Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → ar pavydite sėkmės savo eks?

ar pavydite sėkmės savo eks?

yra

Y

2 įrašai

2010/05/02 14:24:06 14:24:06

be galo noriu, kad pagaliau kažkas mylėtų mane, o ne aš mylėčiau...
be galo noriu, kad pagaliau kažkas pasirūpintų manimi, o ne man reiktų rūpintis kitais...
be galo noriu, kad pagaliau man pasisektų karjeroje
be galo noriu, kad pinigų, kuriuos uždirbu, užtektų ir man
be galo nori, kad buvęs bent kartą turėtų pagrindą pavydėti man sėkmės
aš taip viso to trokštu ir taip nieko neturiu
kartais taip norėtųsi jam palinkėti nesėkmės ar netgi blogiau, bet bijau, nes jis mano vaikų tėvas
žinau, kad gamtoje turi būti pusiausvyra: jam gerai, vadinasi, man negerai.
bet taip norėtųsi, kad aš būčiau buvusi ta puselė, kuriai turėtų būti gerai.
gyvenimas kartais toks neteisingas.
likimas toks nedėkingas.
čia moterys taip protingai ir altruistiškai pasisakot.. nejau esu vienintelė graužiama tokių prieštaringų jausmų

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/02 14:40:08 14:40:08

radai del ko grauztis... veik,o ne i ex zvalgykis

yra

Y

2 įrašai

2010/05/02 14:50:55 14:50:55

norėčiau nesižvalgytis, bet yra, kas nuolat prikišamai parodo ir primena „oj kokia tu vargselė nabagėle, o va jam tai angelai sėkmės kelius kloja01“

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/02 14:57:37 14:57:37

siusk tuos sakytojus -geradejus kuo toliau. rimtai ir grieztai pasakyk, kad net neuzsimintu apie ex, nes tau tai nemalonu. ir jei bandys priminti, iskarto nutrauk. siuo atveju, jei zmogus neturi takto ir tu nesistenk islikti mandagi. pradziai gal bus sokas, bet tures priprasti.

tynginys bronka

T

1 įrašai

2010/05/02 19:02:41 19:02:41

Tema toka , kad jopsihmat . Man patinka jei ono raso su tokiom klaidom tai ir as galesiu cia prasisukt.
Na klaidos tai gal ir ne siaip sau , Dvasine busena sakysi . Bet jei karta ismokai dviraciu vaziuot tai moki kol kojas turi, jei jas atima vistiek ratus stumti rankomis gali. Tai reiskia tamstele tu neismokai vaziuoti dviraciu ir tau netekus sutuoktinio pasijutai bejege .O taip smagu buvo ant balkiuko sedet ania?

Tai va neverkslenk cia o mokykis gyventi ir ne intike (gink dieve tik ne cia) o gyvenk ieskodama atradimu , pradzioje darba susirask perspektyvu . jei neina susirask draugu jie gal pades mesk nafik sedejimus forumuose o tai susirgsi tu extrakaliu liga ir liksi sedeti pries ekrana o ne salia savo sekmes .
Na kaip as cia?
Gal nieks neitars ?

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/02 19:30:33 19:30:33

prasisukai gal ir gerai, tingini bronka.
tik kartais gyvenime taip būna: vienam - viskas, kitam - nieko.
ir dar neaisku, kas kam ant sprando sedejo:) oij sorry, ant balniuko, anot jusu.
tarp kitko, kai po vikso, vienam itin viskas sekminga, o kitam viskas labai nesekminga, galima imt manyt, kad esi butent tas, kuri laiko vaiksciojancia nelaime.
ane?

Irune

I

13 įrašai

2010/05/03 13:16:38 13:16:38

Manau zmogelis prisipazista, kad pavydi, o kiti pavydi, bet tik to nesako, cia juk naturalus jausmas. Mini konkurencija, kas greičiau atsities po skyrybų. Geriausiai atsiriboti...

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/03 16:14:02 16:14:02

as irgi sakau: kai nieko nezinai- tai nei galvos, nei sirdies neskauda.

Buba

B

7 įrašai

2010/05/03 17:18:21 17:18:21

Nereikia domėtis, kaip exams sekasi, net jeigu ir labai norisi sužinoti. Ir kažkodėl norisi, kad jam ar jai būtų blogai be mūsų arba būtų taip pat ilgu, kaip ir mums. Tačiau ne visada kankinasi abu. Kažkuris eina į priekį, o kitas stovi vietoje. Aš nesidomiu kaip sekasi manajam buvusiajam, nepaleidžiu vaizduotės, neieškau informacijos apie jį, nenoriu, kad kas nors man pasakytų ką nors apie jį. Todėl ir nepavydžiu, nes nieko nežinau. Tegul gyvena taip, kaip jis pasirinko. O aš gyvensiu savaip - pagaliau turiu laiko galvoti apie save, o ne apie tai - kur jis, su kuo, ką pameluos vėl. Pagaliau galiu keliauti kur panorėjus, susitikinėti su naujais žmonėmis. Bet mažytis "bet" lieka - noriu susitikti vienudu, kad jis pamatytų, kokia kitokia aš tapau ir koks švytėjimas eina iš vidaus. Ir, neabejoju, susimąstys. Bet jeigu susitiksime, tai tik netikėtai, neplanuotai, atsitiktinai. Sėkmės ir jums vaduojantis iš exų priklausomybės.

GINTAUTAS

G

2 įrašai

2010/05/04 07:06:09 07:06:09

BET TAS PAVYDAS LABAI REALUS, TIKRAI SIUTAS IMA, KAI TAVO BOBA SU KITU, NESVARBU, KAD JI JAU NEBETAVO. MAN TAI KAI SIUTAS EME ANT MANOSIOS, KAD PALIKO, TAI NOREJAU, KAD JAI APSIVERSTU VISKAS IR SU TUOM VYRUKU NEPASISEKTU. SAKYS KAZKAS - EGOISTAS, KIAULE, BET SAKAU, KAIP JAUCIAU.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume