2010/08/04 13:07:58 13:07:58
O aš manau, kad žmogus turi būti laisvas pirmiausia. Laisvas ta prasme, kad būtų pajėgus rinktis, daryti pasirinkimus, apsisprendimus. Būti laisvu suprantu blaiviai mąstančiu, neįsimylėjusiu, neįsitraukusiu į priklausomybes ir t.t. - esu laisva iki to momento kol galiu kontroliuoti situaciją, matyti ją iš šalies.
Paprastai intymumas pririša prie kito - esi emocinėje priklausomybėje ir nebegali būti laisvas pasirinkimose (elementari psichologija). Ypač tai aktualu normalioms, sveikoms moterims. Aš branginu savo laisvę tam, kad būčiau pajėgi blaiviai rinktis ir neįpulčiau į nesąmoningus santykius, kurie griautų mano gyvenimą. Ačiū, jau daugiau nebereikia ))
2010/08/04 13:22:21 13:22:21
Moteris_Ji:
Paprastai intymumas pririša prie kito - esi emocinėje priklausomybėje ir nebegali būti laisvas pasirinkimose (elementari psichologija). Ypač tai aktualu normalioms, sveikoms moterims. Aš branginu savo laisvę tam, kad būčiau pajėgi blaiviai rinktis ir neįpulčiau į nesąmoningus santykius, kurie griautų mano gyvenimą. Ačiū, jau daugiau nebereikia ))
Gal, būtent to per klaidas ir reikia išmokti? Nors...būti su žmogumi ir būti visiškai emociškai nepriklausoma? kas čia per santykiai tokie?
2010/08/04 13:31:16 13:31:16
Kalbu apie pasirinkimą tinkamo partnerio. Gal ir reikėtų daugiau pralėsti sampratą laisvės ir pasirinkimo, bet nemanau, kad čia vieta.
2010/08/04 14:01:44 14:01:44
[u:1i4rgzfm]svečiui.[/u:1i4rgzfm] nu nepažįstu jo, kam ta ironija, tiesiog raminu žmogų
2010/08/04 17:35:44 17:35:44
Kaikada: Manau, kad autorius neturėjo galvoje aplamai netinkamų žmonių
Bet tikrai gali būti, kad vienas žmogus netinka kitam. O klaidos gyvenime pasirenkant netinkamą sau būna. Arba mums reikia išmokti būti tinkamu kitam...Per klaidas, nes klysti žmogiška...
Nereiketu labai liudeti. Nes nieko pastovaus siame pasaulyje nera. Turbut ir problemos tos kyla del to, kad mes norim amzinai...bet visada ateina pavasaris, tik ne visi tai pastebi.
2010/08/05 03:57:36 03:57:36
Zmones sako,kad laikas - geriausias gydytojas.Kokie zmones?Apie ka jie kalba?Kai kurie gyvenime patirti jausmai isiraso neistrinamu rasalu ir daugiu daugiausia gali tiketis,kad metams begant tas rasalas truputi nublanks...
2010/08/05 08:19:10 08:19:10
svete: Nebuna vien tik praradimai, kazka ir gavot per tuos 6 metus.Nezinau kaip atsitiest, pati praradau 4 metus paskyrus kvailiui. Gal reiktu neapsiribot vienu...
Arba kaip tik apsiriboti vienu kvailiu ir atidziau rinktis kita gyvenimo partneri.
2010/08/05 14:32:21 14:32:21
Naujokeee: Mane paliko... PUSE METU VERKIAU, DABAR BANDAU ATSITIESTI. SESI METAI KAIP I UZPAKALI. Kai pagalvojju, tiek daug svarbiu man dalyku paaukojau del jo - draugu isleistuvves, gimtadieniai, siaip kasdieniai pasisedejimai, gerbejai, hobis. Likau prie tuscios geldos. Prisiregistravau cia, bet dar labai nedrasiai, nelabai moku viskuo cia naudotis.... Kaip atsitiesti?
Ikalk ir bus gerai.
2010/08/09 12:28:22 12:28:22
Ir gerai, kad tik 6 metai į užpakalį, būtų baisiau jei 30 ten sukišt galėtum Tam kartui tikrai padės alkoholis, tik su tuo atsargiai reik, kad netaptų priklausomybe... O šiaip verk, kol verkiasi - po to pati pamatysi, kad vis rečiau tai darai Padeda naujos pažintys, nauji užsiėmimai - tik neužsidaryk ir negailėk savęs, ne tau vienai 6metai į užpakalį
2010/10/22 19:47:09 19:47:09
malvina0120: Ir gerai, kad tik 6 metai į užpakalį, būtų baisiau jei 30 ten sukišt galėtum Tam kartui tikrai padės alkoholis, tik su tuo atsargiai reik, kad netaptų priklausomybe... O šiaip verk, kol verkiasi - po to pati pamatysi, kad vis rečiau tai darai Padeda naujos pažintys, nauji užsiėmimai - tik neužsidaryk ir negailėk savęs, ne tau vienai 6metai į užpakalį
reiskia as pavelavau sukysau i ta VIETA visu 20 metu...bet nieko jau pasveikau....taip sakant sveika islindus...
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume