Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → Noriu, kad mane paliktum

Noriu, kad mane paliktum

nusivylusi vyrais

N

5 įrašai

2010/05/06 10:10:57 10:10:57

Ką jūs galvojate apie vyrus, kurie tampo už virvučių? Sakosi kad nori palikti, bet negali. Ar ba teisinasi, kad nežino, ką jaučia. Nepaleidžia jūsų ir duoda erdvės puoselėti kvailas viltis.. Dažniausiai jie savo elgesiu bando priversti juos palikti ir nori atsikratyti tos palikimo atsakomybės...

medutis

M

403 įrašai

2010/05/07 11:27:31 11:27:31

Tuomet būk pati stipri ir palik jį pirma, atmesk visus neigiamus kaltės jausmus. Vyrai iš tiesų nesąmoningai bijo tos atsakomybės už sugadintus santykius, noriu tikėti kad dėlto, jog jiems iš ties gaila matyti palūžusią moterį, bet realiau turbūt dėlto, kad bijo keršto, bijo to kaltės jausmo, bijo patys kažką keisti, jei taip yra patogu. Jei tokia nemaloni draugystė tęsiąsi, reiktų abiems pabandyti pažvelgti objektyviai ir bent jau vienai pusei tvirtai apsisprendus viską užbaigti be jokių gailesčių

nusivylusi vyrais

N

5 įrašai

2010/05/07 12:47:45 12:47:45

Lengva sakyti, bet sunku padaryti. Aš tai jį taip myliu, kad gyvenime nepalik2iau, bet blaivios akim matau, kad jis mane kankina. Ir atleidžiu viską, net tai, kas atrodo neatleidžiama...

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/05/07 17:08:21 17:08:21

Eilinis sadisto ir mazochistės ryšys. Nieko ypatinga. Belieka tik palinkėti pasveikti.

Buba

B

7 įrašai

2010/05/09 15:17:11 15:17:11

Nusivylusi vyrais: Ką jūs galvojate apie vyrus, kurie tampo už virvučių? Sakosi kad nori palikti, bet negali. Ar ba teisinasi, kad nežino, ką jaučia. Nepaleidžia jūsų ir duoda erdvės puoselėti kvailas viltis.. Dažniausiai jie savo elgesiu bando priversti juos palikti ir nori atsikratyti tos palikimo atsakomybės...

Ir ilgai jus kankinat vienas kita? Jeigu neilgai, tai nieko nepasikeis ir ateityje, turetum pati nutraukti santykius, nes kankiniesi tu, o ne jis. O jeigu tai trunka metus kitus, tai sutinku su "pasileidele" - sadisto ir mazochistes duetas. Kazkuriam, greiciausiai "nusivylusiai vyrais" "sajunga" baigsis geriausiu atveju neuroze, blogiausiu - rimta liga.

Svetė

S

256 įrašai

2010/05/10 11:26:59 11:26:59

Nusivylusi vyrais: Ką jūs galvojate apie vyrus, kurie tampo už virvučių? Sakosi kad nori palikti, bet negali. Ar ba teisinasi, kad nežino, ką jaučia. Nepaleidžia jūsų ir duoda erdvės puoselėti kvailas viltis.. Dažniausiai jie savo elgesiu bando priversti juos palikti ir nori atsikratyti tos palikimo atsakomybės...

Ka galvoju? Tai silpni vyrai, nenokantys ir nenorintys prisiimti atsakomybę už santykius, už bendravimą. Jei taikomės su tokia padėtimi, mes irgi silpnos. O gal kaip rašo, mazohistės . Man taip buvo. Išeina, sugrįžta, išeina -sugrįžta... kai visai nutraukiau bendravimą, buvo didžiai nustebęs ir nepatenkintas, kad nieko neišmanau apie meilę. Jis man juk myli, o aš nesiteikiu dar kartą pabandyti. dabar paprasčiausiai pasvarstau, kas tada buvo su manimi, kad pritraukiau tokį žmogų.

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/05/10 12:48:30 12:48:30

Svete:

Ka galvoju? Tai silpni vyrai, nenokantys ir nenorintys prisiimti atsakomybę už santykius, už bendravimą. Jei taikomės su tokia padėtimi, mes irgi silpnos. O gal kaip rašo, mazohistės . Man taip buvo. Išeina, sugrįžta, išeina -sugrįžta... kai visai nutraukiau bendravimą, buvo didžiai nustebęs ir nepatenkintas, kad nieko neišmanau apie meilę. Jis man juk myli, o aš nesiteikiu dar kartą pabandyti. dabar paprasčiausiai pasvarstau, kas tada buvo su manimi, kad pritraukiau tokį žmogų.

O žinokite noras, kad kitas prisiimtų visišką atsakomybę, prisipažintų kaltu už tą blogį kurį padaro - irgi vienas iš mazochizmo simptomų..

Ir žinokite, reikai svarstyti ne kas blogai, kad pritraukėte, o kas blogai, kad jus TRAUKĖ toks žmogus - juk ne šeip sau, iš neturėjimo ką veikti jį vis priėmėt ir priėmėt atgal. Iš neturėjimo ką veikti galima ir kojinių sėsti megzti ir kalbų mokytis ir pulti į naujus santykius. O jis vis traukė.
Svarbu neužlipinėti vėl ir vėl ant panašaus grėblio - nesivelti į žeminančius santykius.

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/10 14:04:44 14:04:44

buba:

Ir ilgai jus kankinat vienas kita? Jeigu neilgai, tai nieko nepasikeis ir ateityje, turetum pati nutraukti santykius, nes kankiniesi tu, o ne jis. O jeigu tai trunka metus kitus, tai sutinku su "pasileidele" - sadisto ir mazochistes duetas. Kazkuriam, greiciausiai "nusivylusiai vyrais" "sajunga" baigsis geriausiu atveju neuroze, blogiausiu - rimta liga.

Net juokas neima, kai tokie pat bedziai dedasi psichiatrijos korifejais ir is visiskai nerisliu keliu sakiniu, nustatineja diagnozes.

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/05/11 11:38:22 11:38:22

Svečias:
buba:

Net juokas neima, kai tokie pat bedziai dedasi psichiatrijos korifejais ir is visiskai nerisliu keliu sakiniu, nustatineja diagnozes.

O gal pasijuok? Nes juk sakoma - svetimoje akyje krislą mato, o savojoje - rąsto nepastebi Taip ir su tomis diagnozėm - kitiems nustatyti jas labai paprasta

nusivylusi vyrais

N

5 įrašai

2010/05/14 11:09:16 11:09:16

Apie ligas net negalvojau... siaip apie nieka negaliu galvoti, kaj jauciu. Gal moters siela tokia jasuminga, nutolusi nuo racionalumo, o gal cia as tokia.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume