Naujokeee: Mane paliko... PUSE METU VERKIAU, DABAR BANDAU ATSITIESTI. SESI METAI KAIP I UZPAKALI. Kai pagalvojju, tiek daug svarbiu man dalyku paaukojau del jo - draugu isleistuvves, gimtadieniai, siaip kasdieniai pasisedejimai, gerbejai, hobis. Likau prie tuscios geldos. Prisiregistravau cia, bet dar labai nedrasiai, nelabai moku viskuo cia naudotis.... Kaip atsitiesti?
Visų pirma elgėtės per tuos šešis metus taip, kaip sugebėjote elgtis, jei būtų kitaip - kitaip ir elgtumėtės. Kam dabar save kaltinti? Džiaukitės, kad pasibaigė košmaru virtę santykiai, pagaliau išlipote ir pradėjote naują savo gyvenimo etapą. Šeši metai buvo skirti augti, suprasti, išmokti kažką. Po išsiskyrimo natūralu, kad sunku. Man, pavyzdžiui, prireikė 5 metų atsitiesti (normaliai periodas truknka 3-5 metus priklauso nuo daugelio aplinkybių. Paskaitykite apie išsiskyrimo periodą daugiau).
Linkiu neskubėti, nekartoti klaidų ir nepulti neapdairiai į naujas pažintis. Yra tikimybė, kad jei neišbūsite išsiskyrimo periodo kartosite tas pačias klaidas. Sėkmės.