Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Išgyventi

nata002

N

748 įrašai

2009/04/09 21:03:36 21:03:36

Bellissimaklp: [i:1yxq8dec]Uždarau kambario duris. Kambaryje tamsu. Tik saulės spindulys paklydęs pro langinių tarpą. Atidarau medines langines ir į mane padvelkia karštas oras. Užuolaidos sujuda kaip klajojantys vaiduokliai.
Vidurdienis. Apžvelgiu sienas. Baltos, bet vietomis nusitrynusios. Ten, kur lovos galas. Kambaryje nėra kėdžių. Tik plati lova. Ir staliukas šalia. Ant staliuko žvakė ir nuotrauka. Padedu ant staliuko vyno butelį ir dvi taures. Žiebtuvėliu uždegu žvakę. Atsisėdu ant lovos. Lova sugirgžda lyg priekaištaudama man. Kad ją apleidau. Nėra mano užkloto. Bet man gerai ir taip. Man nešalta ir nesiruošiu joje gulėti, kaip ir daugelį naktų. Tik ritualas. Žvakės liepsna plaikstosi nuo vėjo. Nerami dūšia – galvoju. Atidarau vyną. Pildau dvi taures. Nuotrauką atremiu į vyno butelį. Būk sveikas. Vynas saldus ir gaivus. Tada žiūriu į jį. Iš nuotraukos jis žiūri į mane. Su šypsena, kaip visada. Kažkas beldžia į duris. Krūpteliu.
-Tu čia? – skardus Juditos balsas.
Ir kitą akimirką ji kambary. Atsisėda šalia manęs. Užpučia žvakę ir be ceremonijų pasiima antrą taurę į rankas. Kreivai pasižiūri į nuotrauką ir ją užverčia.
-Ir sugalvok tu man,-sako,-geri viena.
-Ne viena, su juo, -atsakau.
-Juk žinai, kad jo nebėra,-atšauna.
-Bet gal jo dvasia čia?- abejoju aš. Aš noriu tuo tikėti.
-Jo dvasia senai jau namuose, jau pirmą akimirką buvo namuose. Jis taip norėjo namo.
-Bet jis mylėjo mane?
-Mylėjo, nemylėjo,-koks skirtumas dabar. Eikime gerti kavos.
Ir tempia mane nuo lovos.
-Uždaryk duris,- skamba įsakmiai,-ir ten nė žingsnio daugiau,-reiks pasiieškoti kito buto, -aidi jos balsas jau iš terasos.
Pasklinda šviežios maltos kavos kvapas.
-Iki, - sakau balsu-mes dar pasimatysim. Bet man reikia eiti. Uždarau duris. [/i:1yxq8dec]

Labai primena J. Ivanauskaitę mano mylimiausią rašytoją..
Bet čia žmonės tiek sumaterialėję cinikai, nesugebantys pažvelgti giliau..net graudu skaityt pasisakymus, tuo labiau kai rašo žmogus, neturintis net elementarių gramatinių žinių.., bet skaitantis psichologines knygas..

nata002

N

748 įrašai

2009/04/09 21:10:09 21:10:09

liepa18:
mangofruit0406:
liepa18: DEJA SKAITAU PSICHOLOGINES KNYGAS JAI ESI GIRDEJES APIE TOKI Robin Sharma.....

GAL TU, PAKVIESK BELLISIMA KAVOS ISGERTI, MANAU ATITIKS KIRVIS - KOTA

čia CAPS LOCK užsikirto, ar nemokat perjungti?

perjung jai gali

PERJUNG-GALE RAŠOSI K.
PO DEJA-DEDASI KABLELIS.
JAI ESI GIRDĖJĘS-RAŠOSI JEI.

Siūlyčiau pereit prie liet. gramatikos 2 klasės vadovėlių.

kora

K

2495 įrašai

2009/04/09 21:23:09 21:23:09

Nata002, ne visi rasantys gali moketi gramatika. Ar del to jie turetu kompleksuoti ir nedalyvauti forume? Kaip moka, taip raso. O del nuosirdumo, tai pacio rasanciojo reikalas.

nata002

N

748 įrašai

2009/04/09 21:36:58 21:36:58

Dalyvauti, aišku, gali.. Bet kai toks žmogus giriasi prisiskaitęs psicholog. knygų ir bando dar kažką pašiepti.., nori nenori-tai sukelia juoką:)..

sauliussukys

S

18 įrašai

2009/04/09 21:48:37 21:48:37

"Ar būtų sėkminga antroji santuoka?"

"Energetiniai vampyrai psichologiniu požiūriu"

"Pasikeisk!" -

ar skaitei, Belisima (=Gražuole) prie kavos šiuos straipsnius;)

ieva

I

96405 įrašai

2009/04/10 06:06:18 06:06:18

1MAN PATINKA liepa18, SIS ZMOGUS PUIKIAUSIAI ATSKIRIA TEMU AUTORIUS. PUIKIAI ATSKIRIA PROTINGUS PASISAKYMUS NUO IDIOTISKU TOKIU KAIP bellissima, mangofruit ir kt.

KANDUS JOS PASISAKYMAI VERTI DEMESIO TIEMS, KAS NESUPRANTA DISKUSIJU TEMU , PACIU AUTORIU. SIS ZMOGUS KUR REIKIA VISADA PADES , ISKLAUSYS IR PROTINGAI PATARS . TEKO SKAITYTI , KAIP liepa18 UZJAUTE MOTERI , KURIAI TIKRAI REIKEJO PAGALBOS , TAI TIKRAI SU TOKIU ZMOGUM DAUG KAS NORETU BENDRAUTI. TIESUS NUOSIRDUS ZMOGUS ESI liepa18

P.S. GAILA KAD ISEMEI SAVO NUOTRAUKAS , ESI LABAI GRAZI , NE PAGAL METUS JAUNATVISKAI ATRODANTI MOTERIS, NORECIAU SU TAVIMI SUSIPAZINTI liepa18!!!!!!!!!!!!

skeptikas

S

2 įrašai

2009/04/10 06:23:44 06:23:44

"

46361335: Pagarba Korai...O aš jau galvojau, kad nebėra ant svieto nuoširdžių, supratingų žmonių, galvojau, kad vien cinikai, kurie taip nieko ir nesugeba suprasti. Žmogus ieško pagalbos, o ką gauna? Vien patyčias. Žiauru...Žmonės, žmonės, kokie mes esame? Juk to, ką ji išgyvena, nė baisiausiam priešui nepalinkėtum, ech...

"

kazi ar Bellissimaklp reikia pagalbos...noors,kai pagalvoji...ji is pradziu vyrus išdeda i šuns dienas,o paskui rašo kzk panasaus i poezija...kuri,beje,visgi man patiko..bet tai nepaneigia fakto,kad jai truksta demesio ir kad nuoširdi...

kzk raše kad psichologijos skaitymas ir gramatikos neismanymas yra nesuderinami dalykai...kaži..aš linkes nesutikti...gali but geras psichologas ar moket ir gebet skaityti,bet tai nereiškia kad turi gerai mokėt gramatika...nes viena kitam netrukdo..

skeptikas

S

2 įrašai

2009/04/10 06:34:01 06:34:01

PERJUNG-GALE RAŠOSI K.
PO DEJA-DEDASI KABLELIS.

Siūlyčiau pereit prie liet. gramatikos 2 klasės vadovėlių.[/quote]

as nesu linkes sutikt su jusu teiginiu,kad PERJUNG-GALE RAŠOSI K.bet kadangi maniškis vaikis 6-tokas,tai neturiu galimybės prieit prie liet. gramatikos 2 klasės vadovėlių ir patvirtint ar paneigt jusų teiginį..

nata002

N

748 įrašai

2009/04/10 13:09:29 13:09:29

skeptikas: PERJUNG-GALE RAŠOSI K.
PO DEJA-DEDASI KABLELIS.

as nesu linkes sutikt su jusu teiginiu,kad PERJUNG-GALE RAŠOSI K.bet kadangi maniškis vaikis 6-tokas,tai neturiu galimybės prieit prie liet. gramatikos 2 klasės vadovėlių ir patvirtint ar paneigt jusų teiginį..[/quote]

PERJUNK-KĄ VEIK?-GALE PRIEBALSIS SUSKARDĖJA.Paieškokit internete..

Kas dėl psichologo, jis turi žinoti elementarią gramatiką.., kaip ir kiekvienas su rašymu susijęs žmogus..Vargu, ar norėtumėt lankytis pas tokį, kuris pateiktų jūsų testų, pokalbio įvertinimo analizes su elementariomis gramatinėmis klaidomis.

Asmeniškai aš nesu nusiteikus prieš ,,Liepą", nes nepažįstu..-gal ji ir puikus žmogus..
Klaidos tik pastebėjimas.. Turiu tokią savybę pastebėti gramatines klaidas, ir pgl jas susidaryti šiokį tokį įspūdį apie žmogų..

liepa18

L

50 įrašai

2009/04/11 11:04:00 11:04:00

nata002:
skeptikas: PERJUNG-GALE RAŠOSI K.
PO DEJA-DEDASI KABLELIS.

as nesu linkes sutikt su jusu teiginiu,kad PERJUNG-GALE RAŠOSI K.bet kadangi maniškis vaikis 6-tokas,tai neturiu galimybės prieit prie liet. gramatikos 2 klasės vadovėlių ir patvirtint ar paneigt jusų teiginį..

PERJUNK-KĄ VEIK?-GALE PRIEBALSIS SUSKARDĖJA.Paieškokit internete..

Kas dėl psichologo, jis turi žinoti elementarią gramatiką.., kaip ir kiekvienas su rašymu susijęs žmogus..Vargu, ar norėtumėt lankytis pas tokį, kuris pateiktų jūsų testų, pokalbio įvertinimo analizes su elementariomis gramatinėmis klaidomis.

Asmeniškai aš nesu nusiteikus prieš ,,Liepą", nes nepažįstu..-gal ji ir puikus žmogus..
Klaidos tik pastebėjimas.. Turiu tokią savybę pastebėti gramatines klaidas, ir pgl jas susidaryti šiokį tokį įspūdį apie žmogų..[/quote]

ACIU UZ PASTEBEJIMA

kas del klaidu : nu ne diktanta rasom... mielieji as rasau greitai nekreipdama demesio i didziasias raides, nosines, ilgasias trumpasias ir t.t.  nejaugi visur turi buti susikaustes ir galvoti ka zmones pasakys....   atsipalaiduokit, svarbiausia lietuviskom raidem parasyta. kur kas blogiau butu jaigu painiociau japonu ir  kinieciu raides su lietuviskom 

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume