Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Išgyventi

ieva

I

96405 įrašai

2009/04/11 11:22:13 11:22:13

Svečias: 1MAN PATINKA liepa18, SIS ZMOGUS PUIKIAUSIAI ATSKIRIA TEMU AUTORIUS. PUIKIAI ATSKIRIA PROTINGUS PASISAKYMUS NUO IDIOTISKU TOKIU KAIP bellissima, mangofruit ir kt.
KANDUS JOS PASISAKYMAI VERTI DEMESIO TIEMS, KAS NESUPRANTA DISKUSIJU TEMU , PACIU AUTORIU. SIS ZMOGUS KUR REIKIA VISADA PADES , ISKLAUSYS IR PROTINGAI PATARS . TEKO SKAITYTI , KAIP liepa18 UZJAUTE MOTERI , KURIAI TIKRAI REIKEJO PAGALBOS , TAI TIKRAI SU TOKIU ZMOGUM DAUG KAS NORETU BENDRAUTI. TIESUS NUOSIRDUS ZMOGUS ESI liepa18
P.S. GAILA KAD ISEMEI SAVO NUOTRAUKAS , ESI LABAI GRAZI , NE PAGAL METUS JAUNATVISKAI ATRODANTI MOTERIS, NORECIAU SU TAVIMI SUSIPAZINTI liepa18!!!!!!!!!!!!

Juokinga , kai liepa 18, pati save giria. Man negaila, kad tik jai geriau butu ir demesio pakaktu  

ledidi

L

8 įrašai

2009/04/11 12:27:30 12:27:30

Svečias:
Svečias: 1MAN PATINKA liepa18, SIS ZMOGUS PUIKIAUSIAI ATSKIRIA TEMU AUTORIUS. PUIKIAI ATSKIRIA PROTINGUS PASISAKYMUS NUO IDIOTISKU TOKIU KAIP bellissima, mangofruit ir kt.
KANDUS JOS PASISAKYMAI VERTI DEMESIO TIEMS, KAS NESUPRANTA DISKUSIJU TEMU , PACIU AUTORIU. SIS ZMOGUS KUR REIKIA VISADA PADES , ISKLAUSYS IR PROTINGAI PATARS . TEKO SKAITYTI , KAIP liepa18 UZJAUTE MOTERI , KURIAI TIKRAI REIKEJO PAGALBOS , TAI TIKRAI SU TOKIU ZMOGUM DAUG KAS NORETU BENDRAUTI. TIESUS NUOSIRDUS ZMOGUS ESI liepa18
P.S. GAILA KAD ISEMEI SAVO NUOTRAUKAS , ESI LABAI GRAZI , NE PAGAL METUS JAUNATVISKAI ATRODANTI MOTERIS, NORECIAU SU TAVIMI SUSIPAZINTI liepa18!!!!!!!!!!!!

Juokinga , kai liepa 18, pati save giria. Man negaila, kad tik jai geriau butu ir demesio pakaktu

Juokinga , Kai svecias turi daug niku ir varo ant zmoniu keldama nesusipratimus ir klaidindama zmones. BELLISSIMA jau zinoma is pazintysbiz ten irgi vare ir kele intrigas tarp normaliu zmoniu. per ja mano ziniomis daug kas uzdare savo anketas.

ieva

I

96405 įrašai

2009/04/11 12:34:10 12:34:10

bellissimos nepazystu.
Save girti juokinga.
Nikai man nebutini.
Apie ka jus diskutuosit, jei as jum neoponuosiu? Pamirs forumas

ieva

I

96405 įrašai

2009/04/11 12:47:51 12:47:51

nors ka gali zinot. gal kas kitas liepai tokia kiaule pakiso

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/04/11 17:09:32 17:09:32

Gerbiamoji, jūsų komentarai irgi yra skaitomi ir už šmeižtą galite būti netgi nubausta. Taigi nereikėtų kalbėti, to ko nėra.

ledidi:
Svečias:

Juokinga , Kai svecias turi daug niku ir varo ant zmoniu keldama nesusipratimus ir klaidindama zmones. BELLISSIMA jau zinoma is pazintysbiz ten irgi vare ir kele intrigas tarp normaliu zmoniu. per ja mano ziniomis daug kas uzdare savo anketas.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/04/11 18:40:40 18:40:40

[i:1s19mvil]Iš kokio bobų žurnalo ištraukėte skaitalus? Deja, neturiu laiko kosmpolitano žurnalo, skirto paauglėms, lygio skaitalams:)[/i:1s19mvil]quote="sauliussukys"]"Ar būtų sėkminga antroji santuoka?"

"Energetiniai vampyrai psichologiniu požiūriu"

"Pasikeisk!" -

ar skaitei, Belisima (=Gražuole) prie kavos šiuos straipsnius;)[/quote]

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/04/11 18:43:44 18:43:44

[i:1anrcyx6]Kaip įdomu žiūrėti, kai žmogus pats save giria:))
Tik tada nesupratau (jeigu esate tokia puiki, kaip rašote apie save) kaip atsirado tos jūsų forumo temos kaip "man gyvenime nepasisekė" ar pan? Kas už jus kuria jūsų gyvenimą?[[/i:1anrcyx6]quote="Svečias"]1MAN PATINKA liepa18, SIS ZMOGUS PUIKIAUSIAI ATSKIRIA TEMU AUTORIUS. PUIKIAI ATSKIRIA PROTINGUS PASISAKYMUS NUO IDIOTISKU TOKIU KAIP bellissima, mangofruit ir kt.

P.S. GAILA KAD ISEMEI SAVO NUOTRAUKAS , ESI LABAI GRAZI , NE PAGAL METUS JAUNATVISKAI ATRODANTI MOTERIS, NORECIAU SU TAVIMI SUSIPAZINTI liepa18!!!!!!!!!!!![/quote]

Raaa

R

574 įrašai

2009/04/11 19:23:29 19:23:29

liepa18:
kas del klaidu : nu ne diktanta rasom... mielieji as rasau greitai nekreipdama demesio i didziasias raides, nosines, ilgasias trumpasias ir t.t. nejaugi visur turi buti susikaustes ir galvoti ka zmones pasakys.... atsipalaiduokit, svarbiausia lietuviskom raidem parasyta. kur kas blogiau butu jaigu painiociau japonu ir kinieciu raides su lietuviskom

Aš vidurinės kursą jau senai pamiršau, galiu ir klysti, tačiau spėju, kad kaip tik čia jūs ir rašote be lietuvybių...

ledidi

L

8 įrašai

2009/04/12 06:02:01 06:02:01

.. jau toki gryba cia pjaunat !!!! neatsibodo stumti vieni ant kitu ? sugalvokit ka nors idomesnio

ledidi

L

8 įrašai

2009/04/12 06:13:52 06:13:52

mangofruit0406: [i:2fythsbq]Kaip įdomu žiūrėti, kai žmogus pats save giria:))
Tik tada nesupratau (jeigu esate tokia puiki, kaip rašote apie save) kaip atsirado tos jūsų forumo temos kaip "man gyvenime nepasisekė" ar pan? Kas už jus kuria jūsų gyvenimą?[[/i:2fythsbq]

nenori isimest savo nuotraukos? aktyviai ziuriu dalyvauji , pasirodyk kaip atrodai mangofruit0406? ar bijai isgazdinti cia esancius

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume