Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Gresia skyrybom

Darius12

D

9 įrašai

2010/05/12 12:09:06 12:09:06

Sveiki,
Mano seimoje tvyro juoda itampa, del skyrybu. Mes su zmona vede antri metai, bet kuo toliau, tuo blogiau.Viskas vyksta todel, kad as negaliu atsiriboti nuo savo tevu, brolio ir jo seimos. Man jie yra brangiausi, as jais pasitikiu, man viskas idomu kaip jiems sekasi, kas vyksta pas juos. As myliu zmona, manau ji gera, daug dirba, o ir uzdirba, gamina maista, ir net labai skaniai, tvarko kambarius ir dar turi laiko apie save ir mane pasokineti. Yra grazi. Bet kai nuvaziuoju pas savo seima, gryztu piktas ir pradedu jai priekaistauti, ji tada puola ir mane, ir mano seima. O man skaudu, kad mano seima ji puola. Buvau net du kartus iki mustyniu priejes. Bet iskviete policija, tai issigandau ir tuo viskas baigesi.Ji su mano tevais pradzioje bande bendrauti, bet man vis buvo blogai, o ir tevai su gimyne, vis aiskino, kad ji netokia kaip turi buti,kad ji ne taip bendrauja. Dar metus laiko stengesi man ir jiems itikti, bet dabar jau pasake, kad nenori ju net matyti, kadangi mano tevas atvaziavo ir ja isvadino visokiais zodziais, ir dar liepe skirtis.Tai buvo paskutinis lasas ir zmona padejo taska. O kadangi man jie yra viskas, as negaliu be ju, ir suprantu, kad zmona jiems tikrai niekada neatleis, nes per daug jie ja iskaudino, pazemino. Patarkit ka daryti?Skirtis as bijau, labiau nei mirties.

Taskas

T

207 įrašai

2010/05/12 15:15:29 15:15:29

Atsitrauk nuo motinos sijono, ir siaip gimines ir buk su zmona, nes tai yra tavo naujoji seima. Tavo zmona yra teisi o tu esi... ( nesikeiksiu viesai ) . Ir siaip keistai skamba tas pasakymas , kad jie yra brangiausi, o va zmonai apibudinti jau ieskai epitetu. Manai ji yra gera ir t.t. Jei pasirinkai sia moteri sau i zmonas tai turi artimiesiams ir grieztai pasakyti, jog tai yra tavo gyvenimas ir tavo pasirinkimas ir jie privalo ji gerbti. As dar prideciau jog kitu atveju nematys taves. Pasirink prioretus kurie tau svarbiausi. Dabartine seima ir nepatenkinti artimieji, arba tu neturi seimos, ieskai kitos zmonos ir yra patenkinti tavo artimieji. Kuriame variante tu busi laimingesnis? Ar esi tikras jog kita zmona itiks jiems? Zmogau gyvenk savo gyvenima, uzsibresk tikslus ir norus ko tu is tiesu nori ir siek ju. O dabar esi tik uz siulu tampoma marionete. Ir siaip gyvulys jei zmona musi.

Piktas as sendien

Darius12

D

9 įrašai

2010/05/12 19:42:04 19:42:04

As negaliu tevams kazka sakyti pries, o tuo labiau nesilankyti pas juos, nes as juos gerbiu.Nors zmona pyko, kad to nepadarau, tai sake jog butu jiems pamoka ir dar ji man prikysa, kad tevai manimi nesirupino vaikysteje, nes jiems nebuvo galimybes mane auginti (nebuvo namie vietos dviem vaikams), tai augau savaitiniam darzelyje. Bet as zmona myliu labai, ir daug kur pasikeiciau, bet cia negaliu.

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/05/12 19:47:02 19:47:02

Mušti žmoną prie policijos bijo...

o ką čia bepridursi... manau tamstos tėvelis, nors tikriausiai turėjo visiškai ką kitą galvoje, yra absoliučiai teisus - skirtis su jumis žmonai senai reikėjo..

G_G

G

21 įrašai

2010/05/13 05:42:57 05:42:57

Darius12: Sveiki,
. Man jie yra brangiausi, as jais pasitikiu, man viskas idomu kaip jiems sekasi, kas vyksta pas juos. As myliu zmona, manau ji gera, daug dirba, o ir uzdirba, gamina maista, ir net labai skaniai, tvarko kambarius ir dar turi laiko apie save ir mane pasokineti. Yra grazi. Bet kai nuvaziuoju pas savo seima, gryztu piktas ir pradedu jai priekaistauti, ji tada puola ir mane, ir mano seima. .

Myli šeimą, myli žmoną... Tai kodėl iš brangiausių žmonių grįžti piktas ir už ką žmonai tuomet priekaištauji? Pagalvok, ant ko pyksti... Kažkaip atrodo, kad labai susipainiojęs viduj esi...

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/13 05:57:45 05:57:45

Netikes vyras esi ir tiek. Jei zmona nuo taves pabegs, bus saunuole. Kam reikalingas jos negerbiantis, nevertinantis, bambantis, priekaistaujantis ir dar agresyvus vyras?

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2010/05/13 06:10:22 06:10:22

Taskas: Atsitrauk nuo motinos sijono, ir siaip gimines ir buk su zmona, nes tai yra tavo naujoji seima. Tavo zmona yra teisi o tu esi... ( nesikeiksiu viesai ) . Ir siaip keistai skamba tas pasakymas , kad jie yra brangiausi, o va zmonai apibudinti jau ieskai epitetu. Manai ji yra gera ir t.t. Jei pasirinkai sia moteri sau i zmonas tai turi artimiesiams ir grieztai pasakyti, jog tai yra tavo gyvenimas ir tavo pasirinkimas ir jie privalo ji gerbti. As dar prideciau jog kitu atveju nematys taves. Pasirink prioretus kurie tau svarbiausi. Dabartine seima ir nepatenkinti artimieji, arba tu neturi seimos, ieskai kitos zmonos ir yra patenkinti tavo artimieji. Kuriame variante tu busi laimingesnis? Ar esi tikras jog kita zmona itiks jiems? Zmogau gyvenk savo gyvenima, uzsibresk tikslus ir norus ko tu is tiesu nori ir siek ju. O dabar esi tik uz siulu tampoma marionete. Ir siaip gyvulys jei zmona musi.

Piktas as sendien

Manyčiau geriau būtų tokių dalykų nepatarinėti, nes dar ims ir bandys įgyvendinti. Visiems bus geriau skirtis. Lai moteriškė negaišta laiko tokiems...

trikapeikis intelektualas

T

327 įrašai

2010/05/13 08:10:27 08:10:27

Ismete is namu kaip koki suniuka, nes namuose nebuvo vietos. Gyveno ten, kur paprastai ismokstama visko. Po to atsiranda* "tevas" su visom "giminem" ir mokina kaip gyventi.

Isvadina, grasina smurtu po to nustebes klausia ka daryti?!

Kazkodel ir tavo "gerbiu" kelia abejoniu. Gal nesugebi be ju?! ar tevo bijai?
Manau cia patarimai nieko nebepades.
Ps Posta rasau tik del to, kad atkreipti mamyciu ir teveliu demesi, i savo vaiku "auklejima", Kad nenutiktu taip kaip cia.

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/13 15:22:22 15:22:22

Siaip rimtai, seima cia ziauriai pasielge. Mazu maziausiai nemiela. Jums reikia neakcentuoti paties konflikto ir ieskoti bendro sprendimo - kad saugoti bendravima su seima, bet ir su zmona, jei ja myli... Gal kai skiri laika pirmai seimai, zmona gali rasti koki kita uzsiemima - drauges, sachmatu klubas ir t.t. O seimai irgi pasakyk kaip jauties, kad cia perlenke lazda kaip reta. Nes berods "ant galvos uzlipo"...
Uzjauciu del tokios situacijos...

Darius12

D

9 įrašai

2010/05/14 05:39:48 05:39:48

O kaip galima spresti ta situacija? Kad dabar kai pabandau su ja kalbeti, ji tik nusijuokia ir sako ne jau blogai, turi ka ir norejai tureti. Ir kalba buna baigta, jei ka dar pasakau is karto blogai skiriames. As zinau ji tvirta, jei kam ryztasi tai tada taskas.Manau tik laiko klausimas.Da ir vakar pabandziau negryzti namo ir ka? jai visai vienodai.O anksciau prasydavo, baik, nedaryk taip nereikia

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume