Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Skyrybų centras

palis

P

1 įrašai

2012/12/07 18:31:24 18:31:24

Sveiki
Duokit kas nors rimta patarima ka daryt ...
zmona su manim nesikalba pastoviai ignoruoja kabinejasi prie visko lyg buciau namu valytoja.
mes 5 metus vede, dukrytej 7 metai eina i 1a klase viskas butu smagu bet yra kaip yra.Turime bendo turtu kuri nupirkau savo tevu pagalba, jie laidavo)
.speju kad yra kitas, nes negaunu jau daugiau nej menesi.teisinasi jog nenusipelniau...
mano mintys eina link vieno - SKYRYBOS...
Parasykit man jei buvot susidures tokioj situacijoj
man reikia info kaip elgtis
iskart aciuuuuu.....

parasykit

[email protected]

Svetlana

S

980 įrašai

2012/12/07 20:37:09 20:37:09

palis: Sveiki
zmona su manim nesikalba pastoviai ignoruoja kabinejasi prie visko lyg buciau namu valytoja.
mes 5 metus vede, dukrytej 7 metai eina i 1a klase viskas butu smagu bet yra kaip yra.Turime bendo turtu kuri nupirkau savo tevu pagalba, jie laidavo)
.speju kad yra kitas, nes negaunu jau daugiau nej menesi.teisinasi jog nenusipelniau...
iskart aciuuuuu.....

parasykit

[email protected]

Pasikalbėkite su ja atvirai, raskite reikiamų žodžių ją prakalbinti. Paklauskite, kas atsitiko. Jūs vienas težinote kaip ją prakalbinti, juk esate kartu nemažai metų. Neskubėkite skirtis, bet jei žmona ignoruotų bet kokį bandymą pakviesti ją pokalbiui - prasitarkite apie savo mintį skirtis. Žinau, nuskambėtų kaip šantažas - bet kartais reikia to nebijoti ir nuoširdžiai išsakyti kas rūpi. Sėkmės.

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/07 20:56:52 20:56:52

iskart aciuuuuu.....

parasykit

[email protected]

Cha cha cha, skirtis, nes neduoda greiciausiai ir nenusipelnei, moterys gi visada zino, kaip ten yra is tikruju. Gal nieko neuzdirbi, o tik pastoviai nori, tai ir nenusipelnei kokie juokingi tie vyrai

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/07 21:01:35 21:01:35

duosiu gera patarima: nupirk zmonai kailinius, isvalyk namus, geliu parnesk, sokolado, ir iskart tarkis, kad duos bent karta per savaite. Neduos - paslepk kailinius ir pasakyk, kad atiduosi juos kitai. Ir taviske iskart pasidarys kaip silkine. Patikrintas reikalas.

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/07 21:29:45 21:29:45

iskart aciuuuuu.....

parasykit

[email protected]

Gal vertėtų pabandyti įsijausti į jos dieną, pabandyti pajausti tai, ką jaučia ji. Jei tarpusavio sątykiuose atsirado tuštuma, tai gal ir pats prie to prisidėjai. Tuštuma ne lovoje, o bendravime, supratime. Na, o manipuliuoti "skirybomis" tikrai neverta

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/09 08:09:35 08:09:35

iskart aciuuuuu.....

parasykit

[email protected]

Ka daryt...klausk pas Radzi. Net jei esi pats kaltas, nepasiduok zmonos manipuliacijoms, abiems bus geriau. Nereika nieko pirkti ar tapti namu tvarkytoja, kad atidirbti bausme, nesizemink ir nesimeilink. Susikrauk šmotkes, atsiprasyk zmonos...ir isnyk, kaip dumas is namu, kol ji dar nesumaste, kaip ta situacija pasinaudoti. Pagyvenk pas drauga ar viesbuty, o po savaites ar dvieju , tiek manau uztektu, kad ji ataustu ir tave isgirstu, gali grizt namo ir ramiai protingai pasikalbeti. Bet kokiu atveju prisimink, kad esi vyras ir tevas, taip ir elkis.

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/09 10:47:48 10:47:48

"Susikrauk šmotkes, atsiprasyk zmonos...ir isnyk, kaip dumas is namu, "
Išeiti durys plačios, o sugrįžti siauros gali būti.

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/09 11:34:41 11:34:41

Nepakako info, kad galeciau kazka patarti.
Nemazai buvo patarimu, visus gerbiu. Is savos varpines ziurejau alei vieno teisingo, kad tiktu dviem.
Meile, nei perkama nei parduodama.
Meile ne grasinama, ji nuosirdi.

Tolerancija ir nuosirdumas tai skirtinga.

"Turtai" man maziausiai rupejo. Kai pats viska* isbandziau (kailinius brangius automobilius.... ) kreipiausi i psichologus, pagalbos. Seima tai dvieju sajunga. Kazkelinto seanso metu psichologas rekomendavo ateiti dviems. Ko antro puse padaryti nesutiko. Motyvas "man viskas gerai, jei tau blogai tai tu ir eik". Nuosirdziai manau, kad jai buvo gerai.
Silpna esant blogai nesikreipti pagalbos.
Myleti save tai taip pat gerbti save. Jausmai tai yra tikra ir tai tavo As dalis. Nepaisyti ju, nemyleti saves.
neskubek.
As padariau viska ir mano sazine rami. Ir tu taip daryk.

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/09 17:24:29 17:24:29

Gyvenimo dovaną gavome visi, o visas kitas dovanas gausime tada, kai širdis bus pasiruošusi priimti tikras Kalėdas..

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/10 07:43:16 07:43:16

Svečias: "Susikrauk šmotkes, atsiprasyk zmonos...ir isnyk, kaip dumas is namu, "
Išeiti durys plačios, o sugrįžti siauros gali būti.

O kas butu, jei bobute turetu kiausius...
Kam kvarsinti galva del to , kas bus rytoj jei nezinai, kaip siandien gyventi.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume