2010/10/24 18:39:07 18:39:07
Mano istorija gali tapti geda man ir vyrui, kuri myliu.Jis kviecia mane kartu su juo gyventi, sako kad myli.Atrodytu jokiu kliuciu nera. Tik va...jis niekur nedirba, tik atsitiktiniai uzdarbeliai,saviems.Jis nori kad nesciau uzdarbi i bendra izda, o kad to izdo kaip ir nera.Klausiau jo kiek man kainuos pragyvenimas pas ji, nes turiu vaika paaugli is pirmos santuokos ir negaliu jo neremti finansiskai. Atsakymo is jo nesulaukiu, tik jis vis sako kad tarp mylinciu zmoniu negali buti jokiu piniginiu isskaiciavimu, viskas priklauso abiems, o jis turi buta.Panasu jis nori kad gyvenciau pas ji ir apmokeciau buta, maista.Nsgi jam yra neimanoma dirbti uz minimuma.Kokia cia meile is jo puses? O jis irodineja kad is mano puses nera meiles.Nesuprantu jau:kas cia yra kas? Vyrai, kokiu jums moteru reikia - kad jus islaikytu?Ar as klystu?
2010/10/24 18:46:58 18:46:58
Taip, ponia, esu giliai isitikinusi, kad Tamstos atveju Jus savo ,,mylimajam'' reikalinga ji islaikyti. Duok Dieve, kad as klysciau... Siulau negyventi kartu, kol neatsistos ant koju finansiskai bent jau kad tarp Jusu butu lygybe.
2010/10/24 18:50:02 18:50:02
Kreipimasis i dauguma tau nieko neduos. Atsakymai bus verti tik laika uzmusineti juos skaitant. Nuosirdumas prarado bet kokia verte. O kas is vis turi verte santykiuose?
Turi atsakyma kuo puikiausia savo rasytame poste. Tu eisi pas ji gyventi , tapsi dalimi jo buto Ir ka ? Tu dalis . daiktas ar moteris ? Kuri turi buti mylima?
O ko iesko cia vyrai as nezinau , bet zinau ko noriu as , ir jau turiu pakankamai aiskia nuomone per ta laika kol cia esu, ko nori motriskos
2010/10/24 18:56:37 18:56:37
Ir ko tos moteriskos nori, Broniau, ka tu supratai?
2010/10/24 19:00:04 19:00:04
tuomet gal galetumet pasidalinti -ta savo nuomone....apie moteriskes....idomu
Pasileidusi_
P
106 įrašai
2010/10/24 19:06:16 19:06:16
Tokiais atvejais reikia klausyti tik savo nuojautos.
O tavo nuojauta ne kužda, o tiesiog rėkia cypia - NEPRASIDĖK SU JUO.
Ir nesupratau tos dalies - Turi vaiką paauglį. Paaugliai ir net studentai paprastai ne remiami, o IŠLAIKOMI tėvų. Jis juk meilės vardan nesiūlo tau ir tavo vaikui perrašyti buto. Kur tame bendrame ižde vieta tavo vaikui?
Pinigai nesvarbu tik tuomet, kai jų - perteklius
2010/10/24 19:11:33 19:11:33
Taigi aš Bronius ! Mano postai tik antipatija kelia. Visiškas nesamones rašau , bjaurasti lieju. Jųs ką , neskaitėt ?
Nuo kada mano nuomonė turi kažkokią vertę ?
Nejuokinkit svečiai ir viešnios
2010/10/24 19:12:41 19:12:41
Pasileidusi_: Tokiais atvejais reikia klausyti tik savo nuojautos.
O tavo nuojauta ne kužda, o tiesiog rėkia cypia - NEPRASIDĖK SU JUO.
Ir nesupratau tos dalies - Turi vaiką paauglį. Paaugliai ir net studentai paprastai ne remiami, o IŠLAIKOMI tėvų. Jis juk meilės vardan nesiūlo tau ir tavo vaikui perrašyti buto. Kur tame bendrame ižde vieta tavo vaikui?
Pinigai nesvarbu tik tuomet, kai jų - perteklius
As ir norejau pasakyti, kad turiu islaikyti vaika, ta ir darau.Draugas gi teigia kad 16-metis jau pats gali uzsidirbti metes mokykla.Man tai atrodo ziauru ir nesuprantama. mano sunui buto nereikia, turi jam palikta seneliu.O mano draugo butas dar nepadalintas su jo buv.zmona,tad perrasyti man nera ka, o as ir nesiekiu to, man pakaktu lygybes islaidose.Bet jus teisi:nuojauta cypia:as taip nedarysiu!Bet vis dar ji myliu ir nesuprantu uz ka. Tikrai gal meile nepriklauso nuo turimu pinigu...
2010/10/24 19:14:21 19:14:21
ko cia putiesi? taves moterys nuosirdziai klausia tavo nuomones tai ir atsakyk normaliai. Tau ka - demesio trukumas, kad cia issidirbineji?
2010/10/24 19:15:00 19:15:00
Svečias: ko cia putiesi? taves moterys nuosirdziai klausia tavo nuomones tai ir atsakyk normaliai. Tau ka - demesio trukumas, kad cia issidirbineji?
Cia Broniui buvo skirta
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume