Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → Ir moterys palieka vyrus

Ir moterys palieka vyrus

Aušros

A

3 įrašai

2009/07/23 14:52:28 14:52:28

Pažiūrėk į situaciją iš kitos pusės.
Išsiaiškinot, išsiskyrėt. Skaudu žinoma. Bet ne mirtina.
Reali istorija. Jis ir ji. Santuoka. Jis stato ir įrenginėja šeimai namą, ji gimdo jo vaiką. Ir paduoda skyryboms bei alimentams vaiko [b:10cx31bi]ir jos [/b:10cx31bi]išlaikymui. Kova dėl pasimatymų su vaiku - tik per teismus ir su visais galimais ir negalimais išsisukinėjimais. Kaip buvo iš tiesų, sunku pasakyt, bet teismai ir alimentai - konkretus faktas.
Kaip suprantu, žmogelis pabuvo veisliniu patinu vaikui pradėti ir jį išlaikyti... ir išlaikyti ne tik vaiką, bet ir buvusiąją...

Svečias:
Iš tiesų aš gerai suvokiu ir suvokiau, kad esminius klausimus reikia išsiaiškinti ir kuo ansksčiau tuo geriau. Per antrąjį pasimatymą aš paklausiau ko ji tikisi iš mūsų draugystės, gavau atsakymą "kūno, proto ir jausmų".
Po mėnesio draugystės aš jai vienareikšmiškai pasakiau, kad vaikų daugiau nenorėsiu. Ji tą vakarą su manimi nekalbėjo, o kitą dieną atsiprašinėjo už neadakvatų elgesį. Jei tada man būtų liepusi išeiti (tada pas ją tabuvo tik dantų šepetukas), tai aš ją būčiau pilnai supratęs.
Bet ji tą žinodama man kalbėjo apie meilę dar penkis mėnesiu ir tik tada, kai suprato, kad nuomonės epakeisiu "persigalvojo". Jau prieš galą, kai paprašiau paaiškinti, kur dingo meilė ji pasakė, kad persigalvojo. Problema tame , kad buvo "galvojimas", o ne meilė. Ir kokie čia dar gali būti vaikai?

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/23 14:55:28 14:55:28

Suprantu. Po to, kai isgirsti: "vaiku nenoresiu" pradedi galvoti, ar gali be to? Kai supranti, kad ne, skiriesi. Tavo mergina susiprato po keliu menesiu, o tuos kelis menesius tikriausiai tikrino, ar yra sansu, jog apsigalvosi. Tokioje situacijoje gali skirtis ir myledama. Man atrodo, kad vyras nenorintis su manim vaiku manim tik naudotusi. Jam gali atrodyti, kad ir myli, tik ne tokios meiles man reikia.
Bet kokia problema neisskiria ta pacia akimirka, buna laikotarpis jos apmastymui, pastangoms isspresti ir, kai nepavyksta, skyryboms. Juk ir jus vyrai, kai kas nors negerai, ne is kato metat, ieskot iseities ir tik nerade iseinat.

Imbiero arbata

I

252 įrašai

2009/07/23 15:21:44 15:21:44

Vaikai yra vaikai. Vaikai išauga ir privalo išeiti savo keliais ir privalo auginti savo vaikus.
O mano gyvenimas tęsis su mano žmogumi, kuris bus šalia ir su kuriuo norėsiu pasenti ir kuris mane senatvėje laikys už rankos. Vaikai yra teisingos šeimos dalis. Ir nereikia čia taip per padidinamąjį stiklą žiūrėti į tuos nei vieno nei kito metus. Todėl jeigu yra kliūčiu tiems bendriems vaikams atsirasti (ir nesvarbu iškurios pusės tas nenoras - šiuo atveju abu vaikų turėti gali) - manau, kad ir gerai, kad nesusikūrė dar viena vadinamoji visuomenės lastelė (šeima). Ir manau, kad apie tokius kertinius dalykus - kiekvieno ir bendri vaikai, namai ir gyvenimas kartu ar atskirai (čia iš kitos temos) reikia kalbėti kuo anksčiau. Ir ypatingai moterims nebijoti įvardinti savo tikrųjų norų ir išgirsti, kada vyrai sako "ne". Tada abu gali nuspręsti ar yra vilties vystyti santykisu toliau.

Prašom, galit šaudyti į mane, bet šioje temoje aprašytoje situacijoje neteisinu nei vienos pusės (abu bando vaizduoti aukas) ir nematau perspektyvų jiems būti kartu - tiesiog labai skirtingi lūkesčiai.

salvija35

S

99 įrašai

2009/07/23 18:25:55 18:25:55

Užjaučiu vargšą išvytą vyrą. Juk taip stengėsi- atėjo pas tokią baisią (oi, atsiprašau- neišvaizdžią) ir dar su vaiku, o ši drįso atsisakyti jo, tokio rūpestingo savo vaikam (beje, apie visišką naujosios draugės ir jos vaiko išlaikymą kažkaip neįskaičiau, ir iš gatvės jos kaip ir nepaėmė, nes lyg pas ją persikėlė). O moteris visai proto ir sąžinės neturi- užsimanė įsipareigojimų, ypač kai jos, neišvaizdžios ir šeip... pasigailėjo, o juo labiau kai vyrų deficitas- tik griebtų, kas pasitaikė ir nesvarstytų apie savo norus, poreikius Juk vyrus reikia mylėti ir gerbti jų norus, taikytis prie jų ir tylėti. Anot Vingio, mauči, boba, ba gausi į snukį...

Aišku, nesakau, kad visi ir visur tokie

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/07/23 18:54:17 18:54:17

Paliko, nes buvai nestiprus, neprotingas, nepasiturintis, nemafijozas, nepasiekei karjeros aukštumų, buvai nepatikimas, buvai nepartinis, nesimpatiškas, neseksualus, neinteligentiškas, nerūpestingas, negeras, be humoro jausmo, neromantiškas žąsinas, nesąžiningas, nepadorus, neįdomus pašnekovas, impotentiškas, nešvarus, nehigieniškas, be mamos pagalbos nieko nesugebąs baisus keikūnas. Tai ko dabar nepatenkintas? Taigi jok atgalios pas mamą.

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/24 06:39:15 06:39:15

Nors ko čia pulti vieni kitus smerkti ar kaltinti... Manau, kiekvienas yra unikalus, svarbus, kažkam gražus, protingas, mielas... pats pačiausias- tad ir reik mėgint tokio ieškoti, su tokiu derintis, ir džiaugtis gyvenimu. Juk jei žmogus ne toks, kokio mes norime ar neatitinka mūsų kriterijų, dar nereiškia, kad jis blogas ar nieko vertas. Nejau geriau kartu gyventi ir graužti vienas kitą visą gyvenimą (ar vienam save graužti)?
O dabar klausiusiajam- moteris netekėjusi, tai normalu, kad norėjo šeimos, vaiko- tegul ieško savo. Be to, juk nemanot, kad moteris nemąstytų apie tai, kaip reiks vaiką išlaikyti, išauginti? Kaip ten bebūtų, manau, didžioji dalis vargo ir atsakomybės už vaiką vis tik tenka moteriai. Tad ar mąstanti norėtų vaiko vien vyro prisirišimui?...

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/24 06:49:47 06:49:47

Be isipareigojimu, kuri nuo manes nori tureti vaika?

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/07/24 07:33:44 07:33:44

Na taip-autoriui turi likti pinigų ant alučio su darugais, ant meilužės(ne visos duoda nemokamai), automobiliui..na taip taip..kam tie vaikai išvis reikalingi...dėmesys juk vyrui turi būti:))

Svečias:
mangofruit0406: Na taip taip, tos moterys blogos, nes negalvoja apie tą [u:drouvn9n][b:drouvn9n]tikrąjį vyrą [/b:drouvn9n][/u:drouvn9n]šalia jos. O tu apie ją ar galvoji? O gal ji nesijaučia tikra, kad negrįši pas savo žmoną ir tuo nori užtikrinti/sukurti šeimą?
Tik per filmus rodo, kad buvę sutuoktiniai yra draugai ir vaikšto vienas pas kitą į svečius.
Realybėje asmeniškai aš nepageidaučiau labai dažnų ekskursijų su savo mylimo vyro ex vaikais.
[u:drouvn9n]Nemanau, kad vaikas yra problema šitoje situacijoje[/u:drouvn9n]-problema yra tavyje-per daug galvoji apie save.

Būtent akivaizdu problema šioje situacijoje, kitaip nebūtų temos. Moteris užpogramuota gimdyti, o čia 40, genai šaukia gimdyk paskutinė galimybė.
Tokia mano nuomonė susidarė kai šiame forume buvo kalbama kas turi išlaikyti šeimą. Trumpai vyras. Aš tik galiu įsivaizduoti kiek pinigėliu kainuoja išlaikyti du vaikučius iš buvusios santuokos. Pridedant vieną iš naujos ir prie šio dar vieną. Ok noriu "paklausti" autoriui kas lieka? o kelionėms, pramogoms, automobiliui.
Taip taip bet juk tavo antroji pusė to nori tave myli. Turim ką turim...
O autoriui palinkėsiu prieš pradedant "draugystes" išsiaiškint kokie gyvenimo tikslai
swx

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume