Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Skaudu...

skaudulys

S

2 įrašai

2009/04/28 20:36:21 20:36:21

O man, zinot, skaudu, kad visuomene daro spaudima vienisiems zmonems. Ne tai, kad uzjaustu, jog ir taip esi vienisa, bet dar lyg ir smerkia - va, senmerge, va nesusirado normalaus diedo, kol buvo laikas.... Atrodo, kad net alkoholikas, besislapinantis i lova, yra geriau, nei jokio vyro. Geriau susirast bent toki, nei jokio... Kaip manote, kodel vyrauja toks poziuris?

kora

K

2495 įrašai

2009/04/28 20:59:14 20:59:14

skaudulys: O man, zinot, skaudu, kad visuomene daro spaudima vienisiems zmonems. Ne tai, kad uzjaustu, jog ir taip esi vienisa, bet dar lyg ir smerkia - va, senmerge, va nesusirado normalaus diedo, kol buvo laikas.... Atrodo, kad net alkoholikas, besislapinantis i lova, yra geriau, nei jokio vyro. Geriau susirast bent toki, nei jokio... Kaip manote, kodel vyrauja toks poziuris?

Skauduly, nepergyvenk, lietuviskas pavydas, liezuviais plakti malonu Savo nuostatom gyvenki, rinkis, dziaukis ir save myleki

Gretoske

G

36 įrašai

2009/04/28 21:43:44 21:43:44

Vis tas norėjimas kišti nosį kur nederėtų, t.y. į kito patalą.
Yra toks tipas žmonių (iš kurių tetulių procentas gerokai didesnis), nesiliaujančių vadovautis pasenusiais stereotipais ir kas svarbiausia, kruopščiai ginančių tikėjimą jais, nežiūrint į tai, jog toks požiūris gerokai atsiduoda naftalinu...

IEVA

I

21 įrašai

2009/04/29 08:42:27 08:42:27

na as esu senmerge, jei taip jau apibunti save. esu vienise, as irgi jauciu ir girdziu is aplinkiniu,kad va-negali diedo susirasti? jai ko gero kazkas negerai, argi svarbu koks tas diedas? svarbu,kad jis butu. Gali buti alkoholikas, nesvarbu. O man svarbu. Man nereikia bet kokio. Pirmiausia turi buti pasitikejimas tuo zmogum. O Tu, skauduly, nekreipk demesio i tokias snekas. Paziurek, ar aplink istekeje pilieciai labai laimingi?

sandryte39

S

363 įrašai

2009/04/29 09:04:03 09:04:03

turiu drauge netekejusia ir ji laiminga,i stereotipus dmesio nekreipianti,taip ,kad ir netekejusios turi dar daugiau privalumu,nei mes issituokusios,aukssciau galva skauduly

Asta31324579346_db

A

763 įrašai

2009/04/29 15:43:04 15:43:04

nesutikciau kad issituokusios turi maziau privalumu nei netekejusios. Mano galva daugiau. Bet pasizvalgius i didesne dauguma istekejusiu, tai labai dziaugiuosi, kad esu laisva. Reta seima gyvena graziai, kai malonu ziuret i tu zmoniu bendravima, abipusi supratima ir zavetis jais. Dauguma kai sunys su katem arba absoliuciai abejingi vienas kitam.
Taip kad Skauduli nustok skaudintis nereta tau pavydi, tik tiek, kad nesako - ne prestizas.....

Raaa

R

574 įrašai

2009/04/29 19:12:26 19:12:26

Aš matyt akla ir kurčia, nes niekas niekada manęs nėra spaudęs dėl to, kad esu netekėjusi.
Kad man pačiai kartais trūksta vyriškos kompanijos, vyriškos šilumos - tiesa. Bet kad kas nors man sakytu "Eik susirask alkoholiką, kad tik vyras būtų..." Kur jūs gyvenate? Kokie žmonės jus supa????

O kuo išsiskyrusi blogiau/geriau už netekėjusią ten neįsivaizduoju. Apšvieskite.

Violetinė

V

314 įrašai

2009/04/30 06:11:32 06:11:32

O žinote, aš dar pastebėjau tokį dalyką, kad dažniausiai patarinėja, spaudžia susirasti vyrą tos ir tie, kieno pačių santykiai šeimoje gerokai ne kokie. Arba jeigu jiems patiems nesisekė ar nesiseka susikurti gražius santykius. Būna, kad dar ir pagąsdina: aaaa, va, ištekėsi ir baigsis tavo ta laisvė.... Bet šiaip labai erzina, kada mažai mane pažįstantys žmonės ima aiškinti, kaip ir su kuo gyventi. Ignoruoju nuomonę ir tiek .

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/04/30 20:27:21 20:27:21

spaudzia dar ir kaip..visiem idomu kada tekesiu , kada gimdysiu ..issiskyriau pries savaite su draugu tai jau rupinas kad kita susirasciau gi vargse as kaip be vyro ...
pasakai kad turi didelius reikalavimus , tai visi sako oi nesamone ...ir nesupranta kad man geriau vienai nei su netikusiu vyru..

LAIMUTĖ

L

28 įrašai

2009/05/01 19:01:33 19:01:33

skaudulys: O man, zinot, skaudu, kad visuomene daro spaudima vienisiems zmonems. Ne tai, kad uzjaustu, jog ir taip esi vienisa, bet dar lyg ir smerkia - va, senmerge, va nesusirado normalaus diedo, kol buvo laikas.... Atrodo, kad net alkoholikas, besislapinantis i lova, yra geriau, nei jokio vyro. Geriau susirast bent toki, nei jokio... Kaip manote, kodel vyrauja toks poziuris?

...tikriausiai gyveni Lietuvoje ir dar kokiam kaime...man Vilniuje nekyla tokių minčių,kas kaip nori tas taip gyvena...ir niekam neprivalai teisintis...pavydi tau tavo laisvės ,tavo gyvenimo-niekas nervų negadina,niekam neįsipareigojus,niekam atsisaityti nereikia,nei valgyti daryti,nei skalbti....man vien moteris pasakė -kokia tu laiminga ,kad vyro neturi...bet aš vaikus turiu ir esu dar laimingesnė...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume