Na taip taip, tos moterys blogos, nes negalvoja apie tą [u:t3fa4c06][b:t3fa4c06]tikrąjį vyrą [/b:t3fa4c06][/u:t3fa4c06]šalia jos. O tu apie ją ar galvoji? O gal ji nesijaučia tikra, kad negrįši pas savo žmoną ir tuo nori užtikrinti/sukurti šeimą?
Tik per filmus rodo, kad buvę sutuoktiniai yra draugai ir vaikšto vienas pas kitą į svečius.
Realybėje asmeniškai aš nepageidaučiau labai dažnų ekskursijų su savo mylimo vyro ex vaikais.
Nemanau, kad vaikas yra problema šitoje situacijoje-problema yra tavyje-per daug galvoji apie save.
Gal moteris tiesiog ne tai ,kad geidė vaikelio, bet jai reikėjo įsitikinti, kas per žmogus šalia
Net neabejojau, kad dauguma moterų palaikys moterį. Tiesiog taip yra jei vyras palieka moterį tai jis kiaulė ir niekšas, o jei moteris tai ji teisi, nes vyras egoistas ir nevertas jos. Labai paprastai jūs moterys į viską žiūrite. Ištiesų santykiai tarp dviejų žmonių yra kur kas sudėtingesni ir žmogų rasti yra net lengviau, nei išsaugoti santykius su juo. Jei pora išsiskiria tai kalti abu čia vienareikšmiškai.
Ir nereikia man dėstyti apie pareigą. Kaip jūsų buvę vyrai tą pareigą atlieka? kiek kartų per metus parodo akis, kad pamatytų vaikus?
Ir aš neieškau užuojautos ir neverkiu, tiesiog norėjau patyrinėti moterų mąstymą. Ar jūs visos tokios, ar vis tik yra moterų, kurios stengiasi galvoti netik apie tai, kad vaikų butų daug ir jiems butų neliūdna, bet kartais ir apie kitą žmogų kuris yra šalia...