Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → Noriu, kad mane paliktum

Noriu, kad mane paliktum

Vandenėė

V

37 įrašai

2010/06/20 08:45:26 08:45:26

Buvau ir as tokioj situacijoj- kai zmogus 1,5 metu neapsisprende, ar reikia jam manes, ar ne...Labai smarkiai prisikentejau, tai iseidavo, tai pareidavo, siusdavo slykscias zinutes, tai vel vos ne eiles kurdavo...kas skaudziausia, kad juo patikedavau, priimdavau, o po neilgo laiko tekdavo vel nusivilti.Galu gale padejau taska, kai po ilgiausio maldavimo priemiau, nusprendusi, kad tai jau tikrai pats paskutinis paskutiniausias kartas, o jis na gal po3 dienu pasake, kad reiketu jam pagalvoti ir pagyventi atskirai.Tada supratau, kad kelio atgal nebera, ir tai buvo pats protingiausias sprendimas padeti tokiems santykiams taska.Ir patariu kitom moterim, nesileiskite manipulioujamos, tai veda tik i aklaviete, santykiai be ateities.

x,x,x

X

476 įrašai

2010/06/21 22:23:52 22:23:52

Vandenėė: Buvau ir as tokioj situacijoj- kai zmogus 1,5 metu neapsisprende, ar reikia jam manes, ar ne...Labai smarkiai prisikentejau, tai iseidavo, tai pareidavo, siusdavo slykscias zinutes, tai vel vos ne eiles kurdavo...kas skaudziausia, kad juo patikedavau, priimdavau, o po neilgo laiko tekdavo vel nusivilti.Galu gale padejau taska, kai po ilgiausio maldavimo priemiau, nusprendusi, kad tai jau tikrai pats paskutinis paskutiniausias kartas, o jis na gal po3 dienu pasake, kad reiketu jam pagalvoti ir pagyventi atskirai.Tada supratau, kad kelio atgal nebera, ir tai buvo pats protingiausias sprendimas padeti tokiems santykiams taska.Ir patariu kitom moterim, nesileiskite manipulioujamos, tai veda tik i aklaviete, santykiai be ateities.

Jo net taip buna aisku tas vyrukas ko gero nėra emociskai stabilus bet ir pati juk dareio ta patį ar ne tai priimdavai tai jis vel pabegdavo va sitoj vietoj jai pagalvojus tai isejai ir viso.

a...a

A

14 įrašai

2010/10/23 18:35:42 18:35:42

Vandenėė: Buvau ir as tokioj situacijoj- kai zmogus 1,5 metu neapsisprende, ar reikia jam manes, ar ne...Labai smarkiai prisikentejau, tai iseidavo, tai pareidavo, siusdavo slykscias zinutes, tai vel vos ne eiles kurdavo...kas skaudziausia, kad juo patikedavau, priimdavau, o po neilgo laiko tekdavo vel nusivilti.Galu gale padejau taska, kai po ilgiausio maldavimo priemiau, nusprendusi, kad tai jau tikrai pats paskutinis paskutiniausias kartas, o jis na gal po3 dienu pasake, kad reiketu jam pagalvoti ir pagyventi atskirai.Tada supratau, kad kelio atgal nebera, ir tai buvo pats protingiausias sprendimas padeti tokiems santykiams taska.Ir patariu kitom moterim, nesileiskite manipulioujamos, tai veda tik i aklaviete, santykiai be ateities.

skaitau ir negaliu patiketi....as galvojau kad taip buvo tik pas mane,pasirodo kiek daug panasumu ...matyt tai toks vyru typas

zyzuole

Z

16 įrašai

2010/10/24 09:25:01 09:25:01

Nusivylusi vyrais: Ką jūs galvojate apie vyrus, kurie tampo už virvučių? Sakosi kad nori palikti, bet negali. Ar ba teisinasi, kad nežino, ką jaučia. Nepaleidžia jūsų ir duoda erdvės puoselėti kvailas viltis.. Dažniausiai jie savo elgesiu bando priversti juos palikti ir nori atsikratyti tos palikimo atsakomybės...

Pačios leidžiatės, kad su jumis taip elgtusi

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/24 15:09:34 15:09:34

nu bet ir moteru be savigarbos buna.... po pirmos tokios zinutes reikejo nutraukti santykius.Kaip leidziate kad su jumis elgtusi, taip ir eliasi ir ner ko cia skustis.Pacios durnos ir tiek

Vandenėė

V

37 įrašai

2010/10/25 14:45:07 14:45:07

na nesutinku, kad esu be savigarbos, bet kad truksta kategoriskumo, ryzto, pripazystu.Paprasciausiai buvo gyvenime tokia situacija, kai vietoj ne sakiau taip...nors puikiai zinojau, kad zmogus nepasikeis, kad jis ir toliau lakstys, ir zemins, ji priimdavau, pati saves nsuprasdama, kodel. Budavo gaila jo pastangu, gaila ziureti i vyriskas asaras, kai suprasdavau, kaip jam nesiseka,nenorejau buti dar viena jo nesekme...tik kai viskas baigesi, tada suprtau, kokie sunkus panciai nuo manes nukrito, ir kaip pagaliau man pasiseke, kai jo nebera salia, ir nebera to netikrumo ir nezinomybes jausmo. Kas tai patyre, supras, na o kas nepatyre, nelinkeciau, geriau jau bendrauti saziningai- nepatinka, - viso gero, tu ne mano, as ne tavo ir ieskom to "savo" zmogaus.Beje, visom moterim linkeciau neprarasti vilties,- yra, tikrai yra geru ir protingu vyru, tik reikia islaukti

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/25 18:53:25 18:53:25

Vandenėė: na nesutinku, kad esu be savigarbos, bet kad truksta kategoriskumo, ryzto, pripazystu.Paprasciausiai buvo gyvenime tokia situacija, kai vietoj ne sakiau taip...nors puikiai zinojau, kad zmogus nepasikeis, kad jis ir toliau lakstys, ir zemins, ji priimdavau, pati saves nsuprasdama, kodel. Budavo gaila jo pastangu, gaila ziureti i vyriskas asaras, kai suprasdavau, kaip jam nesiseka,nenorejau buti dar viena jo nesekme...tik kai viskas baigesi, tada suprtau, kokie sunkus panciai nuo manes nukrito, ir kaip pagaliau man pasiseke, kai jo nebera salia, ir nebera to netikrumo ir nezinomybes jausmo. Kas tai patyre, supras, na o kas nepatyre, nelinkeciau, geriau jau bendrauti saziningai- nepatinka, - viso gero, tu ne mano, as ne tavo ir ieskom to "savo" zmogaus.Beje, visom moterim linkeciau neprarasti vilties,- yra, tikrai yra geru ir protingu vyru, tik reikia islaukti

bet tai ir yra savigarbos stoka

Vandenėė

V

37 įrašai

2010/10/25 19:08:28 19:08:28

Svečias:
Vandenėė: na nesutinku, kad esu be savigarbos, bet kad truksta kategoriskumo, ryzto, pripazystu.Paprasciausiai buvo gyvenime tokia situacija, kai vietoj ne sakiau taip...nors puikiai zinojau, kad zmogus nepasikeis, kad jis ir toliau lakstys, ir zemins, ji priimdavau, pati saves nsuprasdama, kodel. Budavo gaila jo pastangu, gaila ziureti i vyriskas asaras, kai suprasdavau, kaip jam nesiseka,nenorejau buti dar viena jo nesekme...tik kai viskas baigesi, tada suprtau, kokie sunkus panciai nuo manes nukrito, ir kaip pagaliau man pasiseke, kai jo nebera salia, ir nebera to netikrumo ir nezinomybes jausmo. Kas tai patyre, supras, na o kas nepatyre, nelinkeciau, geriau jau bendrauti saziningai- nepatinka, - viso gero, tu ne mano, as ne tavo ir ieskom to "savo" zmogaus.Beje, visom moterim linkeciau neprarasti vilties,- yra, tikrai yra geru ir protingu vyru, tik reikia islaukti

bet tai ir yra savigarbos stoka

nieko neirodinesiu, gerbiu jusu nuomone, nebutinai ji turi sutapti su mano

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/25 19:09:53 19:09:53

[quote:3ih73uh4]bet tai ir yra savigarbos stoka[/quote:3ih73uh4]
as taip nemanau
BB

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume