Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → ar pavydite sėkmės savo eks?

ar pavydite sėkmės savo eks?

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/07 15:08:09 15:08:09

taip, taip, taip.
ypač dėl to, kad savo naujajai moteriai jis dovanoja solidžias dovanas, perka brangiausius drabužius, vežia į keliones. kai tuo tarpu man per 15 metų tepadovanojo vestuvinį žiedą, o jei pasakydavau, jog norėtųsi geresnio drabužio - tiesiog pasiusdavo.

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/05/07 17:56:45 17:56:45

buba: Nereikia domėtis, kaip exams sekasi, net jeigu ir labai norisi sužinoti. Ir kažkodėl norisi, kad jam ar jai būtų blogai be mūsų arba būtų taip pat ilgu, kaip ir mums. Tačiau ne visada kankinasi abu. Kažkuris eina į priekį, o kitas stovi vietoje. Aš nesidomiu kaip sekasi manajam buvusiajam, nepaleidžiu vaizduotės, neieškau informacijos apie jį, nenoriu, kad kas nors man pasakytų ką nors apie jį. Todėl ir nepavydžiu, nes nieko nežinau. Tegul gyvena taip, kaip jis pasirinko. O aš gyvensiu savaip - pagaliau turiu laiko galvoti apie save, o ne apie tai - kur jis, su kuo, ką pameluos vėl. Pagaliau galiu keliauti kur panorėjus, susitikinėti su naujais žmonėmis. Bet mažytis "bet" lieka - noriu susitikti vienudu, kad jis pamatytų, kokia kitokia aš tapau ir koks švytėjimas eina iš vidaus. Ir, neabejoju, susimąstys. Bet jeigu susitiksime, tai tik netikėtai, neplanuotai, atsitiktinai. Sėkmės ir jums vaduojantis iš exų priklausomybės.

buba, tokia pati vis dar priklausanti nuo eks - pamatys kokia švytinti ir įvertins... ir verks kruvinomis ašaromis ir gailėsis..
tai lygiai tokia pati priklausomybė, tik kita forma..

Ana

A

49 įrašai

2010/05/07 19:56:25 19:56:25

yra: be galo noriu, kad pagaliau kažkas mylėtų mane, o ne aš mylėčiau...
be galo noriu, kad pagaliau kažkas pasirūpintų manimi, o ne man reiktų rūpintis kitais...
be galo noriu, kad pagaliau man pasisektų karjeroje
be galo noriu, kad pinigų, kuriuos uždirbu, užtektų ir man
be galo nori, kad buvęs bent kartą turėtų pagrindą pavydėti man sėkmės
aš taip viso to trokštu ir taip nieko neturiu
kartais taip norėtųsi jam palinkėti nesėkmės ar netgi blogiau, bet bijau, nes jis mano vaikų tėvas
žinau, kad gamtoje turi būti pusiausvyra: jam gerai, vadinasi, man negerai.
bet taip norėtųsi, kad aš būčiau buvusi ta puselė, kuriai turėtų būti gerai.
gyvenimas kartais toks neteisingas.
likimas toks nedėkingas.
čia moterys taip protingai ir altruistiškai pasisakot.. nejau esu vienintelė graužiama tokių prieštaringų jausmų

tarsi mano mintis uzraset

Ana

A

49 įrašai

2010/05/07 20:16:09 20:16:09

GINTAUTAS: BET TAS PAVYDAS LABAI REALUS, TIKRAI SIUTAS IMA, KAI TAVO BOBA SU KITU, NESVARBU, KAD JI JAU NEBETAVO. MAN TAI KAI SIUTAS EME ANT MANOSIOS, KAD PALIKO, TAI NOREJAU, KAD JAI APSIVERSTU VISKAS IR SU TUOM VYRUKU NEPASISEKTU. SAKYS KAZKAS - EGOISTAS, KIAULE, BET SAKAU, KAIP JAUCIAU.

visi taip jaucia, bet ne visi turi drasos ta pripazinti

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/05/07 20:41:53 20:41:53

Ana:
GINTAUTAS: BET TAS PAVYDAS LABAI REALUS, TIKRAI SIUTAS IMA, KAI TAVO BOBA SU KITU, NESVARBU, KAD JI JAU NEBETAVO. MAN TAI KAI SIUTAS EME ANT MANOSIOS, KAD PALIKO, TAI NOREJAU, KAD JAI APSIVERSTU VISKAS IR SU TUOM VYRUKU NEPASISEKTU. SAKYS KAZKAS - EGOISTAS, KIAULE, BET SAKAU, KAIP JAUCIAU.

visi taip jaucia, bet ne visi turi drasos ta pripazinti

todėl, kad turi proto ir nepasineria į tokius marazmus, kaip savigaila ir savigrauža

Buvus Ugnelė

B

1 įrašai

2010/05/07 20:47:35 20:47:35

Eikit jūs pavyduoliai... Per mažai save mylite, kad visokių čia pavydų prisigalvojate. Sau skirkite tą laiką, savo poilsiui, tobulėjimui, karjerai ir t.t. ir viskas jums seksis, ir nereiks savęs visokiais pavydais graužti. Gyvenkite savo gyvenimą, o ne kitiems pavydėkite. Kiekvienas turi tiek, kiek yra vertas.

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/08 15:56:32 15:56:32

Va, būtent! Baisiausi pasakymai Kiek esi verta, tiek ir turi.
Bet aš nieko neturiu. Tai esu tuščia vieta?!
O savim rūpintis neišeina, kai vienai reikia rūpintis dviem paaugliais ir tokiu nepalankiu laiku.
Ar dėl to esu dar didesnė tuščia vieta?
Kodėl kai egoistiškai rūpiniesi tik savimi, tada esi kažko vertas ir būtent tada žvaigždės tavo pusėje?
Tada kas yra teisingumas?

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/05/08 17:10:28 17:10:28

Svečias: Va, būtent! Baisiausi pasakymai Kiek esi verta, tiek ir turi.
Bet aš nieko neturiu. Tai esu tuščia vieta?!
O savim rūpintis neišeina, kai vienai reikia rūpintis dviem paaugliais ir tokiu nepalankiu laiku.
Ar dėl to esu dar didesnė tuščia vieta?
Kodėl kai egoistiškai rūpiniesi tik savimi, tada esi kažko vertas ir būtent tada žvaigždės tavo pusėje?
Tada kas yra teisingumas?

Man rodosi du paaugliai - labai daug... gal dar kita bėda, kad nevertinate to, ką turite?

renata_

R

358 įrašai

2010/05/15 17:15:43 17:15:43

Net nesusimąsčiau apie tai. Nors gerai žinau, kad jam daug geriau sekasi nei man. Turi sužadėtinę, darbą. Kadangi turim bendrų draugų, o jų nė minties nebuvo atsisakyt dėl išsiskyrimo, tai bendraujam kaip draugai. Paskutinį sykį su jo dabartine viską išsipasakojom, kaip kas jautėsi tuomet (nors ne ji buvo skyrybų priežastis, bet ji atsirado tuo metu, kai skyrėmės, todėl buvo kažkoks užsilikęs akmenėlis; beje, nebuvom vyras ir žmona), tai aš jokio pavydo nebejaučiu, jei ir kažkoks buvo. Žodžiu, jis yra šiaip maladiec žmogus, nedaug tokių, tačiau mums kaip pora buvo blogai Ir jam linkiu kuo geriausios sėkmės

Svetė

S

256 įrašai

2010/05/16 08:53:34 08:53:34

Hmmm...likau viena su dviem vakais,kuriu viena jau uzauginau. Man ne trupucio nepadeji ir nepadeda, bet man geriau sekasi. As laimingesne. Iskyrus tai,kad neturiu artimo zmogaus salia, man viskas gerai. Jis priklausomasnuo alkoholio, bijo legaliai isidarbinti,kad nereiketu vaikams alimentu moketi:)) , as gyvenu atvirai, esu sveikesne. Viduje esu ramesne,l abau myliu zmones, labiau jais pasitikiu. Vienintele jo sekme(o gal nesekme), gali susitikineti su kiek nori moteru,jukjaunikis be vaiku, be zmonos.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume