Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Skyrybų centras

Viešnia

V

281 įrašai

2010/07/27 12:59:39 12:59:39

zinau viena vyruka, teisininkas is pasaukimo, tokiu reta dabar. jis ne tik man be problemu padejo issiskirt, bet kai drauge norejo skirtis, tai jos vyrui ir darba surado pas kazkoki savo pazistama ir sutaike juos, dabar abu laimingi gyvena. svarbiausia kad jau visus dokumentus buvo suruoses skirybom ir ne cento nepaeme. o man tai 150 lt kainavo ir viskas. ten kaip aiskino, tai nuo daug priezasciu viskas priklauso, nuo vaiki, turto, susitarimo. nu, zodziu, isaiskina taip, kad paskum atrodo lyg pati toj srityj dirbtum. nuejau i teisma, tai ten net sekretores pasitiko, palydejo ir t.t. Kazkaip ir tos tokiu istaigu baimes ar jaudulio neliko. Dabar prisimenu ir zaviuosi . isimyleciau nemirktelejus toki vyra . kam reikia, galit parasyt [email protected]. pasakysit kad nuo Danutes is Sanciu. Tikrai rekomenduoju, jei yra toks reikalas.

C.

C

1 įrašai

2012/08/06 19:09:54 19:09:54

o mano patirtis baisi: paėmė 1600 litų, nieko nepadarė ir tik tempia laiką. Niekas nieko ten neišmano ir nesupranta, į klausimus neatsako, nieko neaiškina. Bėkit nuo šito, atsiprašant, centro, kuo toliau.

ieva

I

96405 įrašai

2012/08/06 19:42:48 19:42:48

Mano sesei paeme tas skyrybu centras virs 2 tukst. lt, nors turto neturejo ir nebuvo ka dalinti. O paskui dar graziau. Pareiskima surase blogai ir teismas ji atmete, nes blogai buvo surasytas ir visi pinigai kaip i bala. Paskui mums teisme isaiskino, kad sitie centrai dirba blogai ir baisus brangininkai.

zieduole

Z

3 įrašai

2012/10/12 19:43:38 19:43:38

man irgi siuo metu skyrybos itin aktualus klausimas. Kaip supratau, cia pamineta firma nera gera. Radau internete dar pora panasiu firmu: skyrybos.lt ir skyrybos.eu. Ar cia apsilanko zmoniu, kurie galetu pakomentuoti ju darba? O gal tiesiog kas nors galetu pasidalinti patirtimi kaip kuo greiciau ir nebrangiai issiskirti, kai vienas is sutuoktiniu nesutinka?

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/12 20:06:35 20:06:35

zieduole: man irgi siuo metu skyrybos itin aktualus klausimas. Kaip supratau, cia pamineta firma nera gera. Radau internete dar pora panasiu firmu: skyrybos.lt ir skyrybos.eu. Ar cia apsilanko zmoniu, kurie galetu pakomentuoti ju darba? O gal tiesiog kas nors galetu pasidalinti patirtimi kaip kuo greiciau ir nebrangiai issiskirti, kai vienas is sutuoktiniu nesutinka?

o kodel nesutinka? Nes dar myli ar turto nepasidalijat? Mazu vaiku turit?

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/12 20:06:57 20:06:57

zieduole: man irgi siuo metu skyrybos itin aktualus klausimas. Kaip supratau, cia pamineta firma nera gera. Radau internete dar pora panasiu firmu: skyrybos.lt ir skyrybos.eu. Ar cia apsilanko zmoniu, kurie galetu pakomentuoti ju darba? O gal tiesiog kas nors galetu pasidalinti patirtimi kaip kuo greiciau ir nebrangiai issiskirti, kai vienas is sutuoktiniu nesutinka?

zieduole

Z

3 įrašai

2012/10/12 21:30:16 21:30:16

vaikai uzauginti, o nesutinka grynai del turto. Jis valdo visa turta, viskas jo vardu, todel nesutinka.

Ugnelė.

U

506 įrašai

2012/10/13 14:18:05 14:18:05

zieduole: vaikai uzauginti, o nesutinka grynai del turto. Jis valdo visa turta, viskas jo vardu, todel nesutinka.

Visiškai nesvarbu, kieno vardu registruotas turtas. Jei turtas įgytas santuokoje, jis dalijamas perpus,nežiūrint, kieno koks indėlis į jį. Išskyrus paveldėtą turtą, kuris priklauso asmenine nuosavybe tam, kuris jį paveldėjo.
Bandyk gražiuoju su vyru susitarti, kad skirtųsi šalių bendru sutikimu. Tada ir kainuos daug pigiau, ir viskas žymiai greičiau vyksta, kai nėra ginčo. Ir jei vyro indėlio dalis,kuriant tą turtą tikrai buvo didesnė, gali nusileisti jam ir sutikti, kad tau tektų kiek mažesnė turto dalis vardan to, kad tik jis sutiktų skirtis.
O jei jis kategoriškai nesutinka, nueik pas advokatą, tegul surašo pareiškimą dėl santuokos nutraukimo ir tada jau jūsų turtą padalins teismas. Tačiau įvertinus visą sugaištą laiką, nervus ir išlaidas advokatams, tikrai geriau bandyti susitarti taikiai ir pasidalinti turtą patiems, kad ir gaunant kiek mažesnę dalį.

zieduole

Z

3 įrašai

2012/10/13 14:27:24 14:27:24

Aciu, Ugnele, uz issamu atsakyma. Deja, problema tokia, kad jis geruoju nesutinka nei uz ka! Kam jam atiduoti kad ir mazesne turto dali, kai gali neduoti jokios ir dar gyventi mano panoseje su meiluze, uzvardinus ja namu seimininke. Skaiciau daug apie skyrybu procesa. Ir deja, suprantu, kas praso skyrybu, tas uz viska moka. Neturiu pinigu ilgam ir brangiam procesui, todel jis tik i akis juokiasi kai bandau tartis graziuoju. Klausimas mano is esmes butu: kaip iseitu pigiau ir greiciau issiskirtis - advokatas ar skyrybu firmos.

Ugnelė.

U

506 įrašai

2012/10/13 15:28:06 15:28:06

Pasirink savo mieste advokatą, pasidomėk, galbūt jis specializuojasi būtent skyrybų bylose.
Labai gerai, jei Jūsų vyras gyvena su kita moterim, tada iš karto atsiranda priežastis nutraukti santuoką dėl sutuoktinio kaltės ir teismas tokiu atveju nesiūlo susitaikymo termino, o iš karto skiria teismo posėdį. Jūsų atveju, jei Jūs sugebėsite įrodyti, kad Jūsų vyras tikrai turi meilužę, labai pagreitins procesą, bet paprastai tai nėra lengva, nes ,,kaltasis" visada neigia tokį faktą, o savanorių liudytojų irgi neatsiranda.
Ta va - kreipkitės į advokatą, nurodykite, kad skiriatės dėl vyro neištikimybės ir kruopščiai nurodykite advokatui visą santuokoje įgytą turtą, kuris yra dalintinas. Nes jei ką pamiršite, antrą kartą tuo pačiu klausimu į teismą kreiptis negalima.
Tada su advokatu apsitarę pareiškime nurodysite, kaip pageidaujate, kad turtas būtų padalintas ir pateiksite pareiškimą teismui.
Išlaidos: nuo dalintino turto vertės turėsite sumokėti valstybei žyminį mokestį ir honoraras advokatui. Advokatas Jums išrašys kvitą, jį pateiksite teismui ir išnagrinėjus Jūsų skyrybų bylą, sėkmės atveju tas išlaidas priteis Jums iš Jūsų sutuoktinio.
Procedūra ne pati maloniausia, bet gal geriau, nei vien dėl turto gyventi su vyru ir jo šeimininke...?
Kas brangiau - advokatas ar firmos?
Firmos imasi tik santuokos nutraukimų bendru sutikimu, t.y. rašo pareiškimus pagal vieną kurpalių, kur nėra ginčo. Jei iškyla ginčas, geriau dirba atskiri advokatai. Kaina priklauso ir nuo miesto, o daugiausiai nuo advokato ,,žinomumo".
Sėkmės.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume