima labai aukštą vietą jų gyvenime, o mums tai grynu gryniausia neištikimybė - išdavystė ir santuokos sakramento(įžadų) sulaužymas. Gerai būtų, jei nelikti to prakeikto interneto ir panašių svetainių, kuriose tokios pasileidėlės kaip šita tik ir laukia mūsų vyrų. Savo vyrą užtikau besimasturbuojantį prie kompo va su tokiomis, kaip ši „Pasileidusi“. Žinot, moterys, teisėtų vyrų masturbacija pokalbio metu – dar blogiau. Aš sužinojau, kad mano mylimas vyras nuolat užsiiminėja virtualiu seksu su vienišomis ir ištekėjusiomis moterimis ir pasijutau baisiai įskaudinta, išduota ir pažeminta. Visada stengiausi, kad mano vyras būtų seksualiai patenkintas, bet kur tau, jam mat reikia tuzino paleistuvių. Padaviau skyryboms, nebegaliu. Nereikia, moterys, mus tokių vyrų, nereika, tegu jie eina velniop, te pasikaria su tokios ištvirkėlėmis, kaip šita mūsų DP pasileidėlė. Pragyvensim ir be jų. Vaikus užauginsime pačios.

Džiaugiuosi dėl jūsų, kad padavėte skyrybom. Bet prašyčiau daugiau kreipti dėmesį į turinį nei į formą.
Esu įsitikinusi - pasivadinčiau kokia Dulsinėja - lygiai taip pat net nebūtumėte bandžiusi skaityti mano pasisakymo.

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/10/14 09:52:14 09:52:14

Svečias: :) sakosi laiminga

Laiminga su nelaimingu vyru, kuris pasiryžęs eiti pas meilužę?
Va, paskaityk, jau buvo čia keleto "laimingų" moteriškių pasisakymų.

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/14 10:05:01 10:05:01

Pasileidusi:
Kiekvienas žmogus yra seksualus, tik seksualumas skirtingas.
Ir be abejo, kad noro atrasti nepakanka, reikia ir noro būti atrastam.

Va čia tiesa, kiekvienam reikia skirtingai.
Bet kaip dažnai susiduriu su situacijom, kai moterys sueina su vyrais į krūvą, nes ,,taip patogiau, nes reikia ištekėti, kad nebūtum vieniša, nes - o gal ir neblogas tas žmogus, paskui ir tokio nebus...''
Žmogus ne neblogas turi būti, o tam žmogui - pasikartosiu - meilė ir aistra turi būti tokia, kad negalėtum nueiti miegoti nesusitaikęs, nesusiliejęs su tuo žmogum.
O kai daug materialinių dalykų, būna kartais, kad lieka tik ,,patogu''...
Čia ne apie šį konkretų atvejį, bet...

Buv.Ugnelė

B

190 įrašai

2010/10/14 10:06:15 10:06:15

Svečias:
Pasileidusi:
Kiekvienas žmogus yra seksualus, tik seksualumas skirtingas.
Ir be abejo, kad noro atrasti nepakanka, reikia ir noro būti atrastam.

Va čia tiesa, kiekvienam reikia skirtingai.
Bet kaip dažnai susiduriu su situacijom, kai moterys sueina su vyrais į krūvą, nes ,,taip patogiau, nes reikia ištekėti, kad nebūtum vieniša, nes - o gal ir neblogas tas žmogus, paskui ir tokio nebus...''
Žmogus ne neblogas turi būti, o tam žmogui - pasikartosiu - meilė ir aistra turi būti tokia, kad negalėtum nueiti miegoti nesusitaikęs, nesusiliejęs su tuo žmogum.
O kai daug materialinių dalykų, būna kartais, kad lieka tik ,,patogu''...
Čia ne apie šį konkretų atvejį, bet...

čia mano.

Bjaurusis svečias

B

2 įrašai

2010/10/14 10:14:35 10:14:35

Kaip reikia nepažinti savo artimo ir nejausti jo, kad būtum laiminga, kai kitam šalia negerai?...

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/14 10:15:23 10:15:23

Pasileidusi:

Laiminga su nelaimingu vyru, kuris pasiryžęs eiti pas meilužę?
Va, paskaityk, jau buvo čia keleto "laimingų" moteriškių pasisakymų.

Skaiciau as tas visas "laimingas". O ir rasau cia tik todel, kad Mango skalambijo is savo varpines, apie visus vyrus.
Skalambija ir apie tuos, kuriems sazine su savuoju As edasi. Skalambijo apie tuos kuriuos is vidaus eda sazine, o sirdis troksta Meiles.

cia kaip musu naujai pazystamai "padariau viska, kad vyras butu seksualiai patenkintas", o jam kulokas geriau.
Darykit isvadas, vyras ne plytu kruva.

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/14 10:16:46 10:16:46

Bjaurusis svečias:

Kaip reikia nepažinti savo artimo ir nejausti jo, kad būtum laiminga, kai kitam šalia negerai?...

o gal taip patogu?! jei teisingai supratau?!

Buv.Ugnelė

B

190 įrašai

2010/10/14 10:21:24 10:21:24

Svečias:
Bjaurusis svečias:

o gal taip patogu?! jei teisingai supratau?!

Esu įsitikinusi, deja...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume