Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → Ar ubagai turi teisę gimdyti vaikus?

Ar ubagai turi teisę gimdyti vaikus?

Svečias

S

689 įrašai

2009/04/20 12:10:27 12:10:27

Tik ubagai dar šiek tiek ir pataiso baisią demografinę padėtį. Laisvai galit kasmet gimdyti - Lietuvai bus tik geriau, o valdžiai blogiau. Ubagai galėtų turėti iki 12 vaikų, žinant, kad svetimi vis vien užaugins ir į pasaulį išleis. Tokių Lochų kaip čia vienas Lochas rašinėja mums labai trūksta. Tik ubagai Tėvynę ir bemyli šiandien.

ieva

I

96405 įrašai

2009/04/20 12:12:38 12:12:38

ADRIJANA: manau kad neturi...
kodel kazkas turi uz jus jusu vaikus islaikyt ? pvz as mokedama mokescius nezmoniskus ?kai galeciau savo geriau grazius ir protingus gimdyt..bet negimdau nes dar per mazai pinigu uzdirbu vaikui...mastau...

Jūsų situacija panaši į mano. Irgi visą gyvenimą mokėjau nežmoniškus mokesčius ir masčiau, kad antram vaikui dar ne laikas, nes neturiu pinigų. Galiausiai gavosi taip, kad situacija pasikeitė į patį blogiausią variantą. Todėl galiu tik patarti: nesitikėkit, kad vėliai bus geriau. Gali atsitikti taip, kad vėliau, gali būti per vėlu.

Viktorija

V

24 įrašai

2009/04/20 12:13:46 12:13:46

Svečias:
ADRIJANA: manau kad neturi...
kodel kazkas turi uz jus jusu vaikus islaikyt ? pvz as mokedama mokescius nezmoniskus ?kai galeciau savo geriau grazius ir protingus gimdyt..bet negimdau nes dar per mazai pinigu uzdirbu vaikui...mastau...

Jūsų situacija panaši į mano. Irgi visą gyvenimą mokėjau nežmoniškus mokesčius ir masčiau, kad antram vaikui dar ne laikas, nes neturiu pinigų. Galiausiai gavosi taip, kad situacija pasikeitė į patį blogiausią variantą. Todėl galiu tik patarti: nesitikėkit, kad vėliai bus geriau. Gali atsitikti taip, kad vėliau, gali būti per vėlu.

Čia aš rašiau

Viktorija

V

24 įrašai

2009/04/20 12:15:20 12:15:20

laukine vysnia: Aš pasibaisėjus jūsų piktomis nuomonėmis!!!!!!Žmonės,kas jums darosi????Mąstot iš savo sočių namelių.Tai gerai,kad jums taip susikloste viskas palankiai.Nesakau ,kad nereikėjo siekti ir įdėti triūso,tačiau kitiem būna sunkiau,kitiem būna visai ne taip gerai ir ne dėl jų kaltės.Ir štai ką mes turim,kokią turim nuomonę žmonių išsilavinusiųir turinčių darbą ir gerbenčių save-absoliutus nulis užuojautos.Maža to,pasmerkė sutartinai ir nurašė.Tai kaip ji dabar jaučiasi,ta kuri yra nėščia,neturi darbo,jau turi viena vaiką,matyt ir artimųjų nelabai yra(kitaip nebūtų rašius į forumą klaustis,kur atrodo visi tokie protingi ir nuoširdūs)?????Reikėjo tik pasakyti laikykis,viskas bus gerai....arba patylėti...

Ačiū

Viktorija

V

24 įrašai

2009/04/20 12:20:17 12:20:17

ADRIJANA: ji jau trecia skurde gimdo...nu nesuprantu as tokiu zmoniu mastymo..galetu autore pati paaiskint...vienas netyciukas dar suprantama..nu bet trecias...

Tikrai, galiu paaiškint. Kai gimdžiau pirmą, gyvenau žymiai geriau už daugumą.

Viktorija

V

24 įrašai

2009/04/20 12:24:36 12:24:36

-=HighLife86=-:
laukine vysnia: Aš pasibaisėjus jūsų piktomis nuomonėmis!!!!!!Žmonės,kas jums darosi????Mąstot iš savo sočių namelių.Tai gerai,kad jums taip susikloste viskas palankiai.Nesakau ,kad nereikėjo siekti ir įdėti triūso,tačiau kitiem būna sunkiau,kitiem būna visai ne taip gerai ir ne dėl jų kaltės.Ir štai ką mes turim,kokią turim nuomonę žmonių išsilavinusiųir turinčių darbą ir gerbenčių save-absoliutus nulis užuojautos.Maža to,pasmerkė sutartinai ir nurašė.Tai kaip ji dabar jaučiasi,ta kuri yra nėščia,neturi darbo,jau turi viena vaiką,matyt ir artimųjų nelabai yra(kitaip nebūtų rašius į forumą klaustis,kur atrodo visi tokie protingi ir nuoširdūs)?????Reikėjo tik pasakyti laikykis,viskas bus gerai....arba patylėti...

Piktos nuomuones? kas mums darosi? jei zmogus nevykelis ir nieko nesugeba tai kas del to kaltas?mes? Jei jos vyras, kaip suprantu ne senas zmogus nesugeba savo seimos islaikyt tai kas kaltas?Mes? Kodel jei jie nori dulkintis atsiprasant, nepasirupina elementariausia apsauga?tai kas del to kaltas?Irgi mes? Jei zino, kad neturi pinigu islaikyt vaika, tai kam ji daryt? As sito nesuprantu ir nesuprasiu, kam kada skurdzei gyveni dar labiau list i skurda ir daryt nelaimingus vaikus?
Uzuojauta? Niekada jos nejauciu kvailems zmonem. Tylet? Tai kam klausia nuomones musu? Ar jei atsakymas nepatinka reikia ji ignorot?
Zodziu geriau rakint sia tema.

Jums niekas nedavė teisės manęs vadinti nevykėle. Gal šiuo metu ir esi kažko pasiekęs, bet gyvenimas dar nesibaigė, visada galit plotis veidu į purvą.
Vaiko tėvas serga vėžiu.

Viktorija

V

24 įrašai

2009/04/20 12:31:32 12:31:32

Raaa: O šiai moteriškei atėjo laikas ir yra antras vaikas.
Man negaila mano mokamos sodros vaikų pašalpoms. O vat Leo darbuotojų algoms - labai netgi gaila.

Man tai kitas klausimas kilo - kas šiai temai davė pavadinimą? Ji pati? Ar čia DP psichologų komanda šitaip ją "papuošė"? Jei tai jos pačios sukurtas temos pavadinimas - tai gėda jums visiems - tas pats kas spardyti gulinti. Žmogus ir taip neviltyje. Noriu priminti ir kitą pasakymą "lazdos tiurmos ir terbos neatsisakyk niekados".

Na nesėkmių ruožas, susidėjai su nevykėliu vyru, iš kurio pagalbos nesulauksi. Vadinasi turi ieškoti pagalbos kitur. Susiimti ir veikti. Jau ne tik dėl savęs bet ir dviejų savo vaikų. Juk turi artimuosius? Jei ne - ieškok socialinių tarnybų pagalbos. Nesu susidūrusi ir nežinau kas gali padėti tokiais atvejais, bet manau nepasikuklink ir kreipkis ir į labdaros organizacijas, moterų centrus.

Manau psichologinė pagalba moteriai irgi būtų ne pro šalį. Situacija visiškai nėra beviltiška.

Pati pavadinau šitaip savo temą. Nes tikrai apima neviltis, kai tiek mokesčių valstybei sumokėjus iš jos nieko negali gauti, nes matot krizė ne laiku pasimaišė ir istatymų apeit nemokėjau. Dėl visokių pagalbų, tai sunkiausia pripažinti, kad man jos reikia ir pradėti ieškoti.

Viktorija

V

24 įrašai

2009/04/20 12:36:28 12:36:28

nata002:

Yra 100% apsaugos priemonė-nesimylėti,jei žinot, kad nebus kaip vaiką užauginti, jei netyčia pastosit.
Ir žiūrėt reikia su kuo mylies.., jei vyras 2 metai darbo neturi..

Ar pati sau neatrodot šlykščiai tai rašydama?

Viktorija

V

24 įrašai

2009/04/20 12:40:30 12:40:30

nata002:

O visiems siūlantiems užjausti patarčiau atidžiau perskaityti autorės lašką.,,BŪSIMO VAIKO TĖVAS TAIP PAT JAU PORA METŲ NEDIRBA IR MATERIALIAI MAN NEPADEDA"..
O kaip tuomet padeda- MORALIAI? Iš ko jūs gyvenat tuos dvejus metus abu nedirbdami?..Ką valgo tas pirmas vaikelis?..
Galima būtų suprasti, jei ,,tėvelis'' prarado darbą dabar, bet jis nedirba 2 metus, santaupų, kiek suprantu, moteris taip pat neturi jokių..
Pgl pavadinimą lyg apeliuojama į tai, jog valstybė turėtų išlaikyti juos visus tris..(įskaitant ,,tėvelį")..
Sunku patikėt, kad negirtaujanti normali šeima tiek laiko nedirbtų, neturėtų jokių pajamų, santaupų..

Mano patarimas būtų, mesti tokį ,, tėvelį", kuris sugeba tik vaikelius daryti..
Pačiai nusiraminti ir gimdyti.., pirmiausia vaikui reikia motinos meilės, bus meilė, surasit ir kaip aprūpinti.

Aš normalaus darbo neturiu nuo sausio mėn. Iki tol gyvenau kaip ir visi.

Radastele

R

82 įrašai

2009/04/20 12:44:20 12:44:20

Laikykis Viktorija. bjauru skaityt kaip nekurios jau labai piktus pasisakymus. Jeigu visi butu tokie jau susilaikantis Lietuva seniai butu išmirus. Nereikia pernelyg aukštu standartu užsikelt o tai ir pensijos sulauksit kol vaikus atseit bus galima gimdyt. O jeigu moteris normali kontracepcijos nepersirijus tai ir pastojo ir nieko čia jau tokio tragiško. O tu Viktorija nueik pagal savo gyvenama vieta į soc. rūpyba ir išsiaiškink kas tau priklauso. Ir nenuleisk ranku jei nieko gero nepasakys paklausinėk bent keliu darbuotoju tada žinosi tikra padėty su tom pašalpom. Ir tie kriziu centrai kaip jau čia kažkas minėjo gera išeitis ten bent paaiškins normaliau ko gali tikėtis iš valstybės.
O vaikas tikrai atsineša savo likima turiu savo trys irgi netyčiukus, bet esu labai dėl to laiminga ir savo kailiu patyriau kaip keičiasi gyvenimas su kiekvienu vaiku mano atvėju į gerąją pusę
Nes išeitis visada yra ir kartais pagalba ateina iš ten iš kur ir nesitikėta tik reikia nenuleist ranku pačiam labai stengtis. Pasiruošt ir gimdymui ir maitinimui tai bent jau maisteliu išlaidos atpuls.
O vyras tai turėtų pasistengt 2 m. nedarbo jau tikrai perdaug. Gal per daug išrankus? kai nėra jokio darbo reiktu tenkintys to ką imanoma gaut ir tiek. Stiprybės tau

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume