buba: Nereikia domėtis, kaip exams sekasi, net jeigu ir labai norisi sužinoti. Ir kažkodėl norisi, kad jam ar jai būtų blogai be mūsų arba būtų taip pat ilgu, kaip ir mums. Tačiau ne visada kankinasi abu. Kažkuris eina į priekį, o kitas stovi vietoje. Aš nesidomiu kaip sekasi manajam buvusiajam, nepaleidžiu vaizduotės, neieškau informacijos apie jį, nenoriu, kad kas nors man pasakytų ką nors apie jį. Todėl ir nepavydžiu, nes nieko nežinau. Tegul gyvena taip, kaip jis pasirinko. O aš gyvensiu savaip - pagaliau turiu laiko galvoti apie save, o ne apie tai - kur jis, su kuo, ką pameluos vėl. Pagaliau galiu keliauti kur panorėjus, susitikinėti su naujais žmonėmis. Bet mažytis "bet" lieka - noriu susitikti vienudu, kad jis pamatytų, kokia kitokia aš tapau ir koks švytėjimas eina iš vidaus. Ir, neabejoju, susimąstys. Bet jeigu susitiksime, tai tik netikėtai, neplanuotai, atsitiktinai. Sėkmės ir jums vaduojantis iš exų priklausomybės.
buba, tokia pati vis dar priklausanti nuo eks - pamatys kokia švytinti ir įvertins... ir verks kruvinomis ašaromis ir gailėsis..
tai lygiai tokia pati priklausomybė, tik kita forma..