Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → Padekite suprasti...

Padekite suprasti...

kristina

K

20 įrašai

2009/11/03 18:15:25 18:15:25

Nikas1: Būk tikra moteris ir neskirk šeimos. Negi norėtum, kad Tavo šeimą skirtų (čia retorinis klausimas)? Valia stipresnė už prigimtį.

P.S. Tai greičiau aistra, o gal meilė. Nežinau. Turbūt nesu to jautęs.

Na ir juokingi Jus as tik paprasiau patarimo kaip sau padeti, kad ji greiciau pamirsti, o man linki "Buti tikra moterim ir neskirti seimos"... Juk as neprasiau padeti sukurpti plana chuligana kaip greiciau nuvilioti ji nesakiau juk kad ruosiuosi tai daryti, net neuzsiminiau toli paziangusi pono fantazija, jei jau patinka siek tiek - jamk jauti uz ragu: skirk seima ir t.t.
Na brangieji, turiu galva ir sazine, ir dar galva siek tiek mastyti sugebu, kitu atveju imciausi visu imanomu "TIKRU MOTERISKU" veiksmu kaip visa tai sutvarkyti savo naudai

kristina

K

20 įrašai

2009/11/03 18:28:10 18:28:10

JANE: smerkti niekas taves ir nesirusia,o as patarciau pamirsti ji ir susirasti nauja drauga nieko gero su juo nebus,o beje parasyk kaip tau dabar sekasi gal jau kas ir pasikeite sekmes

ACIU uz supratima. Sekasi.
Stengiuosi kiek imanydama kontroliuoti mintis ir emocijas zinau, kad reikia ji pamirsti ir labai viliuosi surasti ka nors kuo greiciau. jis taip pat matau stengiasi neparodyti demesio. visiska demesio abstinensija (manau, geriau pastudijavus psichologija, butu galima atsekti tokio elgesio priezastis ir galvoju kad tai tik ir parodo jo neabejinguma ). bet vis tik matau ir jauciu jo "sekanti" zvilgsni. tai siek tiek juokinga, nes abu dedam visas pastangas islikti salti ir formalus. na tikiuosi isliksim stiprus.
o gal as visiskai klystu

kristina

K

20 įrašai

2009/11/03 18:34:53 18:34:53

samantta: Sunku vertinti, kaip yra iš tikrųjų. Esu įsitikinusi, kad ant svetimos laimės griūvėsių savo laimės nepastatysi. Bet ar yra ta svetima laimė? Noriu pasakyti, ar tas vyras iš tikrųjų yra laimingas su savo žmona? Gerai būtų turėti apie tai objektyvių žinių. Papasakosiu kaip man buvo. Gyvenau su vyru 11 metų, turime 2 dukras. Po 3 metų pajutau , kad mas abu nesame laimingi kartu - atsirado ilgametė meilužė. Atleidau jam, maniau - kas neklysta. Lyg pagerėjo. Bet tai buvo iliuzija. Po kelių metų - vėl tas pats - jau kita meilužė, ir taip pat jau ilgą laiką. Tuomet paprašiau jo skyrybų - supratau, kad nelemta mums kartu būti. Rezultatas - jis gyvena su ta moterim jau 7 metai ir neseniai susituokė. Nė vienos dienos nesigailėjau, kad išsiskyriau - nes tai ne "mano" žmogus. O jis gailėjosi tik dėl vaikų. Geriau tegu jie abu būna laimingi. Kokia čia gali būti laimė, jei vyras ir žmona nelaimingi kartu? Turbūt supratote, kad rašau iš "paliktos žmonos" pozicijos. Niekada nepateisinau dairymosį į vedusius vyrus, ir savo dukroms tai įteigiu. Bet matot, kokia mano pačios situacija - laimingi dabar visi, nors ir esu kol kas viena. Net dukros patenkintos, nes negirdi barnių, nejaučia įtampos, tvyrojusios šeimoje,o "pamotė" joms labai gera, savaitgalius jos praleidžia pas tėvą sodyboj, susipažįsta su naujais žmonėmis.
Jums derėtų išsiaiškinti, kaip yra jūsų bendradarbio šeimoje. Gal yra panašiai, kaip mano šeimoje buvę. O gal tai tik jo užgaida. Blogiausia, kas galėtų nutikti - jums teks atsisveikinti su savo svajone, įsimylėjimu ar meile. O gal ją atrasite. Prisiminkite - abiem atvejais žmogus ne daiktas. Nei žmona, nei jūs, nei kas kitas jo negali laikyti savo nuosavybe. To suvokimas padeda ištverti išsiskyrimo ar žlūgusių vilčių kartėlį. Stiprybės jums ir sėkmės bet kokiu atveju .

Dekoju Jums nuosirdziai esat siltas, objektyvus ir empatiskas zmogus Tokiems kaip Jus pasaulis dovanoja geri ir dziaugsma uz Jusu pozityvuma ir skleidizma siluma Linkiu Jums sekmes.

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/03 18:48:45 18:48:45

Kristina:
samantta: Sunku vertinti, kaip yra iš tikrųjų. Esu įsitikinusi, kad ant svetimos laimės griūvėsių savo laimės nepastatysi. Bet ar yra ta svetima laimė? Noriu pasakyti, ar tas vyras iš tikrųjų yra laimingas su savo žmona? Gerai būtų turėti apie tai objektyvių žinių. Papasakosiu kaip man buvo. Gyvenau su vyru 11 metų, turime 2 dukras. Po 3 metų pajutau , kad mas abu nesame laimingi kartu - atsirado ilgametė meilužė. Atleidau jam, maniau - kas neklysta. Lyg pagerėjo. Bet tai buvo iliuzija. Po kelių metų - vėl tas pats - jau kita meilužė, ir taip pat jau ilgą laiką. Tuomet paprašiau jo skyrybų - supratau, kad nelemta mums kartu būti. Rezultatas - jis gyvena su ta moterim jau 7 metai ir neseniai susituokė. Nė vienos dienos nesigailėjau, kad išsiskyriau - nes tai ne "mano" žmogus. O jis gailėjosi tik dėl vaikų. Geriau tegu jie abu būna laimingi. Kokia čia gali būti laimė, jei vyras ir žmona nelaimingi kartu? Turbūt supratote, kad rašau iš "paliktos žmonos" pozicijos. Niekada nepateisinau dairymosį į vedusius vyrus, ir savo dukroms tai įteigiu. Bet matot, kokia mano pačios situacija - laimingi dabar visi, nors ir esu kol kas viena. Net dukros patenkintos, nes negirdi barnių, nejaučia įtampos, tvyrojusios šeimoje,o "pamotė" joms labai gera, savaitgalius jos praleidžia pas tėvą sodyboj, susipažįsta su naujais žmonėmis.
Jums derėtų išsiaiškinti, kaip yra jūsų bendradarbio šeimoje. Gal yra panašiai, kaip mano šeimoje buvę. O gal tai tik jo užgaida. Blogiausia, kas galėtų nutikti - jums teks atsisveikinti su savo svajone, įsimylėjimu ar meile. O gal ją atrasite. Prisiminkite - abiem atvejais žmogus ne daiktas. Nei žmona, nei jūs, nei kas kitas jo negali laikyti savo nuosavybe. To suvokimas padeda ištverti išsiskyrimo ar žlūgusių vilčių kartėlį. Stiprybės jums ir sėkmės bet kokiu atveju .

Dekoju Jums nuosirdziai esat siltas, objektyvus ir empatiskas zmogus Tokiems kaip Jus pasaulis dovanoja geri ir dziaugsma uz Jusu pozityvuma ir skleidizma siluma Linkiu Jums sekmes.

Žinok ta šilta bobelė muša savo vaikus, bet vyrui oralinio nė už ką nedarys, nes tai ją pažemins

kristina

K

20 įrašai

2009/11/03 18:57:21 18:57:21

Svečias:
Kristina:

Žinok ta šilta bobelė muša savo vaikus, bet vyrui oralinio nė už ką nedarys, nes tai ją pažemins

"ta silta bobele" tai cia kuri??? ir prie ko cia oralinis???? juk rase kad viena esa. gal supainiojot kazka, ne ten atsakinejate???

Samantta

S

481 įrašai

2009/11/03 19:12:44 19:12:44

Kristina:

Ačiū, Kristina!). Jums taip pat kuo geriausios kloties bet kokiame sprendime - tikiu, kad sugebėsite rasti tinkamą sprendimą ir rasti laimę.

Samantta

S

481 įrašai

2009/11/03 19:19:11 19:19:11

[quote:1wk76jvd]"ta silta bobele" tai cia kuri??? ir prie ko cia oralinis???? juk rase kad viena esa. gal supainiojot kazka, ne ten atsakinejate???[/quote:1wk76jvd]

Miela Kristina, nekreipkite į kai kurias tuščias rašliavas dėmesio, nes pastebėjau, kad čia rašo ir nelabai sveiki asmenys, kurie net nesuvokia, ką kalba, ir painioja viską iš eilės, ką kur tik perskaito. Aš nesislepiu po "svečio" vardais, kaip tie asmenys, nesu anonimė, į mane galima kreiptis, vien tai daug ką pasako.

Inga-ramune

I

199 įrašai

2009/11/04 07:19:26 07:19:26

Tikrai negali buti taip, kad kiti vyrai nebedomins... Cia dabar tik taip atrodo. O pagalvok ar tu pati nori draugauti be jokios perspektyvos, kai pastoviai zinosi, kad jis lekia lekia lekia rogem pas zmona. Zinau, kad man lengva sneketi... Bet tai tik mano nuomone

Human

H

653 įrašai

2009/11/04 09:56:48 09:56:48

Asmeniskai dviprasmiska nuomone turiu: nelysciau, nes jis vedes.
Taciau . . jei del sekso tik why not, taciau velgi gali isardyti seima, kaip zinia tokiu atveju meiluze nebuna su juo vistiek.

Siaip tai kiba nerandi vyru aplink.

angelas

A

12 įrašai

2009/11/24 14:56:26 14:56:26

tiktai pats sau zmogus gali padeti suprasti

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume