Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisMūsų istorijos → Ar ubagai turi teisę gimdyti vaikus?

Ar ubagai turi teisę gimdyti vaikus?

Raaa

R

574 įrašai

2009/04/11 19:45:38 19:45:38

O šiai moteriškei atėjo laikas ir yra antras vaikas.
Man negaila mano mokamos sodros vaikų pašalpoms. O vat Leo darbuotojų algoms - labai netgi gaila.

Man tai kitas klausimas kilo - kas šiai temai davė pavadinimą? Ji pati? Ar čia DP psichologų komanda šitaip ją "papuošė"? Jei tai jos pačios sukurtas temos pavadinimas - tai gėda jums visiems - tas pats kas spardyti gulinti. Žmogus ir taip neviltyje. Noriu priminti ir kitą pasakymą "lazdos tiurmos ir terbos neatsisakyk niekados".

Na nesėkmių ruožas, susidėjai su nevykėliu vyru, iš kurio pagalbos nesulauksi. Vadinasi turi ieškoti pagalbos kitur. Susiimti ir veikti. Jau ne tik dėl savęs bet ir dviejų savo vaikų. Juk turi artimuosius? Jei ne - ieškok socialinių tarnybų pagalbos. Nesu susidūrusi ir nežinau kas gali padėti tokiais atvejais, bet manau nepasikuklink ir kreipkis ir į labdaros organizacijas, moterų centrus.

Manau psichologinė pagalba moteriai irgi būtų ne pro šalį. Situacija visiškai nėra beviltiška.

nata002

N

748 įrašai

2009/04/11 20:59:52 20:59:52

Svečias:
Svečias: Dar [b:2wt718w0]nata002[/b:2wt718w0] noriu pasakyti, kad nera 100% patikimu apsisaugojimo priemoniu. Gal dar kazkam tai bus naujiena? Cia tau,[b:2wt718w0] -=HighLife86[/b:2wt718w0], taikau, nes labai jau kategoriskas ir protingas manai esas, nors is niko sprendziu, tu dar vaikezas.

Ziurek saves, o po to etiketes klijok. o jei zmones negalvoja, tai as del to nekaltas. Man nereikia jos pazinot , kad susidaryt nuomone ji pati viska aiskei isdeste. O jei tau labai idomu, pas mane lygei tokie patis kaimynai pirmam aukste gyvena niekur nedirba abudu jauni 2 vaikus mazus turi ir geria pastovei, tai kas jie? gal ju gailet reikia? Atmatos visuomenes, vaikai nekalti negali tevus rinktis deja.
Geriau tyletum jei nematai nieko aplinkui

Yra 100% apsaugos priemonė-nesimylėti,jei žinot, kad nebus kaip vaiką užauginti, jei netyčia pastosit.
Ir žiūrėt reikia su kuo mylies.., jei vyras 2 metai darbo neturi..

-=HighLife86=-

-

169 įrašai

2009/04/11 21:03:59 21:03:59

nata002:
Svečias:
Svečias: Dar [b:301vg23o]nata002[/b:301vg23o] noriu pasakyti, kad nera 100% patikimu apsisaugojimo priemoniu. Gal dar kazkam tai bus naujiena? Cia tau,[b:301vg23o] -=HighLife86[/b:301vg23o], taikau, nes labai jau kategoriskas ir protingas manai esas, nors is niko sprendziu, tu dar vaikezas.

Ziurek saves, o po to etiketes klijok. o jei zmones negalvoja, tai as del to nekaltas. Man nereikia jos pazinot , kad susidaryt nuomone ji pati viska aiskei isdeste. O jei tau labai idomu, pas mane lygei tokie patis kaimynai pirmam aukste gyvena niekur nedirba abudu jauni 2 vaikus mazus turi ir geria pastovei, tai kas jie? gal ju gailet reikia? Atmatos visuomenes, vaikai nekalti negali tevus rinktis deja.

Yra 100% apsaugos priemonė-nesimylėti,jei žinot, kad nebus kaip vaiką užauginti, jei netyčia pastosit.

Butent, gal laikas atidziau partneri rinktis

nata002

N

748 įrašai

2009/04/11 21:26:40 21:26:40

Viktorija: Esu nėščia bedarbė, tenkinuosi tik atsitiktiniais darbais. Būsimo vaiko tėvas taip pat jau porą metų nedirba ir materialiai man nepadeda. Aš jau turiu vieną vaiką, todėl tryse sunkiai verčiamės. Nežinau kokios motinystes ir vaiko auginimo pašalpos, tokioms, kaip aš, bet jaučiu, kad labai mažos. Neįsivaizduoju iš ko reikėtu gyventi, jei vaikas gimtu. Nežinau ką daryti.

O visiems siūlantiems užjausti patarčiau atidžiau perskaityti autorės lašką.,,BŪSIMO VAIKO TĖVAS TAIP PAT JAU PORA METŲ NEDIRBA IR MATERIALIAI MAN NEPADEDA"..
O kaip tuomet padeda- MORALIAI? Iš ko jūs gyvenat tuos dvejus metus abu nedirbdami?..Ką valgo tas pirmas vaikelis?..
Galima būtų suprasti, jei ,,tėvelis'' prarado darbą dabar, bet jis nedirba 2 metus, santaupų, kiek suprantu, moteris taip pat neturi jokių..
Pgl pavadinimą lyg apeliuojama į tai, jog valstybė turėtų išlaikyti juos visus tris..(įskaitant ,,tėvelį")..
Sunku patikėt, kad negirtaujanti normali šeima tiek laiko nedirbtų, neturėtų jokių pajamų, santaupų..

Mano patarimas būtų, mesti tokį ,, tėvelį", kuris sugeba tik vaikelius daryti..
Pačiai nusiraminti ir gimdyti.., pirmiausia vaikui reikia motinos meilės, bus meilė, surasit ir kaip aprūpinti.

ieva

I

96405 įrašai

2009/04/12 00:41:58 00:41:58

Nu normaliai. Vyras du metus bedarbis, reik ji mest. Logika supratom. Reikalingas tik tol, kol pinigus uzdirbi. Ka gi, supratom.
Tada mums moteris irgi bus reikalinga, tik tada, kai naudinga. Na, kai gerai ciulps, bus gera lovoje, paruos SKANIA vakariene, ir kitaip sokines aplinkui. O jei ne - von nx!

ieva

I

96405 įrašai

2009/04/12 04:08:10 04:08:10

nata002:
Svečias:
Svečias: Dar [b:2mbgtrya]nata002[/b:2mbgtrya] noriu pasakyti, kad nera 100% patikimu apsisaugojimo priemoniu. Gal dar kazkam tai bus naujiena? Cia tau,[b:2mbgtrya] -=HighLife86[/b:2mbgtrya], taikau, nes labai jau kategoriskas ir protingas manai esas, nors is niko sprendziu, tu dar vaikezas.

Turi galvoj, kad visos neturincios TURTINGO SUTUOKTINIO negali myletis? Matai, bet kuri, bet kada gali prarasti darba ir jau viskas. Vaiko prieziuros atostogas gausi tik centus- juk nedirbai. Jei dirbai pagal patenta, verslo liudijima, ukininkavai, arba pagal kurybine sutarti- irgi nieko negausi. O su vaiku ant ranku nepadirbsi.
Vaiko tevas, jei nesi susituokus, gali det i kojas.

ieva

I

96405 įrašai

2009/04/12 04:15:50 04:15:50

nata002:
Viktorija: Esu nėščia bedarbė, tenkinuosi tik atsitiktiniais darbais. Būsimo vaiko tėvas taip pat jau porą metų nedirba ir materialiai man nepadeda. Aš jau turiu vieną vaiką, todėl tryse sunkiai verčiamės. Nežinau kokios motinystes ir vaiko auginimo pašalpos, tokioms, kaip aš, bet jaučiu, kad labai mažos. Neįsivaizduoju iš ko reikėtu gyventi, jei vaikas gimtu. Nežinau ką daryti.

O visiems siūlantiems užjausti patarčiau atidžiau perskaityti autorės lašką.,,BŪSIMO VAIKO TĖVAS TAIP PAT JAU PORA METŲ NEDIRBA IR MATERIALIAI MAN NEPADEDA"..
O kaip tuomet padeda- MORALIAI? Iš ko jūs gyvenat tuos dvejus metus abu nedirbdami?..Ką valgo tas pirmas vaikelis?..
Galima būtų suprasti, jei ,,tėvelis'' prarado darbą dabar, bet jis nedirba 2 metus, santaupų, kiek suprantu, moteris taip pat neturi jokių..
Pgl pavadinimą lyg apeliuojama į tai, jog valstybė turėtų išlaikyti juos visus tris..(įskaitant ,,tėvelį")..
Sunku patikėt, kad negirtaujanti normali šeima tiek laiko nedirbtų, neturėtų jokių pajamų, santaupų..

Mano patarimas būtų, mesti tokį ,, tėvelį", kuris sugeba tik vaikelius daryti..
Pačiai nusiraminti ir gimdyti.., pirmiausia vaikui reikia motinos meilės, bus meilė, surasit ir kaip aprūpinti.

O tu neapeliuok pagal pavadinima, o pati skaityk kas parasyta. Kur radai, kad autore 2 metus nedirba? Kodel manai, kad ji tave apvalgo?Piktina tokie etikeciu klijavmai.
Autorei patarciau istatymus paskaityti, pilna ten spragu, kaip galima normalesnius pinigus gauti.

Viktorija

V

24 įrašai

2009/04/20 11:57:08 11:57:08

-=HighLife86=-:
Klausymas autorei: Kam varge dar didesni varga daryt? Kam daryt nelaimingus savo vaikus? Ka jus sakysit jiems ,kai jei paprasys kazko?Jie matys kad ju bendraamziai turi kazka jiems to irgi noresis ir ka jus jiems sakysit? Kad mes nevykeliai ir gyvenime nieko nesugebejom pasiekt?Ar jus ant tiek biedni, kad elementarei prezervatyvu nusipirkt nesugebat? Ne jus kentesit o jusu vaikai, ko jie kalti kad jus nesugebejot suteikt visu salygu gyvenimui? Ne vaiko reikia atsikratyt o tokiu nevykeliu tevu, kurie pries darydami nepagalvoja.
Pykta man kad lietuvelei musu yra daug tokiu negalvojanciu zmoniu

Džiaugiuosi, kad tau puikiai sekasi ir krizė tavęs nepalietė. Kas ko ir kiek gyvenime pasiekė, suvesim išeję į pensiją.

Viktorija

V

24 įrašai

2009/04/20 12:00:38 12:00:38

kora:
Viktorija, savus vaikus gimdyti ir uzauginti privalo patys gimdytojai. Jei ivyko netyciukas, reikia juo rupintis taip pat. Is pasalpu tiketis pragyventi, manau, kvaila. Kazkiek laiko galima egzistuoti, taciau jus abu tevai privalote pagalvoti, kaip uzdirbti pinigu. Gal kazka pasimokyti, gal papildoma darbeli nudirbti, gal zeme issinuomoti, uzsiauginus kazka, sunku patarti, taciau tik nesedekit, veikit.

Tikrai nesitikiu nieko gauti.

Viktorija

V

24 įrašai

2009/04/20 12:04:48 12:04:48

nata002: Ubagai turi teisę gimdyti vaikus ir privalo jais pasirūpinti.Nejau nežinot kokioj valstybėj gyvenat.. ir laukiat kol jūsų vaikais kažkas pasirūpins?..Pirmas gali būti netyčiukas, bet ne visi.. Pikta net skaityti tokį laišką,.. pigiau buvo nusipirkti prezervatyvą ar tablečių prieš jį darant..
O dabar turit gimdyt ir nors, ir užpakaliu žemę raižydama tą vaiką užaugint..Antraip jūs net neverta motinos vardo.

Atsiprašau, ko jus pykstat? Ir kas jums davė teisę mane įžeidinėti?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume