Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Gresia skyrybom

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/24 12:44:56 12:44:56

Ar cia tycia kas issidirbineja-nebutas istorijas kuria, ar tas Darius tikrai toks durnas?

Darius12

D

9 įrašai

2010/05/24 13:06:15 13:06:15

Pala pala o kur tas durnumas?Ir tu kaip ji durnium isvadino, liepe net i ziegzdrius vaziuoti gydytis. Man ji protinga jai nevaziuoja stogas, o man is meiles stogas gal ir pavaziavo ir tik per ja.

Svetė

S

256 įrašai

2010/05/24 14:02:36 14:02:36

Nepyk Dariau12 , bet turbut isisdirbineji cia rasydamas. Durnizmas kazkoks. Jei tai nors dalis tiesos, tegu ta moteriske tik dumia toliau nuo taves ir tavo Adamsu seimyneles. Normalus vyras neleistu savo tevui izeidineti savo moters, kuria myli. Neuzkinistu jos su seimyneles aiskinimais, ir is vis neisileistu ju i savo gyvenima. Gal tau netycia bambagysles nenukirpo?

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/26 06:42:06 06:42:06

Darius12: Nejau jei sunku suprasti, kad as norejau ir noriu jai tik gero. Visa savaitgali prageriau. Nezinau ka dabar dayti, nejau ja praradau.

34, bet dar nesubrendote.. kaip gaila jūsų. O dar rašote, kad pragėrėte... Ar tikrai manote, kad gėrimas yra problemų sprendimas?????????????? Tokį vyrą tuojau pat mesčiau, jei tik sužinočiau, kad jis alkoholiu bando spręsti problemas. O jūs dar ir rankomis sprendžiat. Gal nueikite pas psichologą ar pas kokį protingą žmogų pasikalbėti?

Svečias:
Na, trūko moteriai kantrybė. Pagaliau susitvarkys gyvenimą. Kiekvienam reikia rinktis pagal save - kam gražiai, išsilavinusiai, rūpestingai moteriai vyras, kuris dar nuo savo šeimos ir mamos papo neatitrūkęs, ir dar ranką drįsta pakelti prieš žmoną. Seniai reikėjo mesti tokį ''vyrą''.

Žiauri tiesa Nebent ji vyru rūpinasi kaip savo vaiku....

netiketa

N

68 įrašai

2010/05/26 13:08:52 13:08:52

tai musa,tai nuzudyt nori,tai gero linki,kokio cia serialo serija? o jei rimtai,tai saunuole zmona,kad pabego,gerai,kad dar vaiku nesusilauket. absurdas kazkoks

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/26 16:02:14 16:02:14

Darius12: Pala pala o kur tas durnumas?Ir tu kaip ji durnium isvadino, liepe net i ziegzdrius vaziuoti gydytis. Man ji protinga jai nevaziuoja stogas, o man is meiles stogas gal ir pavaziavo ir tik per ja.

Žinok Žiegždriai tam ir yra, kad padėti tiem, kam stogas nuvažiavo.

nes jei tu moteriškei prieš nosį kumščiu mojuoji, kad net policiją reikai kviesti, grąsini nužudyti - tai tikrai turi bėdų ir tau reikia pagalbos.
Ne šitai, tai kitai po to grasinsi.

xxx

X

308 įrašai

2010/05/26 20:37:32 20:37:32

as asmeniskai sitais klausimais patarimų negaliu duot nes nemano tai gyvenimas o jūsų, svetimų gyvenimų negyvenu jai as daryciau vienaip ar kitaip vadinasi tai daryciau as sau ir tai būtų mano sprendimas o po kitų apatinius nesiknaisioju neklausinek patarimų o daryk pats kaip galvoji kaip pasidarysi taip ir turėsi kad ir siame konkreciame atvejyje.supratai tu riu savo nuomone bet taikau tik sau ne kitiems.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume