Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → Ir moterys palieka vyrus

Ir moterys palieka vyrus

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/07/23 11:41:45 11:41:45

Na taip taip, tos moterys blogos, nes negalvoja apie tą [u:t3fa4c06][b:t3fa4c06]tikrąjį vyrą [/b:t3fa4c06][/u:t3fa4c06]šalia jos. O tu apie ją ar galvoji? O gal ji nesijaučia tikra, kad negrįši pas savo žmoną ir tuo nori užtikrinti/sukurti šeimą?
Tik per filmus rodo, kad buvę sutuoktiniai yra draugai ir vaikšto vienas pas kitą į svečius.
Realybėje asmeniškai aš nepageidaučiau labai dažnų ekskursijų su savo mylimo vyro ex vaikais.
Nemanau, kad vaikas yra problema šitoje situacijoje-problema yra tavyje-per daug galvoji apie save.

Rytis1970:
svečias: manau moteris pasielgė teisingai. Vyras kuris nenori turėti bendrų vaikų, viena diena gali ir nebenorėti su ja gyventi..

Gal moteris tiesiog ne tai ,kad geidė vaikelio, bet jai reikėjo įsitikinti, kas per žmogus šalia

Net neabejojau, kad dauguma moterų palaikys moterį. Tiesiog taip yra jei vyras palieka moterį tai jis kiaulė ir niekšas, o jei moteris tai ji teisi, nes vyras egoistas ir nevertas jos. Labai paprastai jūs moterys į viską žiūrite. Ištiesų santykiai tarp dviejų žmonių yra kur kas sudėtingesni ir žmogų rasti yra net lengviau, nei išsaugoti santykius su juo. Jei pora išsiskiria tai kalti abu čia vienareikšmiškai.
Ir nereikia man dėstyti apie pareigą. Kaip jūsų buvę vyrai tą pareigą atlieka? kiek kartų per metus parodo akis, kad pamatytų vaikus?
Ir aš neieškau užuojautos ir neverkiu, tiesiog norėjau patyrinėti moterų mąstymą. Ar jūs visos tokios, ar vis tik yra moterų, kurios stengiasi galvoti netik apie tai, kad vaikų butų daug ir jiems butų neliūdna, bet kartais ir apie kitą žmogų kuris yra šalia...

zunda

Z

15 įrašai

2009/07/23 11:55:31 11:55:31

Visos normalios moterys pirmiausia galvoja apie vaikus ir apie jų ateitį. Čia tik nenormalios savo vaikus nuskandina, nes vyrui, mat jų nereikia. Ir nieko tu čia nepakeisi, taip jau gamtos sutvarkyta.
Yra vyrų, kuriems ne moters reikia, o mamos. Mamytės, kuri mylėtų tik jį, rūpintusi tik juo, o jis kaip geras sūnelis kartais jai gėlytę ar kvepaliukų buteliuką nupirks.Tokiems patarčiau ieškoti daug vyresnės moters, kurios vaikai jau užaugę ir naujų ji nenori, o dažnai jau ir negali turėti. O rūpintis kažkuo jai labai reikia. Šiais laikais vyrai gyvena daug mažiau nei moterys, todėl moteriai, kuriai 50+ labai net tinka vyras 5-8 metais jaunesnis. Ir su seksualiniu gyvenimu bus viskas tvarkoj, nepergyvenkit, vyrukai. Moteris tokiam amžiuje labai dar visko nori ir gali, tarp kitko. Ko ne visada galima pasakyti apie šiuolaikinius 40-mečius vyrukus.

Auksinis Kardas

A

50 įrašai

2009/07/23 11:57:00 11:57:00

[b:2ym7kwbi]Realybėje asmeniškai aš nepageidaučiau labai dažnų ekskursijų su savo mylimo vyro ex vaikais.[/b:2ym7kwbi] by mangofruit0406

As irgi savo zmonos vaikus einu i gatve ismesiu, maisosi cia jie man po kojom      

Puse metu draugystei yra LABAI trumpas laiko tarpas. O toki ultimatuma iskelt, arba vaikas arba skiriames, visiska nesamone. Kaip moterys kitas nuskriaustas moteris ( ) megsta guost, taip ir as tau sakau - ji taves neverta. Vyras pilnai islaiko du savo vaikus, rupinasi dar jos vaiku ir ja pacia, kas be ko, ir dar vienas vaikas.. Reik apmastyt galimybes turet nauja seimos nari ir is pinigines puses. Keistas tas moteru noras - mano vaika prasau priimti ir myleti tarsi jis butu tavo, o savus vaikus is buvusios santuokos pamirsk - buvo ir prazuvo. Jeigu moteris butu ismintinga bent pabandytu paaiskint kokiais tikslais tau 4 vaiko turetu reiketi, nes as nesuprantu. Reikia zinoti ribas ir galimybes, o ne bandyt per galva verstis, kad visus vaikus islaikyt ir dar ta freakiska moteriske, kurios kiekviena uzgaida gali pasibaigti skyrybom.

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/23 11:58:32 11:58:32

mangofruit0406: ach, tos vyriškos ambicijos:)
[u:vojy26a2]Pirma-geri vyrai nepalieka žmonų ir vaikų, kaip ir moterys, nevarys iš namų gero vyro:)[/u:vojy26a2]Tiesiog dabar užgautos ambicijos ir tiek.
Nereikia kažko reikalauti iš moters, kai apie save nutyli..
Ai, nenutyli:
geras, dėmesingas, gėlės, kelionės.
Apie moterį kas parašyta? nieko. Parašyta, kad neišvaizdi..
Labai tikrai esi geras vyras

Kaip čia suprast " geri vyrai nepalieka žmonų"? čia tipo gali vaikščioti "apsišikus"?, o kur visos kitos išdavystės? netyčiukai? pasibaigusios meilės, ar jau šiandiena visos moterys šventosiomis tapo?! ir tt... gali nesakyti atsakymą žinau.
Bet nežinau kur tas nominacijas "geras vyras" dalina. Px...
Ar būsiu kažką praleides, kur čia buvo reikalaujama?!
Kur tai skaičiau, kad domiesi psichologija. Akmenėlis į tavo daržą.
"Neišvaizdi" šiame kontekste skamba, kad autoriui paprastai kalbant 'pagailo" neišvaizdžios moters. Atidavė save į ką kiti vyrai galbūt net nežiūri. Mainais gavo aistrą ir melą.
swx

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/07/23 12:07:58 12:07:58

OI koks vargšas-imkime gailėtis dabar-pasiėmė baidyklę-ir dar įsivaizduokite-baidyklė vaiko užsimanė???!!!!!
Aš juk toks tikras vyras, nu blia...nesuprantu... tų bobų...

Svečias:
mangofruit0406: ach, tos vyriškos ambicijos:)
[u:myynt3vi]Pirma-geri vyrai nepalieka žmonų ir vaikų, kaip ir moterys, nevarys iš namų gero vyro:)[/u:myynt3vi]Tiesiog dabar užgautos ambicijos ir tiek.
Nereikia kažko reikalauti iš moters, kai apie save nutyli..
Ai, nenutyli:
geras, dėmesingas, gėlės, kelionės.
Apie moterį kas parašyta? nieko. Parašyta, kad neišvaizdi..
Labai tikrai esi geras vyras

Kaip čia suprast " geri vyrai nepalieka žmonų"? čia tipo gali vaikščioti "apsišikus"?, o kur visos kitos išdavystės? netyčiukai? pasibaigusios meilės, ar jau šiandiena visos moterys šventosiomis tapo?! ir tt... gali nesakyti atsakymą žinau.
Bet nežinau kur tas nominacijas "geras vyras" dalina. Px...
Ar būsiu kažką praleides, kur čia buvo reikalaujama?!
Kur tai skaičiau, kad domiesi psichologija. Akmenėlis į tavo daržą.
"Neišvaizdi" šiame kontekste skamba, kad autoriui paprastai kalbant 'pagailo" neišvaizdžios moters. Atidavė save į ką kiti vyrai galbūt net nežiūri. Mainais gavo aistrą ir melą.
swx

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/23 12:14:09 12:14:09

mangofruit0406: Na taip taip, tos moterys blogos, nes negalvoja apie tą [u:dzc71k7x][b:dzc71k7x]tikrąjį vyrą [/b:dzc71k7x][/u:dzc71k7x]šalia jos. O tu apie ją ar galvoji? [u:dzc71k7x]O gal ji nesijaučia tikra, kad negrįši pas savo žmoną ir tuo nori užtikrinti/sukurti šeimą? [/u:dzc71k7x]
Tik per filmus rodo, kad buvę sutuoktiniai yra draugai ir vaikšto vienas pas kitą į svečius.
Realybėje asmeniškai aš nepageidaučiau labai dažnų ekskursijų su savo mylimo vyro ex vaikais.
Nemanau, kad vaikas yra problema šitoje situacijoje-[u:dzc71k7x]problema yra tavyje-per daug galvoji apie save[/u:dzc71k7x].

Tai gal visi dabar taip darom imam ir užtikrinam savo šeimas naujais vaikais? po poros metelių užtikrinam dar kartelį, po to dar, po to dar taip iki pensijos, kad nepabėgtu.
Būtent, pirmoje eilėje galvoti apie save taškas
Niekas čia nekalba apie baidykles. Kalbama, jis dėl jos, o ji dėl jo. Tokia yra pradžia. Vaikas iš jų dviejų kai vyrui samonėje aišku, kad ji dėl jo. Tada jis "mamutą" tempia dėl jos. Šimtas temų.
swx

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/23 12:46:04 12:46:04

mangofruit0406: Na taip taip, tos moterys blogos, nes negalvoja apie tą [u:pmkukqiq][b:pmkukqiq]tikrąjį vyrą [/b:pmkukqiq][/u:pmkukqiq]šalia jos. O tu apie ją ar galvoji? O gal ji nesijaučia tikra, kad negrįši pas savo žmoną ir tuo nori užtikrinti/sukurti šeimą?
[u:pmkukqiq]Nemanau, kad vaikas yra problema šitoje situacijoje[/u:pmkukqiq]-problema yra tavyje-per daug galvoji apie save.

Būtent akivaizdu problema šioje situacijoje, kitaip nebūtų temos. Moteris užpogramuota gimdyti, o čia 40, genai šaukia gimdyk paskutinė galimybė.
Tokia mano nuomonė susidarė kai šiame forume buvo kalbama kas turi išlaikyti šeimą. Trumpai vyras. Aš tik galiu įsivaizduoti kiek pinigėliu kainuoja išlaikyti du vaikučius iš buvusios santuokos. Pridedant vieną iš naujos ir prie šio dar vieną. Ok noriu "paklausti" autoriui kas lieka? o kelionėms, pramogoms, automobiliui.
Taip taip bet juk tavo antroji pusė to nori tave myli. Turim ką turim...
O autoriui palinkėsiu prieš pradedant "draugystes" išsiaiškint kokie gyvenimo tikslai
swx

irgi issiskirciau

I

1 įrašai

2009/07/23 13:13:42 13:13:42

Man tikrai butu problema, jeigu antra puse nenoretu vaiko. Neversciau, neapgauciau, bet suprasciau, kad TOKIU, KOKIU NORIU, santykiu nebus. Man netureti vaiko, nes mano antrai pusei jau pakanka vaiku, butu didele auka. Manau isirtu mano iniciatyva toks rysys ir ieskociau kito - norincio su manim vaiko. Taigi suprantu ta moteri.
Suprantu ir vyra. Tiek vyrai, tiek moterys kartais atsiduria situacijoje, kai supranta, kad turi pasirinkti, ar duoti kazka, be ko antra puse negali, ar antra puse prarasti.

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/23 14:20:52 14:20:52

irgi issiskirciau: Man tikrai butu problema, jeigu antra puse nenoretu vaiko. Neversciau, neapgauciau, bet suprasciau, kad TOKIU, KOKIU NORIU, santykiu nebus. Man netureti vaiko, nes mano antrai pusei jau pakanka vaiku, butu didele auka. Manau isirtu mano iniciatyva toks rysys ir ieskociau kito - norincio su manim vaiko. Taigi suprantu ta moteri.
Suprantu ir vyra. Tiek vyrai, tiek moterys kartais atsiduria situacijoje, kai supranta, kad turi pasirinkti, ar duoti kazka, be ko antra puse negali, ar antra puse prarasti.

Iš tiesų aš gerai suvokiu ir suvokiau, kad esminius klausimus reikia išsiaiškinti ir kuo ansksčiau tuo geriau. Per antrąjį pasimatymą aš paklausiau ko ji tikisi iš mūsų draugystės, gavau atsakymą "kūno, proto ir jausmų".
Po mėnesio draugystės aš jai vienareikšmiškai pasakiau, kad vaikų daugiau nenorėsiu. Ji tą vakarą su manimi nekalbėjo, o kitą dieną atsiprašinėjo už neadakvatų elgesį. Jei tada man būtų liepusi išeiti (tada pas ją tabuvo tik dantų šepetukas), tai aš ją būčiau pilnai supratęs.
Bet ji tą žinodama man kalbėjo apie meilę dar penkis mėnesiu ir tik tada, kai suprato, kad nuomonės epakeisiu "persigalvojo". Jau prieš galą, kai paprašiau paaiškinti, kur dingo meilė ji pasakė, kad persigalvojo. Problema tame , kad buvo "galvojimas", o ne meilė. Ir kokie čia dar gali būti vaikai?

Dezi

D

17 įrašai

2009/07/23 14:43:03 14:43:03

O man atrodi, kad moterys egoiste. Jei ji neturetu vaiko, tai butu viskas aisku -motinystes jausmas, be cia iziuriu tik egoistinius sumetimus, jokia meile cia net nekvepia. Verta pagalvoti kiek siais laikais kainuoja isauginti vaika ir kiek reikia lesu ji pastatyti "ant koju"...ir dar, kiek reikia demesio ir supratimo, kiek reikia skirti laiko, kad kieviena vaika bent isklausyti, paguosti, buti uztareju, kiek suprantu, vyras vaikams demesio nesykstejo...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume