Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Likimo ironija

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/10/14 07:52:12 07:52:12

Svečias: Buvo kitaip. O pries desimt metu, zadejo buti kitaip.

Žmonės keičiasi ir kartais - skirtingom pusėm. Kaupiasi abipusės nuoskaudos.. Kažkur kažką praleidai santykiuose. Kai santykiai braška, sekso nelieka.

Kaip tą gydyti tavo konkrečiu atveju - nežinau.. Tik jei iš tikro norėtum bandyti taisyti situaciją - manau, kad tiesiog vilioji moterį ne taip, kaip ji nori būti suviliota. Seksualūs apatiniai, kuriuos nori tu matyti, seksas kokio tu nori.. Na, tau labai reikia, tai galiausiai duoda, bet prisiversdama, nes jai reikia kažko kito. O po to ir tu tik šeip sau jautiesi.
Nėra paprasto recepto. Reikia individualius žmones žinoti.
Manau kad šitokia situacija - kai du žmonės sustoją kaip du ožiai ant tilto ir net nebando suvokti vienas kito poreikių. Abiem atrodo, kad tik jo būdas teisus ir kad tai, ko trūksta kitam - tik nesąmonės. Kažkas turi žengti pirmą žingsnį.
Pagaliau - daryk geras ir malonias smulkmenas. Tiesiog. Kad būtų miela ir jauku, nesiekdamas, kad atlygis už tai būtų seksas. Beje, smulkmenos turi būti malonios JAI. O ne tai, kas manai, kad turėtų būti malonu jai jei tu būtum jos vietoje

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/10/14 07:54:35 07:54:35

O po to - ką gali žinoti, gal ledai ir kažkokios slaptos nuoskaudos ims tirpti. O gal suvoksite, kad esate visiškai skirtingi žmonės, nei buvote prieš 10 metų. Tai, kad esate kitokie nei prieš 10 metų nereiškia, kad negalite mylėti vienas kito.

Buv.Ugnelė

B

190 įrašai

2010/10/14 08:10:13 08:10:13

Pasileidusiai:

matai, o aš niekaip nesuprantu to požiūrio, kodėl seksas turi būti atlygis už smulkmenas, dovanas, dar kažką...
Na taip - smulkmenos, dėmesys augina jausmus. Jausmai kažkada gi buvo kaip suprantu.
Bet kodėl žmogus negali būti mylimas pats kaip yra?
Kodėl pas moterį nėra noro džiaugtis seksu kaip pačia gražiausia dienos dovana? Ar mylėjimasis negali sutaikyti vakare po dar neįsisenėjusių barnių?

nusivylusi vyrais

N

5 įrašai

2010/10/14 08:16:31 08:16:31

Oi, neklausykite jūs tos ištvirkėlės, kuri čia pasileidusią ir svetimų vyrų viliotoją vaizduoja. Jai dar atsirūgs visa tai. Dabar kaip maras išplito virtualus ženotų vyrų seksas su tokiomis, kaip ši pasileidėlė. Ištekėjusios moterys nebežino ką daryti, kad jų teisėtų vyrų seksualūs pokalbiai su kitomis moterimis internetu užima labai aukštą vietą jų gyvenime, o mums tai grynu gryniausia neištikimybė - išdavystė ir santuokos sakramento(įžadų) sulaužymas. Gerai būtų, jei nelikti to prakeikto interneto ir panašių svetainių, kuriose tokios pasileidėlės kaip šita tik ir laukia mūsų vyrų. Savo vyrą užtikau besimasturbuojantį prie kompo va su tokiomis, kaip ši „Pasileidusi“. Žinot, moterys, teisėtų vyrų masturbacija pokalbio metu – dar blogiau. Aš sužinojau, kad mano mylimas vyras nuolat užsiiminėja virtualiu seksu su vienišomis ir ištekėjusiomis moterimis ir pasijutau baisiai įskaudinta, išduota ir pažeminta. Visada stengiausi, kad mano vyras būtų seksualiai patenkintas, bet kur tau, jam mat reikia tuzino paleistuvių. Padaviau skyryboms, nebegaliu. Nereikia, moterys, mus tokių vyrų, nereika, tegu jie eina velniop, te pasikaria su tokios ištvirkėlėmis, kaip šita mūsų DP pasileidėlė. Pragyvensim ir be jų. Vaikus užauginsime pačios.

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/14 08:23:22 08:23:22

Nebuna pas mus jokiu barniu. Namus tvarkom kartu ir vakariene is mano puses buna kartais. Restoranai, smulkmenos, geles, kailiniai, zvaigzdes, sms, remontai taip kaip ji nores ir tt. Pasiuntinukai su gitarom ir gelemis i darba. (kai dirbo). As nezinau ko dar truksta???
Silumos stengiausi kaip ismanau....

senas hrienas

S

540 įrašai

2010/10/14 08:29:24 08:29:24

Pasileidusi: O po to - ką gali žinoti, gal ledai ir kažkokios slaptos nuoskaudos ims tirpti. O gal suvoksite, kad esate visiškai skirtingi žmonės, nei buvote prieš 10 metų. Tai, kad esate kitokie nei prieš 10 metų nereiškia, kad negalite mylėti vienas kito.

Ziurint del ko ta meile atsirado. Trumpiausiai trunka fizine meile.

Buv.Ugnelė

B

190 įrašai

2010/10/14 09:07:29 09:07:29

Svečias: Nebuna pas mus jokiu barniu. Namus tvarkom kartu ir vakariene is mano puses buna kartais. Restoranai, smulkmenos, geles, kailiniai, zvaigzdes, sms, remontai taip kaip ji nores ir tt. Pasiuntinukai su gitarom ir gelemis i darba. (kai dirbo). As nezinau ko dar truksta???
Silumos stengiausi kaip ismanau....

Na ne taip pasakiau. Ne barnių - nesklandumų ar nepasitenkinimo kažkuo...
Jei nuoširdžiai - nesuprantu.
Manau - nemyli, tik patogu kartu? Manau, kad esi tik tas, kuris parneša namo pinigus ir jau jų kiekis meilės ar aistros nebeįžiebs, nes nebėra kur.
O beje - kaip būtų, jei visų tų restoranų ir kailinių nebūtų???

Žinai, kažkodėl kaip patį gražiausią atsiminimą prisimenu pirmąsias bendras meilės naktis šaltame neįrengtame bute ant žemės prieš vienintėlę krosnelę ar dušuose ir jo rankomis padarytą kuklų papuošalą, o ne vėlesnes kur kas prabangesnes dovanas...

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/14 09:26:59 09:26:59

Buv.Ugnelė:
Na ne taip pasakiau. Ne barnių - nesklandumų ar nepasitenkinimo kažkuo...
Jei nuoširdžiai - nesuprantu.
Manau - nemyli, tik patogu kartu? Manau, kad esi tik tas, kuris parneša namo pinigus ir jau jų kiekis meilės ar aistros nebeįžiebs, nes nebėra kur.
O beje - kaip būtų, jei visų tų restoranų ir kailinių nebūtų???

Nezinau kaip ten butu?! tai kaip, legalu tureti meiluze?!
Tiesa, visai pamirsau. Meluoja dauguma vyru, kad jiems reik tik sekso.

Buv.Ugnelė

B

190 įrašai

2010/10/14 09:41:40 09:41:40

Svečias:

Meluoja dauguma vyru, kad jiems reik tik sekso.[/quote]
Esu įsitikinusi, kad meluoja...
Bent man nelabai teko tokių sutikti, kurie prisipažintų, kad jiems reikia tik sekso. Visi labai norėjo būti mylimi ir geidžiami.
Maisto gaminimo ir visokios apšokinėjimo paslaugos tikrai būdavo tolimesniam plane.
O labiausiai bijodavo tapti tais, kurie reikalingi tik pinigus namo parnešti...

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/10/14 09:43:14 09:43:14

Buv.Ugnelė: Pasileidusiai:

matai, o aš niekaip nesuprantu to požiūrio, kodėl seksas turi būti atlygis už smulkmenas, dovanas, dar kažką...
Na taip - smulkmenos, dėmesys augina jausmus. Jausmai kažkada gi buvo kaip suprantu.
Bet kodėl žmogus negali būti mylimas pats kaip yra?
Kodėl pas moterį nėra noro džiaugtis seksu kaip pačia gražiausia dienos dovana? Ar mylėjimasis negali sutaikyti vakare po dar neįsisenėjusių barnių?

Ugnele ir vėl šifruoji kaip tau norisi. Nesakiau gi nieko apie baterinius mainus, kaip tik priešingai. Kalbėjau apie pačios atmosferos kūrimą - žmonėms svarbūs skirtingi dalykai. Man panašu, kad nesusišneka žmonės.
Kad ir tavo pačios ta nupasakota situacija - ir vėl tas vyras lenda. Žinoma kad nemalonu kai lenda, niekam nemalonu jaustis verčiamu daryti ko nenori. Vadinasi neteisingai lenda. Kiekvienas žmogus yra seksualus, tik seksualumas skirtingas.
Ir be abejo, kad noro atrasti nepakanka, reikia ir noro būti atrastam.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume