Svete: Nusivylusi vyrais: Ką jūs galvojate apie vyrus, kurie tampo už virvučių? Sakosi kad nori palikti, bet negali. Ar ba teisinasi, kad nežino, ką jaučia. Nepaleidžia jūsų ir duoda erdvės puoselėti kvailas viltis.. Dažniausiai jie savo elgesiu bando priversti juos palikti ir nori atsikratyti tos palikimo atsakomybės...
Ka galvoju? Tai silpni vyrai, nenokantys ir nenorintys prisiimti atsakomybę už santykius, už bendravimą. Jei taikomės su tokia padėtimi, mes irgi silpnos. O gal kaip rašo, mazohistės . Man taip buvo. Išeina, sugrįžta, išeina -sugrįžta... kai visai nutraukiau bendravimą, buvo didžiai nustebęs ir nepatenkintas, kad nieko neišmanau apie meilę. Jis man juk myli, o aš nesiteikiu dar kartą pabandyti. dabar paprasčiausiai pasvarstau, kas tada buvo su manimi, kad pritraukiau tokį žmogų.
O žinokite noras, kad kitas prisiimtų visišką atsakomybę, prisipažintų kaltu už tą blogį kurį padaro - irgi vienas iš mazochizmo simptomų..
Ir žinokite, reikai svarstyti ne kas blogai, kad pritraukėte, o kas blogai, kad jus TRAUKĖ toks žmogus - juk ne šeip sau, iš neturėjimo ką veikti jį vis priėmėt ir priėmėt atgal. Iš neturėjimo ką veikti galima ir kojinių sėsti megzti ir kalbų mokytis ir pulti į naujus santykius. O jis vis traukė.
Svarbu neužlipinėti vėl ir vėl ant panašaus grėblio - nesivelti į žeminančius santykius.