Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Pamilau nimfomane

ieva

I

96405 įrašai

2009/10/14 11:12:14 11:12:14

Cia tikra gyvenimo istorija, ar nevarzomas fantazijos proverzis?

ieva

I

96405 įrašai

2009/10/14 11:38:10 11:38:10

Istorija tikra. „Vardai“ kiti.
Man tai ne istorija, man tai mįslė.

marabu

M

241 įrašai

2009/10/15 14:44:10 14:44:10

O perskaicius atrodo tarsi erotinio filmo scenarijus...

ieva

I

96405 įrašai

2009/10/16 08:01:32 08:01:32

"pavasarine,
2009 10 16 09:49/Visi žmonės, kurie tau kažkada rūpėjo, pasirodo tavo gyvenime. Ir tuomet jie tau būna nebereikalingi. Tu nustebsi, bet taip yra.
Galbūt, taip yra dėl to, kad traukiniai niekad nevažiuoja į vieną pusę/

na, ir blogai... kad zmones pasirodo tuomet, kai jau buna nebereikalingi...
ir kas is to... kai atvaziuoja traukinys, kurio tau jau nebereikia...dabar..."
[url:35s1zyhb]http://gyvenimas.delfi.lt/career/article.php?id=24748551[/url:35s1zyhb]

Svečias

S

689 įrašai

2009/10/28 11:23:12 11:23:12

Dėmesio, rašo temos autorius.Tęsinys tuoj bus.....šokiruojantis, nerealus ir baisus....o aš likau su sudaužyta širdimi.

marijuana

M

618 įrašai

2009/10/28 13:21:36 13:21:36

Svečias: Dėmesio, rašo temos autorius.Tęsinys tuoj bus.....šokiruojantis, nerealus ir baisus....o aš likau su sudaužyta širdimi.

gerai, nekantriai lauksime... netemk gumos - rašyk iškarto;)

ilgas

I

1 įrašai

2009/12/11 11:22:44 11:22:44

Zmogau jai jau pamilai moteri ir ja nepasitiki kazkaip nekas gaunasi, patarimas butu patikrink ja, jai ji nimfomane uzkibs ant kabliuko, o jau kaip moteris tikrinti manau turetu zinoti kiekvienas vyras

nimfomanė

N

2 įrašai

2009/12/13 21:15:45 21:15:45

Kaip noreciau su kazkuo pasikalbeti...negaliu pati tuo patiketi... Tatip tai as - ta aprasoma "nimfomane".Tai ka patyriau,neimanoma papasakoti. Pasirodo, visa tai vyko net sio tinklalapio diskusijose, ziauru, perskaiciau tik dabar, po 3 menesiu, tik si vakara mums issiskyrus... Atidaviau visa sirdi, siela, kreipiausi net pas psichologa- pasake- beviltiska, nieko sioje situacijoje nepakeisite, jis niekada to nepripazins, tai psichinis sutrikimas. Jus turite galimybe buti laiminga, jis jos niekda netures, gyvens savo fantazijoijes ir vizijose, kurios ziaurios...Negalvojau, kad man taip gali atsitikti. Tapau "nimfomane", kazkokia iskrypele, net neisisivaizduojate, kuo man kaltino...Merginos, saugokit save, nes dabar jau jus galite atsidurti mano vietoje. Kazkas nerelaus, to parasyti neimanoma, neisivaizdavau, kad taip galetu atsitkti su manimi... Po daugelio metu isimylejau, mes negalejom buti vienas be kito, jauciau, kad tai mano puse... Tik po pusantro menesio patyriau soka, baisu sukretima, atleidau, nes labai mylejau...

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/12/13 21:27:29 21:27:29

oi oi kaip baisu-tiesig "scary movie":)))
eik, pagulek truputi, vargsele nimfomane:))
koks siaubas!! koks ziaurus gyvenimas, ane?

jeigu rimtai-susirask bent koki darba pradziai-kad uzimtumas sioks toks butu, nes kai zmones buna be darbo-jie degraduoja...
pusdurne kazkokia..

nimfomane: Kaip noreciau su kazkuo pasikalbeti...negaliu pati tuo patiketi... Tatip tai as - ta aprasoma "nimfomane".Tai ka patyriau,neimanoma papasakoti. Pasirodo, visa tai vyko net sio tinklalapio diskusijose, ziauru, perskaiciau tik dabar, po 3 menesiu, tik si vakara mums issiskyrus... Atidaviau visa sirdi, siela, kreipiausi net pas psichologa- pasake- beviltiska, nieko sioje situacijoje nepakeisite, jis niekada to nepripazins, tai psichinis sutrikimas. Jus turite galimybe buti laiminga, jis jos niekda netures, gyvens savo fantazijoijes ir vizijose, kurios ziaurios...Negalvojau, kad man taip gali atsitikti. Tapau "nimfomane", kazkokia iskrypele, net neisisivaizduojate, kuo man kaltino...Merginos, saugokit save, nes dabar jau jus galite atsidurti mano vietoje. Kazkas nerelaus, to parasyti neimanoma, neisivaizdavau, kad taip galetu atsitkti su manimi... Po daugelio metu isimylejau, mes negalejom buti vienas be kito, jauciau, kad tai mano puse... Tik po pusantro menesio patyriau soka, baisu sukretima, atleidau, nes labai mylejau...

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/13 21:53:02 21:53:02

nimfomane: Kaip noreciau su kazkuo pasikalbeti...negaliu pati tuo patiketi... Tatip tai as - ta aprasoma "nimfomane".Tai ka patyriau,neimanoma papasakoti. Pasirodo, visa tai vyko net sio tinklalapio diskusijose, ziauru, perskaiciau tik dabar, po 3 menesiu, tik si vakara mums issiskyrus... Atidaviau visa sirdi, siela, kreipiausi net pas psichologa- pasake- beviltiska, nieko sioje situacijoje nepakeisite, jis niekada to nepripazins, tai psichinis sutrikimas. Jus turite galimybe buti laiminga, jis jos niekda netures, gyvens savo fantazijoijes ir vizijose, kurios ziaurios...Negalvojau, kad man taip gali atsitikti. Tapau "nimfomane", kazkokia iskrypele, net neisisivaizduojate, kuo man kaltino...Merginos, saugokit save, nes dabar jau jus galite atsidurti mano vietoje. Kazkas nerelaus, to parasyti neimanoma, neisivaizdavau, kad taip galetu atsitkti su manimi... Po daugelio metu isimylejau, mes negalejom buti vienas be kito, jauciau, kad tai mano puse... Tik po pusantro menesio patyriau soka, baisu sukretima, atleidau, nes labai mylejau...

Nesuprantama jūsų abiejų istorija, nors vyrukas rašė keistai, jūsų dėkingumo jam reikėjo. Jei yra meilė, jau tai savaime yra dėkingumas - būti kartu. Nesupratau jo, kam jam reikėjo skelbtis ir kokia išsiskyrimo priežastis. Ir savo adresą jis paskelbęs poste, nei šis nei tas - skelbiasi pajėgiu vyruku .Meskite jį iš galvos, žaizda anksčiau ar vėliau užgis, o jūs sutiksite savęs vertą, pralinksmėkite.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume