Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → vyrai, ar jus ieskote pasiturinciu moteru

vyrai, ar jus ieskote pasiturinciu moteru

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/24 19:20:01 19:20:01

geda:
Pasileidusi_: Tokiais atvejais reikia klausyti tik savo nuojautos.
O tavo nuojauta ne kužda, o tiesiog rėkia cypia - NEPRASIDĖK SU JUO.

Ir nesupratau tos dalies - Turi vaiką paauglį. Paaugliai ir net studentai paprastai ne remiami, o IŠLAIKOMI tėvų. Jis juk meilės vardan nesiūlo tau ir tavo vaikui perrašyti buto. Kur tame bendrame ižde vieta tavo vaikui?
Pinigai nesvarbu tik tuomet, kai jų - perteklius

As ir norejau pasakyti, kad turiu islaikyti vaika, ta ir darau.Draugas gi teigia kad 16-metis jau pats gali uzsidirbti metes mokykla.Man tai atrodo ziauru ir nesuprantama. mano sunui buto nereikia, turi jam palikta seneliu.O mano draugo butas dar nepadalintas su jo buv.zmona,tad perrasyti man nera ka, o as ir nesiekiu to, man pakaktu lygybes islaidose.Bet jus teisi:nuojauta cypia:as taip nedarysiu!Bet vis dar ji myliu ir nesuprantu uz ka. Tikrai gal meile nepriklauso nuo turimu pinigu...

O Jezau! Moteriske, ar prota pametei? Motinos pareiga visu pirma savo vaikais pasirupinti, o paskui jau bedarbiais draugais. Jei jis siulo tavo vaikui mesti mokslus 16 metu ir eiti uzsidirbti, pats finansu neturedamas, tik bek nuo jo kuo greiciau. Nes jis tikrai ne tau gero linki, o bando savo padeti pagerinti tavo finansu saskaita. Atsipeikek, kol nevelu!

Svetlana

S

980 įrašai

2010/10/24 19:24:44 19:24:44

Jau tas Bronius..isties.Jei galite patyleti - geriau patyleti:).nes atsakymo rislaus jusu kaip ir nera.
Mano nuomone cia mazai meiles, o daug isskaiciavimo is jo puses, Geda.

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/24 19:25:17 19:25:17

geda:
Pasileidusi_: Tokiais atvejais reikia klausyti tik savo nuojautos.
O tavo nuojauta ne kužda, o tiesiog rėkia cypia - NEPRASIDĖK SU JUO.

Ir nesupratau tos dalies - Turi vaiką paauglį. Paaugliai ir net studentai paprastai ne remiami, o IŠLAIKOMI tėvų. Jis juk meilės vardan nesiūlo tau ir tavo vaikui perrašyti buto. Kur tame bendrame ižde vieta tavo vaikui?
Pinigai nesvarbu tik tuomet, kai jų - perteklius

As ir norejau pasakyti, kad turiu islaikyti vaika, ta ir darau.Draugas gi teigia kad 16-metis jau pats gali uzsidirbti metes mokykla.Man tai atrodo ziauru ir nesuprantama. mano sunui buto nereikia, turi jam palikta seneliu.O mano draugo butas dar nepadalintas su jo buv.zmona,tad perrasyti man nera ka, o as ir nesiekiu to, man pakaktu lygybes islaidose.Bet jus teisi:nuojauta cypia:as taip nedarysiu!Bet vis dar ji myliu ir nesuprantu uz ka. Tikrai gal meile nepriklauso nuo turimu pinigu...

tai ir mylek negyvendama pas ji. tegul tas saunuolis tavim rupinasi ir vedasi tave visur, juk jo meile beribe

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/24 19:34:17 19:34:17

Aš ieškau tik turtingos. Kuri čia turtinga, duokite telefono numerį, paskambinsiu.

Kaikada

K

298 įrašai

2010/10/24 19:44:33 19:44:33

Galiu suteikti padorų gyvenamą būstą, išlaikymą už smulkius namų remonto darbus. Retkarčiais ir į kavinę nusivesčiau. Tiks? Ai, dar velnias nematė, aprengsiu, kad padoriai atrodytum

Jei tikrai tokį skelbimą įdėčiau su numeriuku, manau, norinčių to (tik ne manęs), tikrai atsirastų, todėl ir nesakau niekam nei apie uždarbį, nei apie tai, kaip gyvenu

Kai kurie vyrai to tik ir ieško Kaip kai kurios moterys taip pat

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/24 19:50:32 19:50:32

Kaikada: Galiu suteikti padorų gyvenamą būstą, išlaikymą už smulkius namų remonto darbus. Retkarčiais ir į kavinę nusivesčiau. Tiks? Ai, dar velnias nematė, aprengsiu, kad padoriai atrodytum
Jei tikrai tokį skelbimą įdėčiau su numeriuku, manau, norinčių to (tik ne manęs), tikrai atsirastų, todėl ir nesakau niekam nei apie uždarbį, nei apie tai, kaip gyvenu
Kai kurie vyrai to tik ir ieško Kaip kai kurios moterys taip pat

labai gerai pastebėjai kad kai kurie ir kai kurios net keista,nes pakaicius foruma atrodo kad visi ir visos

Bronius..

B

190 įrašai

2010/10/24 20:17:55 20:17:55

Svečias: ko cia putiesi? taves moterys nuosirdziai klausia tavo nuomones tai ir atsakyk normaliai. Tau ka - demesio trukumas, kad cia issidirbineji?

Taip, trūksta. Nesėdėčiau čia ir meškerės nelaikyčiau užmerkes, jei ta, kuria savo aplinkiniams, su pasididžiavimu galėčiau sakyti ; Tai Ji !
Leistu man tai sakyti. Butu šalia. Leistu svajoti. O žinojimas ko moterys nori, man to nesuteikia.

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/24 20:23:19 20:23:19

o tai kiek laiko tu vienas, kad toks nelaimingas?man nelabai tikisi kad normalus vyras cia nieko rsti negali, kur simtai tukstanciai moteru prisiregstrave.

Bronius..

B

190 įrašai

2010/10/24 20:41:19 20:41:19

Isiveliau i diskusija su sveciu

Nuojauta kuzda, kad labai jau artimai pazystu
Nelaimingas ? as kaip tik nenoriu toks palikti vel . Laimingesnis vien del to, kad bus salia ? O kaip tie virptelejimai, dusavimai ? Vien mintis , kad tas zmogus vakare pasitiks santehnika savo harizma nupus visas darbo dienos (dulkes, nepasakyciau) sukeltu tikra sypsena!
Kur noras dziuginti savo darbais? (kad ir su sudais dirbant) . Kur pastangos siekiant pilnatves kiek finansines (siekiant vyriausiojo sudvezio pareigu) tiek ir dvasines? Tai cia anot taves svarbu paimti tai kas siuloma ar prieinama ir dziaugtis tuom? Pasirinkimas , tukstanciai

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/24 20:49:36 20:49:36

nu su moterim tu finansines pilnatves nelabai pasieksi, greiciau finansini kracha... Ir nenusipigink iki sudvezio pareigu Ech Broniau, kad taip man tave....

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume