Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Skaudu...

ieva

I

96405 įrašai

2009/05/03 02:05:14 02:05:14

LAIMUTĖ:
skaudulys: O man, zinot, skaudu, kad visuomene daro spaudima vienisiems zmonems. Ne tai, kad uzjaustu, jog ir taip esi vienisa, bet dar lyg ir smerkia - va, senmerge, va nesusirado normalaus diedo, kol buvo laikas.... Atrodo, kad net alkoholikas, besislapinantis i lova, yra geriau, nei jokio vyro. Geriau susirast bent toki, nei jokio... Kaip manote, kodel vyrauja toks poziuris?

...tikriausiai gyveni Lietuvoje ir dar kokiam kaime...man Vilniuje nekyla tokių minčių,kas kaip nori tas taip gyvena...ir niekam neprivalai teisintis...pavydi tau tavo laisvės ,tavo gyvenimo-niekas nervų negadina,niekam neįsipareigojus,niekam atsisaityti nereikia,nei valgyti daryti,nei skalbti....man vien moteris pasakė -kokia tu laiminga ,kad vyro neturi...bet aš vaikus turiu ir esu dar laimingesnė...

"tikriausiai gyveni Lietuvoje ir dar kokiam kaime...man Vilniuje" O aš tik šiandien ir sužinojau, kad Vinius tai ne - Lietuva

aciu navaiti

A

114 įrašai

2009/05/03 07:53:58 07:53:58

o man zinot kas skaudu, tos senmerges netaktiskos, negerbia vyro, dar jo nei nemaciusios, netiki kad yra zmioniu kitokiu... turejau tokios patirties, kai viena tokiu nekaltu senmergiu i pasimatyma neatejo... kartais galvoju, kad jos taip ilgai negavusios meiles, kad tik apie seksa masto..

aciu navaiti

A

114 įrašai

2009/05/03 07:59:51 07:59:51

pasirodo ne vyrus seksas labiau domina o senmerges pirmiausia tik ir kliausia apie sexa, ir cia butent sis portalas, kaip dp vadinat, tikrai jis tikra dp gali ir yvaryti!

Sunra_sun

S

75 įrašai

2009/05/03 18:52:53 18:52:53

nu prajuokinai Senmergės, laikykitės, nepasiduokite blogai nuotaikai nuo tokių nesąmoningų kalbų. Svarbu būti geru, doru, sąžiningu, švelniu ir save ir kitus gerbiančiu žmogumi.

Saulens7

S

85 įrašai

2009/05/04 05:07:05 05:07:05

Violetinė: :) O žinote, aš dar pastebėjau tokį dalyką, kad dažniausiai patarinėja, spaudžia susirasti vyrą tos ir tie, kieno pačių santykiai šeimoje gerokai ne kokie. Arba jeigu jiems patiems nesisekė ar nesiseka susikurti gražius santykius. Būna, kad dar ir pagąsdina: aaaa, va, ištekėsi ir baigsis tavo ta laisvė.... Bet šiaip labai erzina, kada mažai mane pažįstantys žmonės ima aiškinti, kaip ir su kuo gyventi. Ignoruoju nuomonę ir tiek .

neimk i galva-sakyk nemokykit manes gyventi,geriau paremkit materialiai Kiek pastebejau,kitiems gyvenima bando reguliuoti tie,kurie savo nesugebejo susitvarkyt

Aronas007

A

96 įrašai

2009/05/04 05:52:58 05:52:58

Aš pažystu vieną moterį savo bendradarbę, kuri yra išsiskyrusi ir nebenori daugiau susirišt su jokiu vyru, bet niekas dėl to jos nedrysta nei smerkt, nei apkalbėt. Taigi viskas priklauso nuo žmogaus, kaip jis save laiko visų kitų atžvilgiu ir kiek leidžia save žemint

Asta31324579346_db

A

763 įrašai

2009/05/04 05:53:49 05:53:49

papartynas: Nu jau tik nepasakokit cia apie tas "laives ir nepriklausomybes". Laisvas zmogus ne tas, kuris elgiasi taip, kaip jam sauna i galva. Jusu manynu vienam gyventi yra laisve ??? Tokia laisve, kad namai tiek tusti, kad telikas visa para ijungtas vien tam, kad bent cnn ziniu mergaites kalbetu ?? Vienam gyvent sunku ir namalkit cia kai ko, kad ne. Sunku ne paciam skalbt ar valgyt gamint, o tiesiog VIENAS esi. Jums nereikia zmogaus, kuri pamacius is ryto salia, suprastum, kad tavo diena turi prasme ? Zmogaus, kuris butu geriausias draugas, kokio niekas neturi ? Zmogaus, kuris jums padetu augti kaip asmenybei ? Zmogaus, su kuriuo noretumet sieti ateiti? Zmogaus, kuris gyvena tuo paciu, kuo ir jus ? Zmogaus, kuriam noretumet parodyt savo pasauli, ir pamatyt jo ? Jausmai skatina kurti, eiti i prieki ir nesustoti. Gali cia feministes kiek nori rekaut, kad joms nereikia vyru, bet tos hormonu audros kaip kokie indikatoriai rekauja, kad reikia ir net labai

tokiu santykiu, kuriuos aprasei noretu manau visos, beda tik tame, kad nerandam zmogaus kuriam tai jaustume, su kuriuo taip augtumem ir tobuletumem. Kuris patiktu ir isore ir vidumi, kuri pamacius suprastum: mano. Del to ir nesiojam senmergiu, issiskyrusiu ar panasias etiketes. Cia nedaug feminisciu, daugiau besidairanciu savojo zmogaus ir nesitenkinanciu ne tik alkoholiku, bet ir geru normaliu vyru, tiesiog su kuriuo santykiuose bus kazkas neisbaigto, nes nera tos traukos, kuri turi buti.

Violetinė

V

314 įrašai

2009/05/04 06:54:19 06:54:19

Saulėnai, ačiū už palaikymą .
Skaitant toks įspūdis, kad kartais nesusikalbama, matyt, žmonės pernelyg skirtingi. Papartyno komentaras tai tiesiog žibalas į ugnį . Laisvė ir nepriklausomybė, artimas žmogus... Viską galima suderinti, juk laisvė nebūtinai "nuo": laisvė nuo įsipareigojimų, atsakomybės. Gal tai laisvė turėti savo nuomonę, savo kelią nebūtinai tokį pat kaip kaimyno. Tiesiog jaustis gerai būnant kartu, saugiai, jaustis savimi, kada nereikia meluoti, apsimetinėti kuo nesi. Bet ne visi santykiai tą duoda. Čia klausimas, kas labiau slegia: vienatvė ar buvimas su žmogumi,kurio tiesiog pats buvimas erzina.
Ir dar, ne pažinčių svetainėje tokius komentarus rašyti, bet gyvenimas tai ne tik buvimas poroje.
Bet šiaip sunku kažką ir pasakyt, tiesiog sėkmės kiekvienam gyvenant savo gyvenimą ir sėkmės mokantis atrasti jame kuo daugiau spalvų, kampų, užutekių (palinkėjimas ir sau pačiai).

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume