Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Likimo ironija

Buv.Ugnelė

B

190 įrašai

2010/10/11 20:42:39 20:42:39

Svetlana, ką bendro turi emocionalumas su naivumu ir istorijos grūdu???
Naivios pasakos tinka vaikučiams prieš miegą, o žmonės turi mokytis gerbti vienas kitą ir nebūdami naivūs.

Svetlana

S

980 įrašai

2010/10/12 18:34:17 18:34:17

buv.Ugnelė: Svetlana, ką bendro turi emocionalumas su naivumu ir istorijos grūdu???
Naivios pasakos tinka vaikučiams prieš miegą, o žmonės turi mokytis gerbti vienas kitą ir nebūdami naivūs.

Pasakos visais laikais buvo megstamos ir suaugusiuju,ir pvz. Andersenas rase ne vaikams, o suaugusiems. Emocionalumas labai daznai lydi naivuma. Naivioje istorijoje gali buti pasleptas "grudas" - tai, ka noreta pasakyti is tikruju. Kiekvienas literaturos kurinys turi savo gruda- arba bent privaletu..Vienas kita gerbti turime mokytis visi, naivus irgi, ir ju kelias gali buti toks.

Kaikada

K

298 įrašai

2010/10/13 14:02:28 14:02:28

svetlana:
buv.Ugnelė: Svetlana, ką bendro turi emocionalumas su naivumu ir istorijos grūdu???

Pasakos visais laikais buvo megstamos ir suaugusiuju,ir pvz. Andersenas rase ne vaikams, o suaugusiems. Emocionalumas labai daznai lydi naivuma. Naivioje istorijoje gali buti pasleptas "grudas" - tai, ka noreta pasakyti is tikruju. Kiekvienas literaturos kurinys turi savo gruda- arba bent privaletu..Vienas kita gerbti turime mokytis visi, naivus irgi, ir ju kelias gali buti toks.

Na, jūs ir palyginot literatūriškai gražiai ir orginaliai parašytas Anderseno pasakas su šiuo skaitaliuku. Taip, nesiginčysiu, kūrinėlis turi neblogą mintį, nors ji prieš pateikiant nusaldinta ir nukičinta, bet stilistiškai ir logiškai -tai tiesiog nevykęs kratinys, kurį galėtų dėti į juokų skyrelį. Gerbiant tuos, kurie skaito, gal reikėtų pirmiausiai pasižiūrėti, kad nors elementarių logikos klaidų nebūtų.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/10/13 14:33:40 14:33:40

Blogiausia šioj istorijoj yra tai, kad Saulužė save kankina su visokiais tokiais skaitalais ir, ko gero, tikisi stebuklo, kad vyras su gėlių puokšte grįš namo ir visi gyvens ilgai ir laimingai. Netgi manau, kad tai Saulužės parašyta ta istorija.
Betgi stebuklų nebūna ir kuo greičiau susitaikysi su realia padėtim, tuo anksčiau pradėsi ją spręsti (na nebent patinka išduotos kankinės padėtis).
Norėčiau dar pasakyti, kad nereikėtų kaltinti meilužės-reikia kaltinti vyrą-jis šioj situacijoj kaltas, kad mulkino dvi moteris. Dar klausimas pabaigai-jeigu jūsų vyras, palikęs meilužę, grįžtų namo-ar pasitikėtumėte juo pilnai?

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/13 16:08:49 16:08:49

Kodėl dvi? Aš mulkinu tris ir nieko, gerai gaunasi. Santuoka neperspektyvu, nemadinga, nešiuolaikiška, Vot ką aš jums pasakysiu.

Kaikada

K

298 įrašai

2010/10/13 16:37:45 16:37:45

Svečias: Kodėl dvi? Aš mulkinu tris ir nieko, gerai gaunasi. Santuoka neperspektyvu, nemadinga, nešiuolaikiška, Vot ką aš jums pasakysiu.

Jei tai bandymas pajuokauti, tai nė kiek ne šmaikštus. Jei tai realybė, tai ji liūdna labai pačiam, nes taip elgtis ir tuo džiaugtis gali tik visiškai tuščias žmogus. Gaila man jūsų...(net "jūsų" nesinorėjo rašyti)

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/13 17:33:51 17:33:51

Kaikada:
Svečias: Kodėl dvi? Aš mulkinu tris ir nieko, gerai gaunasi. Santuoka neperspektyvu, nemadinga, nešiuolaikiška, Vot ką aš jums pasakysiu.

Jei tai bandymas pajuokauti, tai nė kiek ne šmaikštus. Jei tai realybė, tai ji liūdna labai pačiam, nes taip elgtis ir tuo džiaugtis gali tik visiškai tuščias žmogus. Gaila man jūsų...(net "jūsų" nesinorėjo rašyti)

gal tamsta nori buti 1/4 mano pupyciu?

fantazija

F

59 įrašai

2010/10/13 17:59:43 17:59:43

as tikiu santuoka. Pasakiau tai garsiai ir pati patikejau:)

Kaikada

K

298 įrašai

2010/10/13 18:05:37 18:05:37

Svečias:
Kaikada:

gal tamsta nori buti 1/4 mano pupyciu?

Ačiū, ne. Būtų labai nuobodu su tuščiu žmogumi (jeigu ne tuščiu, tai išverstskūriu)

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/13 18:44:42 18:44:42

Jeigu turiu tris pupytes - tai jau aš tuščias, ania? Na ne, pupytės, deja, taip nemano. Tiesa, viena ištekėjusi ir gan neprasta.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume